Gość: wiwian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 23:26 Korzystacie??? Ja czasem lubie a nie wiem gdzie mozna w Bielsku cos fajnego wyszukać..... Piszcie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asik25 Re: Fajne lumpeksy w Bielsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 17:32 Moje ulubione:na Partyzantów-nad sklepem Duduś-ogromny-trzeba mieć parę godzin żeby przetrzepać cały;-) i na Michałowicza obok Biedronki.Są superowe-kupuję tylko markowe ciuchy za grosze;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_h81 Re: Fajne lumpeksy w Bielsku 29.03.06, 16:21 ul.Sukiennicza DH Aleksander na I piętrze "Milion Ciuchów" ul.1 Maja dawne kono Rialto "Dobrosia" i na przeciwko "Monika" i "Lumpex" ul.Inwalidów za torami kolejowymi 2 duże hale :) Befama (pod szkołą językową TOP) też 2 duże hale ul.Mostowa (za stacją paliw) na I piętrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szperacz Krakowska na Kopcu Lipnickim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 16:32 Trzeba co prawda pogrzebać na ziemi, ale czasem trafi się coś fajnego i niezbutwiałego. Owszem generalnie w czasie poszukiwań śmierdzi ale po wypraniu i dezyfekcji część rzeczy da sie nosić. No i najważniejsze są za darmo ( i to ma być idea IV coś tam coś tam od drobiu) Odpowiedz Link Zgłoś