Dodaj do ulubionych

dobry neurolog

05.12.12, 15:04
szukam dobrego neurologa z bielska
i najlepiej przyjmował prywatnie ale też pracował w szpitalu.
Możecie kogoś polecić?
Pilne
Bardzo dziękuję
Obserwuj wątek
    • ma2ma Re: dobry neurolog 05.12.12, 19:41
      chodzi o dziecięcego neurologa? Jeżeli tak , to polecam dr Böhm z czeskiego cieszyna, bardzo dobry specjalista

www.bohms.org/index.php?lang=pl&page=kontakt
      • puellae_2007 Re: dobry neurolog 06.12.12, 21:00
        A ja szczerze i gorąco polecam dr Kasprzyka. Nie podam teraz namiarów bo nie mam możliwości, ale zobacz w sieci i znajdziesz adres. Przyjmuje i na NFZ i prywatnie.
    • beatka126 Re: dobry neurolog 06.12.12, 22:57
      Jeżeli chcesz aby przyjmował prywatnie i pracował w szpitalu to tylko dr Czyrnek-Zawiślak ona przyjmuje prywatnie w Ultramedicu a pracuje w szpitalu pediatrycznym.
      Dr Bohn z Czech odchodzi na emeryture i nie przyjmuje już nowych dzieci, a dr Kasprzyk przyjmuje prywatnie w przychodni na Karpackiej, ale on nie pracuje w bielskim szpitalu.
      • maja-201 Re: dobry neurolog 07.12.12, 00:40
        Polecam dr Kasprzyka , na NFZ przyjmuje w Nadzieji na ul. Saperów
        • 28sylwia Re: dobry neurolog 10.12.12, 16:25
          Wielkie dzięki :)
          a możecie polecić jeszcze kogoś dla dorosłych?
          • justyna3003 Re: dobry neurolog 17.12.13, 11:04
            Dla dzieci też polecam Kasprzyka-bardzo odradzam dr Czyrnek-Zawiślak(diagnozy na wyrost-kompletnie odmienne od dr.Kasprzyka, niedokładne badanie, brak odpowiedzi na moje pytania-jej ulubione hasło"nie czytać w internecie"). Dla dorosłych polecam dr Nalepę-sama korzystałam z jej usług i prywatnie i na NFZ.
        • sorvana Rafał Kasprzyk 06.12.13, 14:20
    • prochowiak Re: dobry neurolog 26.01.13, 22:08
      Z chęcią polece neurologa z Katowic
      katowiceneurolog.pl/
      • iwett81 Re: dobry neurolog 24.11.13, 22:28
        a był ktoś może u neurologa dziecięcego na Reymonta? jakie opinie, wrazenia?
        • ciri_77 Re: dobry neurolog 17.12.13, 14:02
          Ja chodze z córka (obserwacja pod katem NF, obciążenei rodzinne) i mam mieszane uczucia.. Mam porównanie z neurologiem męża i tam mam wrażenie, ze o nas bardzo dbaja, bardzo szczegółowo jestem wypytywana o rożne rzeczy a tu trochę jestem zbywana i traktowana jak matka-panikara.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka