teresabar 15.11.08, 13:35 Mam jamnika miniaturkę.Jest 3 dni po sterylizacji.Weterynarz stwierdził ciąże,ja teraz nie wiem co robić ponieważ piesio ma laktację.Proszę o pomoc co robić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarodziejka.0 Re: Jamnik potrzebuje pomocy!!!! 15.11.08, 15:57 jak pies wysterelizowany moze byc w ciazy?:/ Chyba ze ciaza urojona? Odpowiedz Link Zgłoś
teresabar Re: Jamnik potrzebuje pomocy!!!! 15.11.08, 22:46 psa weterynarz wysterylizował 3 dni temu i powiedział,że była w ciąży.A ona teraz ma pełne piersi mleka!!!Nie wiem co robić!!Teraz jest wysterylizowana ale piersi pełne mleka zostały Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka.0 Re: Jamnik potrzebuje pomocy!!!! 15.11.08, 22:48 isc do weta,sa leki na laktacje.Nie wyciskac czasem mlela.Altacet podobno tez jest ok.Ale najlepiej zaptac weta co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
teresabar Re: Jamnik potrzebuje pomocy!!!! 15.11.08, 22:58 Mówisz altacet tzn. robić okłady? Odpowiedz Link Zgłoś
anna.jozwik Re: Jamnik potrzebuje pomocy!!!! 16.11.08, 02:57 Odpowiedź w Twoim pierwszym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś