dziadek.3 03.02.08, 21:59 Chciałbym się zorientować o psach.Pies pokrył sukę .Mieszkają w jednej budzie i czy teraz mogą nadal być razem czy osobno? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sun_of_the_beach Re: pytanie 03.02.08, 22:54 Powinni mieszkać razem i trzeba ich zapisać do szkoły rodzenia. Pies (ojciec) powinien pomagać suce w ćwiczeniach - zwłaszcza oddechowych. A jak już bedzie po wszystkim rano bedzie chodził po bułki i mleko. No i oczywiście bedzie na zmianę wstawał w nocy do dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
urania77 Re: pytanie 04.02.08, 15:42 sun_of_the_beach napisał: > Powinni mieszkać razem i trzeba ich zapisać do szkoły rodzenia. Pies (ojciec) p > owinien pomagać suce w ćwiczeniach - zwłaszcza oddechowych. A jak już bedzie po > wszystkim rano bedzie chodził po bułki i mleko. No i oczywiście bedzie na zmia > nę wstawał w nocy do dzieci. :DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
anurma Re: pytanie 03.02.08, 23:22 No, to zależy czy pokrył ją po ślubie czy przed. Bo jeżeli, o zgrozo, przed, to absolutnie nie można im dalej na TO pozwolić... ;-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
albert.flasz1 Re: pytanie 04.02.08, 08:06 A ten ślub - to w kościele, czy w meczecie? Odpowiedz Link Zgłoś
albert.flasz1 Re: pytanie 06.02.08, 12:45 Ekumenicznie było by na psią łapę. Na kocią - to trąci zboczeniem...:-D Odpowiedz Link Zgłoś
mlusca Re: pytanie 03.02.08, 23:25 Jak mogą niewysterylizowane zwierzęta mieszkać w jednej budzie.Przeciez wiadomo,że będzie ciąza.No i co teraz,znajdą się ludzie,którzy wezmą malenkie pieski?Czy pan potopi wszystkie w wiadrze? Odpowiedz Link Zgłoś
mmk9 Re: pytanie 04.02.08, 08:56 Jak ma podrzucać potem po wioskach i drogach, niech lepiej potopi. Odpowiedz Link Zgłoś
mist3 Re: pytanie 04.02.08, 20:09 jechałam niedawno do Krakowa (ok. 120 km ode mnie) i po drodze widziałam 5 psich par w niedwuznacznych sytuacjach. I znowu będzie wysyp nieszczęsnych szczeniąt i kociąt. Kiedy to w Polsce przestanie być normą.... Odpowiedz Link Zgłoś
sun_of_the_beach Re: pytanie 04.02.08, 22:09 mist3 napisała: >5 psich par w niedwuznacznych sytuacjach. > I znowu będzie wysyp nieszczęsnych szczeniąt i kociąt. Jakieś krzyżówki transgatunkowe??? Odpowiedz Link Zgłoś
mist3 Re: pytanie 05.02.08, 14:04 widziałam 5 psich par, kocie pary nie rozmnażają się na widoku, co nie znaczy że ich nie ma. Na szczęście jeszcze się nie krzyżują, to dopiero byłoby nieszczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: pytanie 06.02.08, 00:13 """""Chciałbym się zorientować o psach.Pies pokrył sukę .Mieszkają w jednej budzie i czy teraz mogą nadal być razem czy osobno?""" TERAZ cie to interesuje??????? Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
annb a mnie interesuje ktore wojewodztwo ma teraz ferie 06.02.08, 10:40 dzieci neostrady się nudzą Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek.3 Re: a mnie interesuje ktore wojewodztwo ma teraz 08.02.08, 12:26 Specjalnie umieściłem je razem.NIe nie będę topił nie będę wyrzucał na drogę.Zależy mi na małych właśnie.Dziękuję za pouczające podpowiedzi.Też Wam kiedyś pomogę......... . Odpowiedz Link Zgłoś
sun_of_the_beach Re: a mnie interesuje ktore wojewodztwo ma teraz 08.02.08, 16:56 dziadek.3 napisał: > Też Wam > kiedyś pomogę......... . O to super! Brakuje mi 5 000 do pierwszego. Pomożesz? Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek.3 Re: a mnie interesuje ktore wojewodztwo ma teraz 08.02.08, 22:58 euro czy funty? Odpowiedz Link Zgłoś
magd-a84 Re: a mnie interesuje ktore wojewodztwo ma teraz 12.07.08, 20:30 Czytając Wasze posty tylko jedno mi przychodzi na myśl... Możesz spokojnie trzymać psa z suką. Ewentualnie, jeśli buda jest "na styk" zadbać by miała więcej miejsca, by przyszły tata nie kopnął niechcący w suki brzuch gdy obydwa psy będą w budzie. Zwróć też uwagę na zachowanie przyszłej mamy - w drugiej połowie ciąży może się zrobić bardziej nerwowa (to nie jest reguła), i wtedy ewentualnie je odseparować żeby zaoszczędzić jej stresu jeżeli pies będzie ją zaczepiał i drażnił. Obserwuj zachowanie psiego taty po urodzeniu młodych - z doświadczenia wiem, że różnie to była z ich ojcowską miłością. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
a.nancy Re: a mnie interesuje ktore wojewodztwo ma teraz 12.07.08, 23:33 ostatni post w tym watku jest z lutego Odpowiedz Link Zgłoś