garraretka 14.09.06, 13:54 Nigdy tego nie piłam. Jak to się serwuje? Z dodatkami? Bez? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: Żołądkowa gorzka. IP: *.chello.pl 09.10.06, 18:05 hehe to jest slodkie i bardzo dobre nawet ja to pije czasem bez zadnych dodatkow mimo ze wszystko inne musze zawsze z czyms wymieszac.. z jakims sokiem albo cola a to mi smakuje bardzo bez niczego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakosz Re: Żołądkowa gorzka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 19:32 Gość portalu: :) napisał(a): > hehe > to jest slodkie i bardzo dobre Bardzo gorzkie i tym samym obrzydliwe w smaku ! > nawet ja to pije czasem bez zadnych dodatkow mimo Ja po tej wódce gorzkiej żołądkowej RZYGAM jak fontanna. Takie to obrzydliwe ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrecekrzepki Re: Żołądkowa gorzka. IP: 195.136.112.* 10.10.06, 14:58 Najlepsza jest mietowa. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Żołądkowa gorzka. 11.10.06, 15:07 najśmieszniejsza wódka swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
anula_a Re: Żołądkowa gorzka. 15.10.06, 14:23 o tak, miętowa jest ok, w rozsądnych ilościach, żeby na drugi dzień nie szkodziła ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: Żołądkowa gorzka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 22:58 najlepsza jest ze spritem i z lodem i cytrynka...mniam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakosz Re: Żołądkowa gorzka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 19:34 garraretka napisała: > Nigdy tego nie piłam. I nie ma czego żałować ! To OBRZYDLIWA wódka ! Tylko ZARZYGASZ otoczenie. :( Odpowiedz Link Zgłoś
browar131 Re: Żołądkowa gorzka. 08.11.06, 10:53 Spróbój z sokiem z limonki, jest ok ale ostrożnie dobiraj proporcje według gustu. Ja uwielbiam z colą POLSA WHYSKY Z COLĄ :) Mietowa jest rewelacyjna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klucha Re: Żołądkowa gorzka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 16:58 browar131 napisał: > Mietowa jest rewelacyjna Chyba nie mamy na myśli tej samej wódki o nazwie 'Gorzka Żołądkowa' ! :( Moja nie jest wcale miętowa tylko obrzydliwie gorzka - jak piołun. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.k.l Re: Żołądkowa gorzka. IP: *.toya.net.pl 20.11.06, 04:28 Jest kilka odmian Żołądkowej; miętowa, korzenna i zwykła gorzka Mnie smakuje i jest to jedyna wódka po której nie mam odruchu wymiotnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: Żołądkowa gorzka. IP: *.gl.digi.pl 20.11.06, 13:08 żołądkowa gorzka z miętą i duuuuużo lodu, pycha Odpowiedz Link Zgłoś
like.no.other Re: Żołądkowa gorzka. 30.11.06, 17:51 parę razy zamawiałam zołądkową przy barze, tak na szybki strzał i zawszedostawałam czastkę słodkiej pomarańczy do spożycia tuż po przełknięciu tej dziwnej wody... moje odczucia smakowe co do tego połaczenia dobre, ale wielką wielbicielka tej wódki nie jestem. Wolę żubrówkę. Odpowiedz Link Zgłoś