Gość: marian IP: 188.33.62.* 28.12.09, 16:23 poszukuje dermatologa ,z naciskiem na dobry :) chodzi o choroby skóry głowy kogos z prawdziwego zdarzenia, kto sie zna i pobierają skórę do badania..nie szukam wrózbity tylko kogos konkretnego :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
only-lenka Re: dermatolog 28.12.09, 17:21 Hehe ja mam wrazenie, ze w Bielsku nie ma dermatologow "z prawdziwego zdarzenia"... Jakis czas temu na karku pojawila mi sie zmiana wielkosci 5 zl, ktora okropnie swedziala, ale nie bylo to az tak dokuczliwe zeby isc do lekarza ;) lecz z czasem pojawialo sie ich coraz wiecej, to na skroni, to za uchem...wiec zdecydowalam sie na wizyte u lekrza. Bylam u naprawde wielu dermatologow i zaden nie potrafil mi pomoc... Ale byc moze ja jestem takim trudnym przypadkiem, bo nawet wizyta u lekarza pracujacego w Klinice Dermatologii w Katowicach nie rozwiazala problemu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: dermatolog IP: 188.33.62.* 28.12.09, 17:45 właśnie chodzenia od Kajfasza do Judasza chcę uniknąć.. w Twoim przypadku dlaczego nie pobrano wycinków do badań ja też właśnie tego oczekuję..jeżeli jesteś zainteresowana to mogę podesłać namiary na dermatologa w Solcu-Zdroju, niestety dla mnie to daleko a i cały wyjazd jest kłopotliwy..pzdrM Odpowiedz Link Zgłoś
only-lenka Re: dermatolog 29.12.09, 09:51 Ze mna to jest tak, ze dokad stosuje przepisane masci to jest dobrze, ale po ich odstawieniu w ciagu tygodnia wszystko wraca...dlatego mysle ze lekarze mieli nadzieje, ze ktorys lek zadziala i wszystko definitywnie zniknie...dzieki za propozycje podeslania namiarow, ale to rzeczywiscie daleko ;) a po drugie ja juz chyba nie mam ochoty na kolejna wizyte ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: dermatolog IP: 188.33.154.* 29.12.09, 10:34 ja w Bb korzystalem z usług pana Karasińskiego dermatolog-wenerolog; poszło kupe kasy i leczenie trwało około roku..mam zal ze probowal na mnie wszystkiego za duże pieniedze anie zalecił pobrania wycinka do badań..stąd juz nie chce kombinowac w stylu ze moze cos zadziała.. w Solcu jest sanatorium alergo-dermatologiczne i wlasnie ten doktorek podobno robi wywiad, bierze wycinek i dopiero cos poleca.. ale samemu cieżko sie zmobilizować do wyjazdu. pzdrM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol w Bielsku nie ma tekigo IP: 91.198.94.* 29.12.09, 14:21 a badanie skóry możesz zlecić sam/a zeskrobiny ze skóry głowy zamknięte w septycznym opakowaniu /np probnik moczu czy kału/ zaniesione do laboratorium /np Fryda/ koszt 20zł wyniki po ok 2 tyg. żadne dermatolog w BB nie zlecił, znajomy męczy się po dziś dzień, sam zrobił badanie, nikt mu nie podpoiwedział obszedł wszystkich lekarzy dermatologów i tych za free i tych za szmal Odpowiedz Link Zgłoś
ciri_77 Bardzo dobra jest Ziajka-Paluch z Cieszyna 30.12.09, 11:14 ordynator tamtejszej dermatologii, przyjmuje też prywatnie www.cieszyn.pl/?p=addressesShow&iAddress=1399 Mnie pomogła a wszyscy rozkładali ręce. Konieczna byla wizyta w szpitalu i długotrwała kuracja, ale efekty spektakularne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Bardzo dobra jest Ziajka-Paluch z Cieszyna IP: 188.33.132.* 30.12.09, 15:18 dziekuje za tropy sprawdze wszystkie i polece najlepszy ... czekam na dalsze sugestie pzdr M Odpowiedz Link Zgłoś
kamilamala Re: dermatolog 17.03.10, 11:19 Jeśli chodzi o skórę głowy to odwiedź panią doktor dermatolog Stankiewicz-Habrat przyjmuje w Katowicach na osiedlu 1000lecia. Zobacz na stronie www.twojdermatolog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cieszyniak Re: dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 23:56 W sprawach innych niż wysypka odradzam pania paluch. Trafilam do niej rowniez z bardzo powaznym problemem skory glowy - ODRADZAM. Sprawa byla BARDZO POWAŻNA, tym bardziej ze dotyczyla nastoletniej corki. Po wielu wizytach, straconym czasie, wydanych niepotzrebnie pieniadzach zalosnym podejsciu do problemu z czystym sumieniem moge polecic gabinet JUWENA w BB. Przyjmuja tam lekarze deramtolodzy ze slaska, gabinet moze zmylic bo reklamuje sie glownie w zakresie dermatologii etsteycznej ale GORACO POLECAM, po straconym pol roku trafilam tam na kompetentna lekarke, polecilam to miejsce kilku oosbom i wszystkie sa bardzo zadowolone. Lekarki ktore w tym miejscu znam to : Pani Dr Pala i P Dr Kowalczyk. Zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś