agniesia20 12.11.05, 15:30 witam!mam pytanie,czy ktos leczyl się ,operował lub poprostu maił styczność z doktorem Kozikiem.który przyjmuje m.in. w szpitalu pod bukami?proszę o opinie,to dla mnie ważne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lika Re: dr Kozik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 21:42 ja tez chetnie się czegos dowiem o tym lekarzu.pilne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asiiik Re: dr Kozik 07.12.05, 08:59 Ja chodzę do dr. Kozika (ginekolog-edokrynolog) Przyjmuje jednak w przychodni na os. Kopernika przy hali sportowej (chyba BKS). Jestem z niego zadowolona. Jedyny minus że ciężko się do niego dostać bo jako ginekolog przyjmuje tylko we wtorki! Aha! Przyjmuje na kasę chorych Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: dr Kozik 07.12.05, 09:12 a może chodzi o dr Kozika ortopedę? Jesli tak, to ja leczylam u niego kolano lekko "zniszczone" po nartach i jestem zadowolona. Lekarz bardzo miły i co najwazniejsze pomogl mi. Chodzilam do niego wlaśnie "pod buki" Odpowiedz Link Zgłoś
adal_m18 Re: dr Kozik 12.12.05, 17:01 Jeśli to ortopeda, to jakoś nie mam z nim związanych najlepszych wspomnień, nawet powiedziałbym, że mam nie najlepsze. Ale było to w szpitalu parę lat temu, może w przychodni stosuje inne stnadardy i trochę się od tego czasu nauczył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: dr Kozik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 21:32 oj,az mnie to zastanowiło.mozesz mi napisac cos wiecej,z czym twe wspomnienia były związane,ja chodzę do niego pod buki,on mnie leczy,wiec zależy mi na twej wypowiedzi.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś