Dodaj do ulubionych

Michael Douglas to pijak

IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.02.03, 01:45
bo lubi sobie strzelic Zete
Obserwuj wątek
    • Gość: Buggi Re: Michael Douglas to pijak IP: 62.80.57.* 23.02.03, 08:36
      ty mnie nie doprowadzaj do lez, Kanuku.
      • Gość: kanuk Re: Michael Douglas to pijak IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.02.03, 10:45
        staralem sie zawrzec w tym esencje dramatu naszych czasow. byla to ostra satyra
        na stosunki spoleczno-polityczne panujace w naszym niedoskonalym swiecie.
        • Gość: Niech Re: Michael Douglas to pijak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.03, 13:13
          Glownie o stosunkach...
          • miltonia Re: Michael Douglas to pijak 23.02.03, 20:50
            Niech, upominam Cię, miało być o napojach.
            • Gość: Niech Re: Michael Douglas to pijak IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.03, 00:43
              Ja pije przed i po. W trakcie nie bo [...].
              PS. Ale wolalbym sie napic zamiast Zety. I tak mnie nie stac. Nie stoi?
              • Gość: kanuk Re: Michael Douglas to pijak IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.02.03, 04:31
                etymologicznie: czyzby wiec byl zwiazek zwrotu "piwko stoi" z czyms jeszcze?
                hm....
                • miltonia Re: Michael Douglas to pijak 24.02.03, 09:35
                  Etymologicznie to może, praktycznie to szkoda gadać.
                  • glory Re: Michael Douglas to pijak 25.02.03, 15:57
                    Dobra, dobra. Zeta tez lubi wypic! Po pijaku dala dupy Zorro.
                    • Gość: kanuk Re: Michael Douglas to pijak IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.02.03, 16:14
                      naprawde? sensacja dla mnie! a co z Melania , zona tego Zorro? Botoxem sie
                      podkarmila i chyba mu nie przepusci, wyladniona , wypacykowana. bedzie w Halo!
                      • glory Re: Michael Douglas to pijak 25.02.03, 16:19
                        Melania? A kto to jest za osobistosc.
                        • glory Re: Michael Douglas to pijak 25.02.03, 16:29
                          Oczywiscie ,oczywiscie Melania Griffiths . Prosze mi wybaczyc to juz tak jest
                          jak czlowiek zabiera sie do dyskusji po paru kielichach. Ale przystojniaczek
                          Zorro strasznie ja skrzyczal ze wyglada po operacji jak by sie oblala kwasem.
                          No tak wyjela mu z konta ponad 7000 zielonych to ja osobiscie nawet majac taka
                          fortune jak Zorro tez bym sie niezle zajezyl.
                          • miltonia Re: Michael Douglas to pijak 25.02.03, 16:51
                            Okropne z Ciebie skąpiradełko Glory.
                            • Gość: kanuk Re: Michael Douglas to pijak IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.02.03, 17:18
                              ja bym dodal, ze Melania ma swojego klopsu dosc. oni juz z gory zakladaja
                              tymczasowosc swoich zwiazkow i sie obwarowuja "pre-nupsami", tak aby mogli
                              miekko i przyjemnie ladowac na puchu luksusu, w razie jakby co. A Demi Moore
                              sobie uszy powiekszyla, bo miala takie demi...zainwestowala w siebie,
                              doslownie! cialo, dusza,...szczescia nie da pieniadz. ale samopoczucie poprawi!
                              No i Bruce juz kuka. naprawde zalosne. nie wydaje mi sie.
                              • miltonia Re: Michael Douglas to pijak 25.02.03, 17:38
                                Kanuk, widzę, że wielki świat nie jest Ci obcy.
                                • kanuk Re: Michael Douglas to pijak 25.02.03, 18:07
                                  pije go jak gabka wode i twoje listy tez pije. ale nie pale . juz od lat.
                                  • miltonia Re: Michael Douglas to pijak 25.02.03, 18:27
                                    Cieszy mnie Kanuku, że prowadzisz higieniczny tryb życia w kwestii palenia. Bo
                                    co do picia, szczególnie tych listów, to pewna owej higieny nie jestem.
                                    • Gość: kanuk Re: Michael Douglas to pijak IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.02.03, 18:30
                                      spijam ich tresc. ale na nauke nie jest nigdy za pozno
                                      • miltonia Re: Michael Douglas to pijak 25.02.03, 18:52
                                        No doprawdy, rumieniec mnie oblał i bym spuściła niewnne oczęta, gdyby one
                                        takowymi były. A któż to od kogo ma się uczyć drogi Kanuku?
                                        • Gość: kanuk Re: Michael Douglas to pijak IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.02.03, 14:25
                                          chocby i od diabla powinien kazdy
                                          • miltonia Re: Michael Douglas to pijak 26.02.03, 15:57
                                            A któż to jest tym diabłem, że dociekliwie spytam?
                                            • Gość: kanuk Re: Michael Douglas to pijak IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.02.03, 16:59
                                              Niech pil. do milego kolegi. juz Ty dooobrze to wiesz, miltonio.
                                              • miltonia Re: Michael Douglas to pijak 26.02.03, 22:30
                                                Tyle, że ten diabeł to żaden nauczyciel (jeśli przypadkiem tego samego mamy na
                                                myśli).
                                                • Gość: kanuk Re: Michael Douglas to pijak IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.02.03, 07:04
                                                  przypadki czasem sie zdarzaja.
                                                  • Gość: kanuk Re: Michael Douglas to pijak IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.11.03, 06:15
                                                    czesto przypadkowo.
                                                  • miltonia Re: Michael Douglas to pijak 11.11.03, 12:22
                                                    Przypadkowe przypadki lepiej omijac.
                                                  • Gość: kanuk Re: Michael Douglas to pijak IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.11.03, 13:24
                                                    kiedy ja w nie tak przypadkowo , na szczescie niezupelnie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka