red_hoga 29.09.04, 17:05 Od pewnego czasu zauważam mleczne kropki na podłodze i nie bardzo wiem czy pies ma polucje czy cos jest z nim nie tak. To jest mój pierwszy pies i nie bardzo wiem co się dzieje. Pies ma pół roku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamcia_79 Re: Czy psy mają polucje?? 30.09.04, 10:32 Mój pies nie ma polucji ale czasem rano sam sie doprowadza do orgazmu :) Jak pierwszy raz to zobaczyłam to byłam w szoku. Ale dzieki temu nie ugania sie za sukami. Odpowiedz Link Zgłoś
a1b2c3 proste rozwiązanie problemu 04.10.04, 21:41 jeśli jest nadpobudliwy lub "skacze" na coś to zamiast od razu kastrować wystarczy "załatwić" to ręką. Prosta masturbacja psa i po sprawie. Nie ma operacji, wydawania pieniędza. Jedynie wystarczy umyć dłoń. Proste a skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
pobar Re: Czy psy mają polucje?? 12.10.04, 14:26 Mój pies ma rok i tez zauawazyłam kropki na podłodze i na "siusiaku". Wet polecił mi przemywanie napletka jakim płynem do higieny intymnej ale tego nie robie. Staram sie codziennie psa myc gdy sie załatwia. I uwazam ze psy maja polucje! Odpowiedz Link Zgłoś