Dodaj do ulubionych

Nagroda dla MOPS

21.11.04, 12:43
Bielski MOPS otrzymał nagrodę ministra za program przeciwdziałania bezrobociu. Coś dobrego się jeszcze u nas dzieje...
Obserwuj wątek
    • fibin Re: Nagroda dla MOPS 22.11.04, 08:25
      Czytałem w piątkowej Gazecie, gratuluję, tak trzymać;)
    • Gość: Andrzej Re: Nagroda dla MOPS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 10:42
      Gratulacje dlaszefowej MOPS! I tu paradoks - jeszcze nie tak dawno bezrobotni
      pikietowali siedzibę MOPPS domagając się odsunięcia szefowej! I gdzie teraz
      są???
      • Gość: Kaligula Re: Nagroda dla MOPS IP: *.bielsko.dialog.net.pl 29.11.04, 19:48
        ale chyba sie zmieniła szefowa mopsu...!!??
        • Gość: Andrzej Re: Nagroda dla MOPS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 19:51
          Nie, jest chyba ta sama? Przynajmniej nic nie słyszałem, ani też nie
          przeczytałem o zmianie.
        • eutyfrona Re: Nagroda dla MOPS 30.11.04, 14:42
          W MOPSie bez zmian. Zmieniło się w Urzędzie Miasta, w Wydziale Pomocy
          Społecznej.
          • Gość: Kazia Re: Nagroda dla MOPS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 00:05
            Ale jak się zmieniło? Może wiesz, czy na lepsze, czy na
            gorsze???????????????????
            • eutyfrona Re: Nagroda dla MOPS 01.12.04, 18:05
              Z tego, co wiem, to połączono Wydział Pomocy Społecznej i Wydział Zdrowia, nie pamiętam, jak się ten nowy nazywa. Odeszła pani naczelnik WPS, ten nowy wydział ma nowego naczelnika - od 1 października. Trudno mi powiedzieć, czy na lepsze,czy na gorsze jest ta zmiana.
              • dobbi Re: Nagroda dla MOPS 07.12.04, 12:57
                nie odeszla tylko ja wywalono za niedopilnowanie akcji "swiadczenia rodzinne",
                za balagan, powielanie wyplat i generalnie bajzel. i dobrzee, bo ta kobieta ze
                swoimi machlojami juz dawno powinna siedziec w pierdlu. teraz przybija
                pieczatki w PUP
              • dobbi Re: Nagroda dla MOPS 07.12.04, 12:59
                nie odeszla tylko ja wywalono za niedopilnowanie akcji "swiadczenia rodzinne",
                za balagan, powielanie wyplat i generalnie bajzel. i dobrzee, bo ta kobieta ze
                swoimi machlojami juz dawno powinna siedziec w pierdlu. teraz przybija
                pieczatki w PUP.
                swoja droga co z tego, ze MOPS dostal nagrode jesli pracownicy socjalni sa
                dalej dmuchani na wylot i charuja za psie pieniadze...miod znow zebrala pani
                dyrektor,a wyrobnicy musieli sie uzerac z niejednokrotnie upierdliwymi chamami,
                czyt. klientami
                • Gość: Grzegorz Re: Nagroda dla MOPS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 14:39
                  A co to jest PUP-a???
                  • Gość: Doinformowany Re: Nagroda dla MOPS IP: *.bielsko.msk.pl 25.12.04, 20:31
                    PUP - Powiatowy Urząd Pracy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka