Gość: Antek IP: 213.77.25.* 07.10.02, 12:59 Witam. Kandydaci na stołek prezydenta B-B juz zarejestrowani. Jest ich 13 !!!!!!!!! Ale to podobno jak we wszystkich miastach. Jestem ciekaw na kogo będziecie głosować. Antek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maggie Re: KTO BĘDZIE PREZYDENTEM IP: 217.96.34.* 07.10.02, 13:11 Ja na Okrzesika, jest młody, uczciwy no i przystojny. Krywult też jest niegłupi, ale nie jest młody ani przystojny. O reszcie szkoda gadać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robik Re: KTO BĘDZIE PREZYDENTEM IP: 213.77.25.* 07.10.02, 14:13 Zgadzam się ale nie jestem pewien czy mają jakieś sznse. Janusz Okrzesik ma chyba nniewielkie szanse Krywulta nieznam. Ale jest jeszcze RYSZRD ŚLIWINSKI. Też chyba niegłupi i w sondażach które widziałem był na trzecim miejscu za kandydatem ZChN Wawakiem i Kobieluszem z SLD.Mnie ani post AWS-owska prawica nie pasuje ani Socjalista z SLD (Politolog instytutu w Moskwie Pozatym komitet wyborczy ŚLIWIŃSKIEGO też fajnie się nazywa BIELSKO- BIAŁA "WSPÓLNY DOM". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafek Re: KTO BĘDZIE PREZYDENTEM IP: 195.116.105.* 07.10.02, 14:41 POPIERAM!!!!!! Rysiek Śliwiński to fajny gość! Podpisuję się pod tym !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: KTO BĘDZIE PREZYDENTEM IP: 213.77.25.* 08.10.02, 19:36 Miałam kiedyś okazję spotkać Pana Ryszarda Śliwińskiego. To człowiek o wielkiej kulturze osobistej i to takiej niekłamanej. Widać odrazu że to niejest typowy polityk ale bardzo mądry i uczciwy człowiek. Dołanczam się do wcześniejszych głosów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maggie Re: KTO BĘDZIE PREZYDENTEM IP: 217.96.34.* 09.10.02, 09:41 Gość portalu: Renata napisał(a): > Miałam kiedyś okazję spotkać Pana Ryszarda Śliwińskiego. To człowiek o wielkiej > > kulturze osobistej i to takiej niekłamanej. Widać odrazu że to niejest typowy > polityk ale bardzo mądry i uczciwy człowiek. Dołanczam się do wcześniejszych > głosów. Śliwiński ma fajny komitet "Wspólny Dom" - TBS. A co z przekrętami w TBS, z mieszkaniami dla prominentów które Śliwiński rozdawał? Jeśli ktoś zna Śliwińskiego to tylko z tej strony, a szerszej publiczności nie jest znany. Startował już dio senatu i przerżnął jak piła spalinowa. Choćby nie wiem jak dużo ludzi z rodziny Śliwińskiego się wpisało na tę listę, to i tak bdzie miał 1,5%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: KTO BĘDZIE PREZYDENTEM IP: 213.77.25.* 11.10.02, 14:15 Jestm osobą która stara się być na bierząco jeśli chodzi o wydażenia w Bielsku. Z tego co wiem to zarzuty podane przez jedną z gazet nie zostały potwierdzone przez kontrolę NIK-u ani kontrolę wewnętrzną z Ratusza. Co do wyniku w wyborach do senatu to Śliwiński uzyskał wynik 25 000 głosów a to chyba nie mało. Sam będę głosował na kogoś innego ale myślę że warto powiedzieć całą prawdę a nie powtażać niesprawdzone zarzuty które pojawiły się dziwnie właśnie przed kampanią parlamentarną. Odpowiedz Link Zgłoś