polla4 16.08.06, 19:08 Kochani! Polecicie mi jakąś dobrą herbatę ziołowo-owocową?? Może być w torebkach ekspresowych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pij.mleko Re: herbata 17.08.06, 03:20 Dobre herbaty nie sa ekspresowe, ale mysle ze Dilmah cie zadowoli. Kup np mandarynkowa i dodaj do tego miete, kupiona w doniczce za ok 5 zl(przyda sie do innych rzeczy)... Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: herbata 17.08.06, 23:52 Wiem o tym że sa lepsze te fuściaste, ale na razie z braku kasy muszę sie ograniczać do zwykłych ekspresówek :) Odpowiedz Link Zgłoś
pij.mleko Re: herbata 17.08.06, 23:57 Dlatego proponuje kupic ziolka na parapet, mniej niz 5 zl to kosztuje, a rosnie jak oszalale, dorzucisz do herbaty, albo samo mozna zaparzyc, polecam np taka miete i meliske :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malenka Re: herbata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 13:15 dilmah gruszkowa, litchi, cytryna&limonka, vitax melisa&gruszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikie Re: herbata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 19:17 Błędne myślenie że lisciaste są lepsze. To tylko kwestia gradacji liścia (ekspresówka powstaje z tego samego liścia tylko z reguły ekspresówki to mieszanka kilku herbat a liść to jenda konkretna herbata) i stąd różnica w smaku. Czasem ekspresówka może być o wiele lepsza od liścia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
meetsue Re: herbata 09.12.06, 11:16 melissa z pomarańczą (chyba Vitax) zielona herbata z opuncją (klasyk, ale jaki pyszny :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: herbata 13.12.06, 18:16 ostatnio smakuje mi mieta-jabłko vitax, poza tym vitax ma wiele różnych kombinacji ziołowo-owocowych Odpowiedz Link Zgłoś