Dodaj do ulubionych

Kamery w lesie

05.03.11, 09:17
Można obserwować dzikie zwierzęta - kamery są zainstalowane w Estonii.
Przychodzą tłumnie dziki, ale bywają też jenoty, sarny, lisy, foki, orły bieliki, kruki i mnóstwo innego ptactwa.

www.eenet.ee/EENet/EENet_en

Pozdrawiam :)
M.

www.chartywpotrzebie.pl/

Obserwuj wątek
    • majenkir Re: Kamery w lesie 05.03.11, 13:55
      Hehe, i jakies chlopy z komorkami ;).
      Dzieki za link, bede zagladac :).
      • semi-dolce Re: Kamery w lesie 05.03.11, 16:55
        A ja chłopów nie widziałam :(

Ale za to orła :) I mnóstwo ptasiej drobnicy. I chyba sarenkę :)
    • majenkir Puma, 05.03.11, 14:10
      Sliczna jest ta Lulu z Twojego linka....
      Szkoda, ze nie mieszkam blizej... ;)
      • puma002 Re: Puma, 05.03.11, 16:58
        majenkir, jeśli dobrze pamiętam z wątku o Twoich pięknych chartach, mieszkasz w USA?
        Moja greyhoundka Zuza niestety już nie żyje, odeszła latem ubiegłego roku w wieku 14 lat...

Dziewczyny z charciego forum rozpaczliwie szukają teraz stałego domu dla maleńkiej ratlerkowatej Twiggy, którą wyciągnęły z biedy, ale jakoś nie ma chętnych :(

allegro.pl/show_item.php?item=1449278462
        www.swiatchartow.net/viewtopic.php?p=158550#158550
        (na charcim forum trzeba się zalogować)

Serdecznie pozdrawiam

• majenkir Re: Puma, 06.03.11, 13:50
          Tak, to ja... Teraz sobie przypomnialam zdjecie Zuzy - spala tak rozwalona jak moja Monika ;). Szkoda, ale 14 lat to piekny wiek jak na greyhounda...
          Monika ma 11 lat, trzyma sie w sumie dobrze, pare tygodni temu miala amuputowany palec.
          Borysek od 2 lat nie zyje, a Ivanek jest juz bardzo lichy :(. W lipcu bedzie mial 12 urodziny.
          Ale za to od roku mam nowego greyhounda -teraz ma 4 lata, wiec mlodzik ;).
          • puma002 Re: Puma, 09.03.11, 19:12
            Monika wygląda świetnie, a nowy czarny dżentelmen to pewnie kolejny adoptowany powyścigowy grey?

Buziaki dla Ivanka i greyhoundów :)
            • majenkir Re: Puma, 10.03.11, 15:30
              Tak, dalismy mu na imie Bunny, bo pierwszego dnia dorwal zajaca, ktory mieszkal u nas na podworku pod kamieniami :(. Monika i Ivan ganialy go tak tylko hobbystycznie, dla rozrywki, a ten diabel go zalatwil :(. A tak w ogole to mielismy byc tylko rodzina zastepcza ;), ale po miesiacu adoptowalismy :).
              • puma002 Re: Puma, 16.03.11, 20:39
                Pomimo słodkiego imienia :) Bunny jest bardzo męski z wyglądu i zapewne charakteru ;(

PS. Popatrz jakie piękne:
                www.youtube.com/watch?v=GIHa7zVMWcw
    • seidhee Re: Kamery w lesie 16.03.11, 11:58
      Fajne te kamery.
      Może mi ktoś podpowiedzieć, czego (jakiej aplikacji) używać do oglądania tego? Bo strasznie mi się wszystko przycina, co parę sekund obraz zatrzymuje się na dłuższą chwilę.
    • majenkir Orle gniazdo 02.04.11, 14:05
      Znalezione na innym forum

www.ustream.tv/decoraheagles#utm_campaigne=synclickback&source=http://www.kwch.com/kwch-watch-iowa-eagles-about-to-hatch-20110331,0,439272.htmlstory&medium=3064708
      • puma002 Re: Orle gniazdo 03.04.11, 09:04
        Dzięki za te orły !

Do Przygodzic przyleciały już bociany:

www.bociany.ittv.pl/aplet/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka