ja243 22.02.12, 10:57 Czy ktoś ma doświadczenia z kliniką Elefant? A konkretnie opinie o dr Iwonie Pytka? Zapisałam się tam z dzieckiem, ale to pierwsza wizyta, więc zależy mi na waszych opiniach. Bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilbie Re: Klinika Elefant 29.02.12, 08:38 Kilka lat temu korzystałam z kliniki Elefant. Miałam przyjemność obserwować pracę 2 lekarek. Wszystko zależy od osoby na którą trafisz. Nazwisko, które podałaś jest mi obce, ale też już niestety nie pamietam nazwisk Pań, które zajmowały się moim dzieckiem. Generalnie byłam zadowolona, bo klinika jest nastawiona na małych pacjentów /dużych panów też/. Mają dobre podejście do dziecka, a film, który podczas zabiegu oglądało moje dziecko, był tak pasjonujący, że nie spostrzegła sie nawet kiedy borowanie się zakończyło. Na koniec dziecko otrzymuje malutki drobiazg, który samo sobie wybiera. Odpowiedz Link Zgłoś
kretka27 Re: Klinika Elefant 03.03.12, 22:23 moja córka chodzi do dr Zdzieborskiej, gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ja243 Re: Klinika Elefant 07.03.12, 08:42 Byłyśmy, bardzo fajne i przyjazne miejsce. Dr Pycka spełniła moje oczekiwania. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
baglady Re: Klinika Elefant 07.03.12, 21:56 byłam tam z 3 letnim synem juz dwukrotnie-raz na kontroli raz na lakierowaniu zebów. naprawde polecam to miejsce-bardzo przyjemni lekarze , dziecko sie nie boi, bo miejsce jest bardzo kolorowe, pelne zabawek i udogodnien dla maluchow Odpowiedz Link Zgłoś
kakusia633 Re: Klinika Elefant 16.04.12, 12:06 witam!!! a może ktoś powie mi jak tam jest cenowo?? i czy to prawda ze maja m.in kolorowe plomby itd!!! to nasza pierwsza wizyta i jestem bardziej spanikowana niz moje dziecko!!!! brrr !!! z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
gebhard Re: Klinika Elefant 17.04.12, 16:15 tanio nie jest, z tego co pamiętam np. 100zł za fluoryzowanie pianką o smaku owoców leśnych, ale moje dwie córki (4 i 5 lat) na razie nie mają żadnych ubytków - leczymy się u dr Nadgrodkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
kakusia633 Re: Klinika Elefant 18.04.12, 19:21 bardzo dziękuję za odp, wybieram się tam jutro z 3 letnią córka nie pamiętam do kodo na pewno mężczyzna!!! jutro coś naskrobie :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kakusia633 Re: Klinika Elefant 20.04.12, 17:18 witam!!! nie wiem czy pomogę ale byłam z córka 19.04 wizytę uważam za udaną choć córka po wejściu do gabinetu płakała całe 10min;/ ale ja byłam u doktora DZIWISZA młody lekarz taki lekko po 30 ale bardzo fajny wracamy do niego 27.04 na 2 plomby;) ;////// wizyta pierwsza tzw zapoznawcza 60zł. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tylko.przelotem Re: Klinika Elefant 21.04.12, 09:36 >ale ja byłam u doktora DZIWISZA A nie Dziewita? Odpowiedz Link Zgłoś
kakusia633 Re: Klinika Elefant 21.04.12, 16:21 a może i Dziwita!!!! tak raczej tak przepraszam za pomyłkę i dziękuję za poprawke:0 Odpowiedz Link Zgłoś
dziekan112 Re: Klinika Elefant 22.01.13, 12:14 Witam, Byliśmy tam w zeszłym tygodniu z córeczką. Pani była miła i profesjonalna, choć miejsce nie powala (ciasno i tłoczno). W dodatku ceny jakie oferują to jest maksymalne zdzierstwo. Dla przykładu - płytka przedsionkowa (taki aparat w kształcie smoczka, ale bez gumowej części) wykonana z plastiku kosztuje u nich 120 PLN !!!. Została zalecona przez Ortodontę. Pani na recepcji zapewnia, że nigdzie taniej nie dostanę. Krótki research w internecie i pierwszy wynik dla sklepu z akcesoriami dentystycznymi w Warszawie daje cenę... 6 PLN (bez problemu do nabycia w zamówieniu internetowym). Inne kliniki (np. Enel-Med) sprzedaje plastikową płytkę za 60 PLN. Dzwoniłem żeby porozmawiać z kierującym placówką, dlaczego taka cena. Niestety miał/-a oddzwonić i nie zrobił tego. Nie POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ann Re: Klinika Elefant 25.01.13, 09:48 Nam w komplecie do płytki sprzedano śliczne, różowe:-) pudełko za bodajże 30 zł. Kolejne, identyczne, na aparat, kupiłam na allegro za 2 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ann Re: Klinika Elefant 25.01.13, 09:45 Chodziłam z dwójką dzieci, póki były małe, bo miejsce rzeczywiście przyjazne dzieciom i przez nie lubiane, tj. nie wywołujące protestów;-) -bajery typu kolorowe plomby, nagrody, TV... Poziom usług - niestety zależy, na kogo się trafi. Ceny zdecydowanie zdziercze. Odpowiedz Link Zgłoś
kretka27 Re: Klinika Elefant 25.01.13, 10:46 chodzę tam do 2 dentystów i pani ortodontki, zawsze miło, profesjonalnie, dziecko bez traumy. Tłoku nigdy nie widziałam. Tanio nie jest, ale niech mi ktoś pokaże taniego dentystę na Ursynowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka605 Re: Klinika Elefant 16.01.14, 17:36 my byłyśmy u 3 różnych lekarzy wszyscy cierpliwi z bardzo dobrym podejściem do dziecka , zawsze lekarz wita się z dzieckiem i z rodzicem w recepcji dziecku tłumaczy co będzie robił np wypędzał robaki , pomował poduszki pokazują jak działa ślinociąg i wypija wodę z kubeczka. Po wizycie dziecko dostaję nagrodę. Ceny cóż warszawskie i podobne do tych w innych gabinetach. Odpowiedz Link Zgłoś
henia00 Re: Klinika Elefant 21.01.14, 11:21 Ja też uważam,że podejście lekarzy jest super.My byliśmy u pani dr Eli (teraz sodziewa się dzidziusia,więc jakiś czas jej nie będzie) i pana dr. Michała,przesympatyczni ludzie ,cudowni. Co prawda moja "pociecha" płakała przed gabinetem,ale już w gabinecie pełno było śmiechu i opowieści,pozwalali na wiele :) ceny ? przecież to jest prywatna praktyka ,więc nie ma się czemu dziwić :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mialkowska Re: Klinika Elefant 25.01.13, 13:51 Ja i moje dziecko bardzo cenimy sobie to miejsce :) Przemiła i kompetentna obsługa, fantastyczni lekarze - szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
pablo8011 Re: Klinika Elefant 17.02.13, 11:26 Czy ktoś z Was sie orientuje czy w Elefancie na Ursynowie maja podtlenek azotu? Odpowiedz Link Zgłoś