Gość: kanuk IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.02.03, 01:45 bo lubi sobie strzelic Zete Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Buggi Re: Michael Douglas to pijak IP: 62.80.57.* 23.02.03, 08:36 ty mnie nie doprowadzaj do lez, Kanuku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Michael Douglas to pijak IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.02.03, 10:45 staralem sie zawrzec w tym esencje dramatu naszych czasow. byla to ostra satyra na stosunki spoleczno-polityczne panujace w naszym niedoskonalym swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Michael Douglas to pijak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.03, 13:13 Glownie o stosunkach... Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Michael Douglas to pijak 23.02.03, 20:50 Niech, upominam Cię, miało być o napojach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Michael Douglas to pijak IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.03, 00:43 Ja pije przed i po. W trakcie nie bo [...]. PS. Ale wolalbym sie napic zamiast Zety. I tak mnie nie stac. Nie stoi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Michael Douglas to pijak IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.02.03, 04:31 etymologicznie: czyzby wiec byl zwiazek zwrotu "piwko stoi" z czyms jeszcze? hm.... Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Michael Douglas to pijak 24.02.03, 09:35 Etymologicznie to może, praktycznie to szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: Michael Douglas to pijak 25.02.03, 15:57 Dobra, dobra. Zeta tez lubi wypic! Po pijaku dala dupy Zorro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Michael Douglas to pijak IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.02.03, 16:14 naprawde? sensacja dla mnie! a co z Melania , zona tego Zorro? Botoxem sie podkarmila i chyba mu nie przepusci, wyladniona , wypacykowana. bedzie w Halo! Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: Michael Douglas to pijak 25.02.03, 16:19 Melania? A kto to jest za osobistosc. Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: Michael Douglas to pijak 25.02.03, 16:29 Oczywiscie ,oczywiscie Melania Griffiths . Prosze mi wybaczyc to juz tak jest jak czlowiek zabiera sie do dyskusji po paru kielichach. Ale przystojniaczek Zorro strasznie ja skrzyczal ze wyglada po operacji jak by sie oblala kwasem. No tak wyjela mu z konta ponad 7000 zielonych to ja osobiscie nawet majac taka fortune jak Zorro tez bym sie niezle zajezyl. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Michael Douglas to pijak 25.02.03, 16:51 Okropne z Ciebie skąpiradełko Glory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Michael Douglas to pijak IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.02.03, 17:18 ja bym dodal, ze Melania ma swojego klopsu dosc. oni juz z gory zakladaja tymczasowosc swoich zwiazkow i sie obwarowuja "pre-nupsami", tak aby mogli miekko i przyjemnie ladowac na puchu luksusu, w razie jakby co. A Demi Moore sobie uszy powiekszyla, bo miala takie demi...zainwestowala w siebie, doslownie! cialo, dusza,...szczescia nie da pieniadz. ale samopoczucie poprawi! No i Bruce juz kuka. naprawde zalosne. nie wydaje mi sie. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Michael Douglas to pijak 25.02.03, 17:38 Kanuk, widzę, że wielki świat nie jest Ci obcy. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Michael Douglas to pijak 25.02.03, 18:07 pije go jak gabka wode i twoje listy tez pije. ale nie pale . juz od lat. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Michael Douglas to pijak 25.02.03, 18:27 Cieszy mnie Kanuku, że prowadzisz higieniczny tryb życia w kwestii palenia. Bo co do picia, szczególnie tych listów, to pewna owej higieny nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Michael Douglas to pijak IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.02.03, 18:30 spijam ich tresc. ale na nauke nie jest nigdy za pozno Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Michael Douglas to pijak 25.02.03, 18:52 No doprawdy, rumieniec mnie oblał i bym spuściła niewnne oczęta, gdyby one takowymi były. A któż to od kogo ma się uczyć drogi Kanuku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Michael Douglas to pijak IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.02.03, 14:25 chocby i od diabla powinien kazdy Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Michael Douglas to pijak 26.02.03, 15:57 A któż to jest tym diabłem, że dociekliwie spytam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Michael Douglas to pijak IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.02.03, 16:59 Niech pil. do milego kolegi. juz Ty dooobrze to wiesz, miltonio. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Michael Douglas to pijak 26.02.03, 22:30 Tyle, że ten diabeł to żaden nauczyciel (jeśli przypadkiem tego samego mamy na myśli). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Michael Douglas to pijak IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.02.03, 07:04 przypadki czasem sie zdarzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Michael Douglas to pijak IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.11.03, 06:15 czesto przypadkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Michael Douglas to pijak 11.11.03, 12:22 Przypadkowe przypadki lepiej omijac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Michael Douglas to pijak IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.11.03, 13:24 kiedy ja w nie tak przypadkowo , na szczescie niezupelnie :) Odpowiedz Link Zgłoś