edyta1313 23.06.05, 22:18 Czy ktoś z Was podaje swojemu psiakowi karme CHOICE?Została mi polecona gdyż mój 3 miesięczny szczeniak nie chce jeśc karmy ROYAL CANIN.Dziekuje za informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edyta1313 Re: Karma NUTRO CHOICE 23.06.05, 22:20 edyta1313 napisała: > Czy ktoś z Was podaje swojemu psiakowi karme NUTRO CHOICE?Została mi polecona gdyż > mój 3 miesięczny szczeniak nie chce jeśc karmy ROYAL CANIN.Dziekuje za > informacje Odpowiedz Link Zgłoś
belfastowa Re: Karma NUTRO CHOICE 24.06.05, 11:03 Tak, ja od 5 miesięcy daję rocznemu seterowi Nutro Choice Puppy Lamb & Rice.Zniknęła skłonność do biegunek, "niejadztwo"itp.Pies ma piękną sierść, jest zdrowy, apetyt ma doskonały - wcześniej był bardzo wybredny.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
agaciora Re: Karma NUTRO CHOICE 27.06.05, 08:37 Moja goldenka, która ma już 8 miesięcy od początku je Nutro Choice dla szczeniąt dużych ras mieszane z Nutro Choice Lamb & Rice - to na ładną sierść - (tez nie chciala jesc Royala) Odpowiedz Link Zgłoś