ankapim 18.04.06, 23:24 Moja suka ma raka sutka,od 2 lat, czy jest cos co moze jej szczegolnie zaszkodzic, jezeli chodzi o jedzenie.Ma 11 lat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scots Re: pies chory na raka 19.04.06, 02:03 www.psy.pl/porady/?O=3802 www.vetserwis.pl/ntw_gruczolu_pies.html Ps. czytałam kiedyś, że dieta białkowa i ograniczenie cukrów jest zalecane przy chorobach nowotworowych Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: pies chory na raka 25.05.15, 15:48 Napewno na 20-letniego pieska zadziało ozdrowieńczo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
12margaret12 Re: pies chory na raka 01.06.15, 14:04 skoro wiesz co jej jest, to weterynarz nie powiedział ci co ma jesc? Jak jeszcze miałam pieska to chodzialam do tej przychodni weterynaryjnej w Chorzowie www.weterynaria.slask.pl/ tam zajmowali chirurgią onkologiczną ale dietetyką tez Odpowiedz Link Zgłoś
addart Re: pies chory na raka 01.06.15, 16:04 Margaretko, popatrzyłaś na daty? Ta suczka jest już dawno w psim niebie... Jak chcesz się reklamować, zrób to inteligentnie, i nie tutaj. Może porozlepiaj ogłoszenia na płotach w Chorzowie? Odpowiedz Link Zgłoś