uasiczka 28.01.03, 13:08 szukam lecznicy wet, stodującej medycyną homeopatyczną oraz inne niekonwencjonalne metody leczenia. są takie w poznaniu i krakowie, a warszawie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monisia.88 Re: weterynarz-homeopata 28.01.03, 13:42 uasiczko, prosze podaj mi adres takkiej niekonwencjonalnej lecznicy w poznaniu. mam psiaka z podejrzanym zapachem z uszu, srodki od mojetgo weta nie podzialaly, wiec moze w ten sposob...? pozdrawiam i czekam na odp. Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka Re: weterynarz-homeopata 28.01.03, 13:47 www.jms.pl/homeopatia to jest stronka tej lecznicy. tam znajdziesz wszystki informacje. pozdrawiam, powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
jul-kot Re: weterynarz-homeopata 28.01.03, 16:38 Witaj! Lekarka homeopata przyjmuje, o ile dobrze pamiętam, w lecznicy "Cztery łapy" na ulicy Olbrachta. Jeśli chcesz, dokładniejsze dane mogę Ci podać w czwartek. O leczeniu zatok pisałem przed chwilą w wątku "koci katar", przeczytaj. Pozdrawiam, Juliusz. Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka Re: weterynarz-homeopata 29.01.03, 08:36 koci katar to też mój wątek ;) teraz robię naprawdę różne dziwne rzeczy żeby pomóc kotce ( i nie ukrywam - sobie, bo przez ten katar ona spać nie może i bzikuje całą noc angazując w swoje zabawy pozostałe koteczki. dlatego też czekam z niecierpliwościa na dokładne namiary na lecznicę Cztery łapy - nie moge znaleźć nigdzie adresu. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
alexandria Re: weterynarz-homeopata 30.01.03, 10:16 > dlatego też czekam z niecierpliwościa na dokładne namiary na lecznicę Cztery > łapy - nie moge znaleźć nigdzie adresu. Telefon 837 84 70, numeru ulicy nie pamietam, zapytasz przez telefon. Polecam doktor Brzezny lub doktor Kucharska. Jest jeszcze trzecia wetka, bardzo mlodziutka i niedoswiadczona. Pozdrawiam serdecznie Alexandria Odpowiedz Link Zgłoś
jcebula Re: weterynarz-homeopata 28.01.03, 18:23 W lutowym (2002) wydaniu "Mojego Psa" była rozmowa z homeopatą - Panią Urszulą Soszką z Warszawy. Podany był tam również e-mail. Jeśli nie znajdziesz artykułu - napisz do mnie na prywatne konto, prześlę Ci ten adres. Odpowiedz Link Zgłoś
lena.15 Re: weterynarz-homeopata 29.01.03, 16:48 ja skolei pieknie poprosze o namiary na krakowska lecznice leczoca homeopatycznie; czasem az zal, ze co by zwierzakowi nie bylo to z miejsca antybiotyk, brr... Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka Re: weterynarz-homeopata 30.01.03, 08:20 służę adresem: www.weterynarz.krakow.pl/oferta.htm Odpowiedz Link Zgłoś