michal-1980 30.10.08, 02:50 witam, moze jest tu jakis weterynarz ktory pomoze zakupic chip rfid. zaznacze, ze jest to na wlasny uzytek, nie zas do zabawy w weterynarza. pisze tutaj, bo w realu mam problemy z dostaniem tegoz. dziekuje za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xplict Re: chip do identyfikacji zwierzat 04.11.08, 23:18 a co to znaczy NA WŁASNY UŻYTEK? pytam z ciekawosci... chip jezt uzyteczny dopiero po zaplikowaniu go zwierzeciu. A to moze zrobic jedynie lekarz weterynarii Odpowiedz Link Zgłoś
michal-1980 Re: chip do identyfikacji zwierzat 05.11.08, 00:07 dziekuje za odpowiedz. moze nie wyrazilem sie jasno. na wlasny uzytek w tym przypadku znaczy - chce sobie wszczepic taki chip i go zarejestrowac jako mojego konajacego juz psa. ot taki tribute dla niego. czy mozesz pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś
xplict Re: chip do identyfikacji zwierzat 06.11.08, 18:39 w większości miast w Polsce takie chipowanie jest bezpłatne (koszt pokrywa gmina)niezaleznie od wieku psa. Więc po porstu idz do gabinetu z psem (nawet jesli jest stary... chyba, ze slowo "konajacy" rozumiemy jako " w agonii".. no ale to bylaby kwestia godzin... Po prostu - idz do gabinetu zachipować psa. To nic nie kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
michal-1980 Re: chip do identyfikacji zwierzat 08.11.08, 03:40 oj, nie czytasz ze zrozumieniem. przeczytaj ponownie moj wpis: "chce sobie wszczepic taki chip i go zarejestrowac jako mojego konajacego juz psa" gwoli scislosci, chce _sobie_ taki chip wszczepic, w dlon konkretnie. znasz jakiegos weterynarza, ktory sprzeda bez problemu chip? juz dwa tuziny odwiedzilem, dodatkowo identyfikacja.pl, centrowet i nic, null, zero :/ Odpowiedz Link Zgłoś
xplict Re: chip do identyfikacji zwierzat 09.11.08, 16:28 aaa... SOBIE... nie, nie znam szaleńca, który Ci to sprzeda. Odpowiedz Link Zgłoś
michal-1980 Re: chip do identyfikacji zwierzat 09.11.08, 18:50 czemu szalenca? ja tylko chce o kilka lat wyprzedzic swiat orwellowski i takie problemy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
miszkolc1 Re: chip do identyfikacji zwierzat 29.03.09, 23:23 Oj ludzie ale macie pomysly.... Odpowiedz Link Zgłoś