Gość: Zosia IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 11.06.06, 22:44 Jak/z czym sie pije pimm's? Prosze o przepis jak moge przyrzadzic drinki z nim. dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Pimm's IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 27.08.06, 17:24 Pimms najlepiej smakuje z lemoniada pomaranczowa lub cytrynowa z dodatkiem owocow, np. truskawek, winogron, pomaranczy, miety. Mozna podawac z lodem. W Anglli jest on bardzo modny w sloneczne dni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAGi Re: Pimm's IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 00:21 Ja przeszukałam Kielce :) niestety nie znalazłam, co gorsza podejrzewam że u nas sie tego nie kupi. Ehhh co za cholerny kraj jak za komuny, chociaz chyba bylo lepiej. Pozdrawiam smakoszy Pimm'sa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Pimm's IP: *.olsztyn.mm.pl 01.10.06, 14:38 w jakim sklepie w Olsztynie mozemy kupic Pimm;s no.1 bo przeszukalam juz wszystkie i nie moge znalezc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Pimm's IP: *.olsztyn.mm.pl 01.10.06, 14:38 w jakim sklepie w Olsztynie mozemy kupic Pimm;s no.1 bo przeszukalam juz wszystkie i nie moge znalezc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAGi Re: Pimm's IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 00:18 Nalej Pimm'sa tak ze 3-4 kieliszki do szklanki (ja wlewam wiecej ;) ) reszte dopełnij lemoniadą, sprite, wrzuć przekrojony na 4 części plaster pomarańcza, limonki plaster tez na 4, zielonego ogórka (na 4) i listek miety mozesz dac dwa ;). Życze smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Pimm's IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.07, 15:48 Witam, a czy ktoś z was doszukał się ponoć sekretnego zestawu składników zawartych w Pimm'sie? Odpowiedz Link Zgłoś