maricia_gno 14.01.06, 17:38 Chce być weterynarzem...jestem młoda...mam wade serca-czestoskurcz napadowy przedsionkowo-komorowy węzłowy typ1 czy z tą chorobą mogę zostać wetem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
veterinario Re: Chce być weterynarzem! 14.01.06, 20:31 Pewnie możesz ale pamiętaj że same studia są niesamowicie stresujące... Odpowiedz Link Zgłoś
gagik.geworgian Re: Chce być weterynarzem! 15.01.06, 17:37 Witam. Myślę, że tego typu pytanie warto postawić swojemu kardiologowi ;-) Może warto tez porozmawiać z lekarzem medycyny pracy? Myślę też,że sama musisz się zastanowić , czy dasz radę ? To dość długie, ciężkie, choć bardzo ciekawe studia. Bywają tez mocno stresujące. Więc sama zadaj sobie pytanie : czy czujesz się na siłach ?, bo Ty wiesz najlepiej jak sobie radzisz z różnymi trudnościami i swoją chorobą na codzień. Kilku ludzi z taką samą chorobą serca może bowiem czuć się całkiem inaczej i mieć całkiem inne umiejętności radzenia sobie ze swoją chorobą. Dlatego wsłuchaj się w siebie... co Ci mówi serce? I jeszce tylko dodam, że jeśli czegoś się bardzo chce, to można to osiągnąć i sam nieraz już tego doświadczyłem. Życzę powodzenia no i zdrowia oczywiście. Pozdrawiam - Gagik Odpowiedz Link Zgłoś
maricia_gno Re: Chce być weterynarzem! 22.01.06, 10:43 no i wszystko by było oki, ale lekarze w polsce muszą być zdrowi i muszą mieć przed studiami wypisany świstek, że są zdolni...i nie wiem czy ktoś to wypisze.... Odpowiedz Link Zgłoś