Gość: anka IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.11.04, 11:18 kto zna jakiegoś dobrego rehabilitanta w Bielsku? chodzi mi o rehabilitację ręki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piast Re: rehabilitacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 21:02 Ale której ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: / Re: rehabilitacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 10:13 Czyjej ręki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamiętliwy Re: rehabilitacja IP: *.bielsko.msk.pl 18.11.04, 20:39 Anka! Rehabilitacja obejmuje wiele zabiegów. Najlepiej weż skierowanie od lekarza rodzinnego i zgłoś się do którejś z poradni rehablilitacyjnej. W każdej z nich możesz mieć zabiegi równie odpłatnie jeżeli chcesz wydać trochę kasy. Poradnie:m. in.- Szpital Wojewódzki, - ul.Komorowicka,- ul.Bratków,- ul. Powstańców Śląskich. Njświeższe i najdokładniejsze informacje uzyskasz w NFZ przy ul. Widok 5. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: rehabilitacja 18.11.04, 21:49 Ja byłem dzisiaj pierwszy raz na Powstanców Śląskich z moim biednym kregosłupem i nie moge narzekać. Trzy zabiegi w godzinę. Zwłaszcza masaż "aż do bólu" taką śmieszną koncówką byl super:) Odpowiedz Link Zgłoś