Dodaj do ulubionych

wódka z redbullem

IP: *.acn.waw.pl 20.02.03, 18:09
czy skutecznie wspomaga koncentrację i procesy myslowe? bo co zrobic kiedy
kawa juz nie pomaga? nie nalzey przy tym zapominac o orzezwiajacym dzialaniu
lodu w tak zrobionym drinku.
ps. Pana Niecha uprasza sie o niezabieranie głosu.
Obserwuj wątek
    • kwik Re: wódka z redbullem 20.02.03, 18:11
      wylacznie chwilowo. mieszanie tauryny (red-bull) z procentami nie wplywa
      szczegolnie zbawiennie.
      • Gość: aniela Re: wódka z redbullem IP: *.acn.waw.pl 20.02.03, 18:13
        a to dla mnie nowosc jest. zupelnie inne mialam bynajmniej doswiadczenia (z
        tym ze nei zwiazane z nauka i pracą ktora sie bogacę). wspominam ten drink
        jako dlugo utrzymujacy przy zyciu
        • kwik Re: wódka z redbullem 20.02.03, 18:21
          ale nie podtrzymuje pracy "organow" wewnetrznych. substancja pt. tauryna ma
          zdradliwe macki (zwlaszcza w polaczeniu z alkiem).

postanowili mnie odlaczyc, wiec oddalam sie na upatrzone pozycje.

• Gość: aniela Re: wódka z redbullem IP: *.acn.waw.pl 20.02.03, 18:23
            bede pamietac zanim wleje alkohol do redbulla pomysle dwa razy :)
            ps. oslaniam tyly, odejdz w pokoju :)
            • tradycja1 Re: wódka z redbullem 20.02.03, 21:15
              Do szklanki wlac Red Bull,a do kieliszka(shot) Jagermeister,kieliszek umiescic
              w duzej szklance z Red Bullem wypic od razu calosc:)Pyszka..kopie niezle.
              • Gość: Niech Re: wódka z redbullem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.03, 21:24
                Aniol myslacy dwa razy - Husajn ucieka - RedBull z dynksem to mleko - juz tylko
                kwik nam pozostal.
                • Gość: kanuk Re: wódka z redbullem IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.11.03, 06:19
                  m
                  • miltonia Re: wódka z redbullem 11.11.03, 12:19
                    To m to z bolu po Red Bullu?
                    • Gość: kanuk Re: wódka z redbullem IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.11.03, 13:21
                      ? nie boli po czyms, czego sie nie pilo. kac na zapas by to byl. m nosowe to
                      bylo :)
                      • miltonia Re: wódka z redbullem 11.11.03, 13:43
                        Aha, zamruczales tak sobie z dezaprobata czy przeciwnie?
                        • Gość: kanuk Re: wódka z redbullem IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.11.03, 16:39
                          opanowalas juz te funkcje w swym telefonie, co chce Ci wciskac inne wyrazy w
                          usta Twe , a raczej opuszki? nie pilem nigdy redbulla. Aniela ma przywiezc do
                          Ameryki. ale ja tam nie jade:(
                          • miltonia Re: wódka z redbullem 11.11.03, 20:11
                            To taka oranzada z mineralami, witaminami, tauryna, kofeina i czyms tam
                            jeszcze. Niby ma pobudzac, jak sie jest zmeczonym czy ospalym. Na mnie
                            niespecjalnie dziala.
    • Gość: Ktoś Re: wódka z redbullem IP: *.nyc.rr.com 14.11.03, 06:27
      Czyli z Krasnobykiem.
      • miltonia Re: wódka z redbullem 14.11.03, 08:47
        Krew tego byka to bylo wino wegierski albo bulgarskie, ktore za mlodu pijalam,
        na co wykwintniejszych imprezach.
        • Gość: kanuk Re: wódka z redbullem IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.11.03, 15:04
          dzis to wino sie nie sprawdza. inne mi bardziej smakuja. oprocz greckich.
          • aniela Re: wódka z redbullem 14.11.03, 17:55
            a ja lubie smak anyzu
            • Gość: kanuk Re: wódka z redbullem IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.11.03, 19:20
              bardzo mi milo,ze mi jest przyjemnie( bo ja tez :)
              • miltonia Re: wódka z redbullem 14.11.03, 23:10
                Ja tez, najchetniej w gumie do zucia i w herbatnikach, co ich kupic nie mozna.
                • Gość: kanuk Re: wódka z redbullem IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.11.03, 06:02
                  a co z anyzowka? a pastis,a sambucca, nawet w absyncie go poznasz.
                  • miltonia Re: wódka z redbullem 15.11.03, 09:06
                    Anyz lubie tylko w cialach stalych.
                    • Gość: kanuk Re: wódka z redbullem IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.11.03, 11:07
                      tu sa napoje . niestale .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka