Dodaj do ulubionych

Lech wałęsa. autorytet czy symbol? [zdjęcia]

IP: *.dsl.bell.ca 17.10.13, 19:47
Najzdolniejsi SB-ecy przekonywali uczniow jak TW "Bolek" dal im szanse na polityczna kariere I jak zdemonizowali narod , ktory dalej w ciemnocie resztkami sil usiluje oddychac w europejskim tyglu przemian.
Obserwuj wątek
    • aagaj Lech wałęsa. autorytet czy symbol? [zdjęcia] 17.10.13, 21:03
      co najwyżej symbol
    • Gość: fack Symbol IP: *.play-internet.pl 17.10.13, 23:54
      Nie autorytet. Symbol, któremu należy się szacunek. Tyle.
      • Gość: w,ch,m cmoknijcie o niewdziecznicy IP: *.dynamic.mnet-online.de 18.10.13, 08:57
        fraszke wam napisze
        fraszka bedzie miala tytul
        ja bylem tego swiadkiem

fortuna kolem sie toczy
        na bramie wieszaja w ramkach balwany
        pomysl nie nowy sprawdzony
        oto jest obraz swiety z czestochowy
        co tam analfabeta lechu walemsa
        przeciez kola kreca sie fortuny
        wozek do wozenia zlomu
        na pocieszenie,,i makulatury
        zakonu paulinskiego,,nowe objawienie,,
        (czyt..nowe sposoby na doplyw kasy)
        wielki autorytet to gdzies w obcym kraju
        co tam robole w bieli steropianie
        przed autorytetem wielkim janemII matolem
        ,,wszyscy na ryje padaja,,
      • Gość: swojak Re: Symbol IP: 24.114.69.* 21.10.13, 01:45
        Stare w nowym wydaniu SB-eckiej propagandy I jej agentem TW Staniszewska..... oj cierpko sie robi.
        • aliveinchains Re: Symbol 21.10.13, 06:52
          Czy o Staniszewskiej mógłby ktoś coś więcej powiedzieć? Byłem w szoku, gdy dowiedziałem się że była na liscie Macierewicza i Milczanowskiego. Myślałem, że to była ewidentna próba zwerbowania, lecz bez konkretnych efektów z uwagi na grę Staniszewskiej. W BB mówi się jednak, że Staniszewska była chętnym to współpracy TW i że ktoś tam przez nią poszedł siedzieć...jak było, czy ktoś wie?
          • Gość: Quest Re: Symbol IP: *.dsl.bell.ca 21.10.13, 07:07
            Ludzie z Trzeciego Szeregu znalezli wiele powiazan jej dzialalnosci z wpadkami jakie mialy miejsce w stanie wojennym , nieco pozniej , jej przedziwna aktywnosc w poczatkach "S" szybkie wejscie do regionu z innymi "agentami" Bargiel , Bozek , Zajac etc...... kto , w jakim celu wystawil jej osobe do okraglego stolu ....Kiszczak ?????
            • aliveinchains Re: Symbol 23.10.13, 07:11
              tak naprawdę to chciałbym poznać prawdę co do Staniszewskiej i takiego Bożka... nie prawdę pod teze , ale taka obiektywną. Zbyt dużo się słyszało o współpracy z SB, czy z zawiści, czy ktoś lansuje teorie spiskowe? A może to prawda?

A jeśli było jak mówisz ty i inni biorący aktywny udział w wydarzeniach 80-89, to nasz główny zwolennik Podbeskidzia jest raczej przeszkodą niż pomocą?
              • Gość: Quest Re: Symbol IP: *.dsl.bell.ca 23.10.13, 08:19
                TW Staniszewska lustrowana jako agent , nie pamietam jej ksywy , Bozek oficjalnie figurowal swoje SB-eckie powiazanie w stanie wojennym , nic dodac nic ujac !!
                • aliveinchains Re: Symbol 23.10.13, 11:23
                  czy to ten sam Bozek z klubu Geja, czy jakiś z rodziny?
                  • Gość: Quest Re: Symbol IP: *.dsl.bell.ca 23.10.13, 15:31
                    Dzieki za TW"Kowalska" vell Staniszewska Grazyna..... Piotr Bozek , bo o nim mowa jest "agentem" radca prawnym......byl nim tez w regionie w okresie "S" wozil sie malym fiacikiem "S" zwinietym przez SB w stanie wojennym !!! Bozek wozil tez blond cizie ze soba na wywiady srodowiskowe....
                    Pytanie: kto zatrudnial/przyjmowal do pracy w regionie "S"..... Kosmowski czy ktos inny ????
                • aliveinchains Re: Symbol 23.10.13, 11:25
                  STANISZEWSKA GRAŻYNA Imię ojca: Józef, ur.49-11-02 Bielsko-Biała,
                  poseł, partia: UD czł. Kraj. Rady,
                  stanowisko: v-ce przewod. Kom. Przekształceń
                  Własno?ciowych, kategoria 1.TW kryptonim:
                  Kowalska, figuruje w: - księdze inwentarzowej
                  - kartotece komputerowej ZSKO, nr rej.
                  data rej. organ rejestrujšcy
                  1. 2762 78-04-06 Wydz. III KWMO Bielsko-Biała
                  nr archiwalny data archiwizacji nr
                  mikrofilmu
                  1. I-1095 79-01-10 1095/I
                  1. WEiA Del. UOP w Katowicach
                  Akta archiwalne zachowane
                  Materiały archiwalne zawierajš dokumenty
                  sygnowane przez w/w. osobę., data
                  zaprzestania kontaktów: 1. 79-01-10
    • Gość: Quest Lech wałęsa. autorytet czy symbol? [zdjęcia] IP: *.dsl.bell.ca 18.10.13, 07:21
      Na autorytet lub symbol trzeba sobie zasluzyc , przypadek to nie byl , narzucony przez SB-ecje wycial calemu narodowi "numer" z przyzwolenia "wadzy" i teraz posmiewisko narodowe odstawia oczywiscie z przyklaskiem motlochu .....ale cyrk narodowy !!!!!!
    • aliveinchains Lech wałęsa. autorytet czy symbol? [zdjęcia] 18.10.13, 07:30
      Czerwiec 1992 - noc teczek, wcześniej próby wprowadzenia na terenie dawnych baz CCCP w Polsce "stref ekonomicznych dla firm rosyjskich", plus wypowiedzi odnośnie stworzenia z danych państw satelickich ZSRS i WNP NATO-bis i EWG-bis... Wałęsa to był szkodnik.
    • hapita Lech wałęsa. autorytet czy symbol? [zdjęcia] 18.10.13, 11:49
      Ani symbol, ani autorytet, co najwyżej mit. Biedna młodzież, którą się zgania na ten film.
      • Gość: Uczestnik Re: Lech wałęsa. autorytet czy symbol? [zdjęcia] IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.13, 22:00
        Byłem tam, młodzież nie taka biedna, broniła się przed takimi określeniami pełną parą! Wyciągając dodatkowo sprawy Kiszczaka i Jaruzelskiego! Świetne spotkanie nieudanej propagandy :)
    • Gość: Quest Lech wałęsa. autorytet czy symbol? [zdjęcia] IP: *.dsl.bell.ca 19.10.13, 18:30
      Ewidentnie mamy do czynienia z dziełem według zaleceń szkoły leninowsko - goebbelsowskiej - kłam jak najbezczelniej, kłam, a coś z tego pójdzie w świat, bo niewiele osób to sprawdzi u źródeł. Jeśli kłamstwo narzuci się w skali masowej, zwłaszcza na Zachodzie, to będzie funkcjonować stale i trudno będzie to zmienić. To jest leninowska szkoła filmowa, która miała zapewnić komunizmowi zwycięstwo. Wajda jawi mi się tu jako przedstawiciel tej szkoły, łże bezczelnie, konsekwentnie i nie ma żadnych ograniczeń. W momencie, gdy mamy już tyle ustaleń historyków, tyle źródeł z których można skorzystać, kiedy są konsultanci, żyją świadkowie wydarzeń, robienie czegoś tak odległego od rzeczywistości przez reżysera z tak ogromnym doświadczeniem jak Wajda, może mieć tylko jedno wytłumaczenie. Nie jest to brak umiejętności, nie są to przypadkowe potknięcia, tylko świadome działanie...... !!!!!! Staniszewska to firmuje , ochyda.....!!!!!
      • Gość: swojak Re: Lech wałęsa. autorytet czy symbol? [zdjęcia] IP: 24.114.69.* 23.10.13, 02:32
        Quest......ochyda to nic dla takich komuchow..... tym sie karmia takie kanalie !!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka