albrecht1 20.11.04, 20:40 I jakie wrażenia po pierwszym posypie śniegu? Mnie lekko podnoszą cisnienie kierowcy jeżdżący na letnich "kapciach". Gratuluję wyobraźni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mcmaxim Re: Zima 20.11.04, 21:40 takie wrazenie ze moje kochanie na zimowkach dzisiaj jezdzilo przy zachamowanych kolkach i to tylko przy niecalych 30kmph, wiec nie wyobrazam sobie glupoty tych, ktorzy jezdzili dzisiaj na letnich... ale zaczela sie piekna pora roku! :-) chociaz troche zaluje, bo uwielbiam jesien... Odpowiedz Link Zgłoś
wikin Re: Zima 21.11.04, 09:39 zima też jest fajna, zwłaszcza że koniec jesieni rzadko kiedy jest piękny Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: Zima 21.11.04, 13:49 Na pewno, chciałoby się żeby popadało na tyle mocno, by na nartach pojeździć. Odpowiedz Link Zgłoś
wikin Re: Zima 21.11.04, 09:38 i tak najgorzej przy piątkowej wichurze, powrót z krakowa zajął mi 4 godziny, a A4 była zamknięta dobrze że sypnęło przez weeknd, gdy jest mały ruch jutro powinno być już w miare przejezdnie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Zima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 10:38 Niestety, zima jest bardzo słaba. Takich wysokich temperatur nie pamiętam od lat!! Za to na wiosnę i latem zeżrą nas komary, osy i szerszenie!!! I z czego tu się cieszyć????? Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: Zima 29.11.04, 17:31 Z całym szacunkiem, ale ja pamiętam jesien sprzedd 4 lat kiedy początkiem grudnia było +12 stopni i grama sniegu. Dzis mamy ogłoszone pogotowie lawinowe na Babiej,a w Szczyrku Gologocie można już jeździc na deskach. Odpowiedz Link Zgłoś