Dodaj do ulubionych

KTO BĘDZIE PREZYDENTEM

IP: 213.77.25.* 07.10.02, 12:59
Witam.
Kandydaci na stołek prezydenta B-B juz zarejestrowani. Jest ich 13 !!!!!!!!!
Ale to podobno jak we wszystkich miastach.
Jestem ciekaw na kogo będziecie głosować.
Antek
Obserwuj wątek
    • Gość: maggie Re: KTO BĘDZIE PREZYDENTEM IP: 217.96.34.* 07.10.02, 13:11
      Ja na Okrzesika, jest młody, uczciwy no i przystojny. Krywult też jest
      niegłupi, ale nie jest młody ani przystojny. O reszcie szkoda gadać!
      • Gość: Robik Re: KTO BĘDZIE PREZYDENTEM IP: 213.77.25.* 07.10.02, 14:13
        Zgadzam się ale nie jestem pewien czy mają jakieś sznse. Janusz Okrzesik ma
        chyba nniewielkie szanse Krywulta nieznam. Ale jest jeszcze RYSZRD ŚLIWINSKI.
        Też chyba niegłupi i w sondażach które widziałem był na trzecim miejscu za
        kandydatem ZChN Wawakiem i Kobieluszem z SLD.Mnie ani post AWS-owska prawica
        nie pasuje ani Socjalista z SLD (Politolog instytutu w Moskwie
        Pozatym komitet wyborczy ŚLIWIŃSKIEGO też fajnie się nazywa BIELSKO-
        BIAŁA "WSPÓLNY DOM".
        • Gość: Rafek Re: KTO BĘDZIE PREZYDENTEM IP: 195.116.105.* 07.10.02, 14:41
          POPIERAM!!!!!!
          Rysiek Śliwiński to fajny gość! Podpisuję się pod tym !!!
          • Gość: Renata Re: KTO BĘDZIE PREZYDENTEM IP: 213.77.25.* 08.10.02, 19:36
            Miałam kiedyś okazję spotkać Pana Ryszarda Śliwińskiego. To człowiek o wielkiej
            kulturze osobistej i to takiej niekłamanej. Widać odrazu że to niejest typowy
            polityk ale bardzo mądry i uczciwy człowiek. Dołanczam się do wcześniejszych
            głosów.
            • Gość: maggie Re: KTO BĘDZIE PREZYDENTEM IP: 217.96.34.* 09.10.02, 09:41
              Gość portalu: Renata napisał(a):

> Miałam kiedyś okazję spotkać Pana Ryszarda Śliwińskiego. To człowiek o
              wielkiej
              >
              > kulturze osobistej i to takiej niekłamanej. Widać odrazu że to niejest typowy
              > polityk ale bardzo mądry i uczciwy człowiek. Dołanczam się do wcześniejszych
              > głosów.

Śliwiński ma fajny komitet "Wspólny Dom" - TBS. A co z przekrętami w TBS, z
              mieszkaniami dla prominentów które Śliwiński rozdawał? Jeśli ktoś zna
              Śliwińskiego to tylko z tej strony, a szerszej publiczności nie jest znany.
              Startował już dio senatu i przerżnął jak piła spalinowa. Choćby nie wiem jak
              dużo ludzi z rodziny Śliwińskiego się wpisało na tę listę, to i tak bdzie miał
              1,5%.
              • Gość: Piotr Re: KTO BĘDZIE PREZYDENTEM IP: 213.77.25.* 11.10.02, 14:15
                Jestm osobą która stara się być na bierząco jeśli chodzi o wydażenia w Bielsku.
                Z tego co wiem to zarzuty podane przez jedną z gazet nie zostały potwierdzone
                przez kontrolę NIK-u ani kontrolę wewnętrzną z Ratusza. Co do wyniku w wyborach
                do senatu to Śliwiński uzyskał wynik 25 000 głosów a to chyba nie mało. Sam
                będę głosował na kogoś innego ale myślę że warto powiedzieć całą prawdę a nie
                powtażać niesprawdzone zarzuty które pojawiły się dziwnie właśnie przed
                kampanią parlamentarną.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka