malflu 20.03.10, 19:28 Pamiętam, że ktoś zbierał a później przestał...moi znajomi szukają może jeszcze coś u kogoś zalega? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ladydaisy Re: sławne zakrętki 20.03.10, 19:58 ja mam i to sporo, problem z transportem...:-( Męża musiałabym w to angażować, a on zalatany ostatnio. Jak dałabyś radę podjechac po nie chętnie oddam to co mam. W przyszły piątek mam wolny dzień, może udałoby się jakoś umówić? Daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiale73 Re: sławne zakrętki 21.03.10, 01:26 u mnie zalega pół reklamówki. wciąż zbieram i chętnie oddam. ale ktoś musiałby po to do mnie podjechac. pisz na gazetowego:) Odpowiedz Link Zgłoś
malflu Re: sławne zakrętki 21.03.10, 09:54 Dziewczyny poczta gazetowa raz mi działa raz nie ...odezwijcie się proszę na malflu@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
malflu Re: sławne zakrętki 23.03.10, 08:23 Dziewczyny przekazałam Wasze nr telefonu - mam nadzieje, że się zmobilizują i poodbierają od Was :-) Wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
kasiale73 Re: sławne zakrętki 25.06.10, 20:05 podnoszę. poniewierają się u mnie te nakrętki i zajmują miejsce, nikt ich nie chce. wyrzucic? Odpowiedz Link Zgłoś
e-dziunia Re: sławne zakrętki 26.06.10, 14:17 wyrzucać szkoda, bo te akcje jednak czasem się pojawiają.... Jeśli bardzo Ci przeszkadzają, to może ktoś miałby je gdzie przechować? Dużo tego jest? Odpowiedz Link Zgłoś
lechickachata Re: sławne zakrętki 26.06.10, 18:17 Jeżeli ktoś jest z B-B to może chyba wciąż zawieźć do szkoły podst. w Lipniku - była tam akcja zbierania zakrętek. Nie wiem jak teraz, w czasie wakacji, może trzeba dopytać czy ma kto przyjąć. Aniagacz tam woziła swoje i całe bagażniki tych, które dowoziłam od "pośredniczki" z Pszczyny. Chodzi o tę szkołę, gdzie jest basen. Gosia 1% dla Kacperka! Odpowiedz Link Zgłoś