Gość: jedendwatrzy Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: 91.215.32.* 09.01.12, 18:47 Szukam dobrego fryzjera, potrzebuję aby ktoś mi doradził jak się obciąć, co pasowałoby do twarzy.. Najlepiej w rozsądnej cenie ;)) Link Zgłoś
izabela_31 Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź 10.01.12, 15:46 Polecam salon fryzjerski ,, Kanon ,, na Żwirki i Wigury ( obok kwiaciarni ) . Na jesień obcięłam włosy na krótko i byłam bardzo zadowolona z efektu . Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.12, 11:05 Witam, Ja chodzę od Kei od kilka ładnych lat, fryzjerka jest świetna, pamiętam że pierwszy raz do niej trafiłam jak chciałam zrobić totalną metamorfozę- wyszłam z pięknymi rudymi włosami i modną fryzurką, Pani jest bardzo miła i bardzo dobrze dobiera kolory nigdy nie zrobiła mi żadnego koloru w którym bałabym się wyjść z domu, a fryzurą ślubną zachwycali się wszyscy jeszcze długo po ślubie;-) Ceny są zadziwiająco niskie, strzyżenie 20-25 zł farbowanie chyba 50-60 zł jak najbardziej polecam!!! Link Zgłoś
Gość: M.M. Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 22.05.12, 20:25 ma jakąś stronę internetową ta "kei"? Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.12, 17:07 Polecam nowo otwarty salon Fryzjersko-Kosmetyczny "Magdalena" Tutaj jest strona internetowa tego salonu: www.salonmagdalena.pl/ Bardzo dobry salon z wysoką jakością usług:) Jestem z niego bardzo zadowolona jak narazie:) mają wiele usług oraz miłą obsługę Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.play-internet.pl 11.03.12, 19:53 To jest forum a nie reklama kobieto na temat twojego salony Link Zgłoś
Gość: ShiShi Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.12, 21:37 TO JEST FORUM A NIE TABLICA REKLAMOWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link Zgłoś
motylekpa Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź 07.06.12, 19:06 Hejka. Prosze o doradzenie, czy ktos z was byl moze u pani Dagmary w trendy na cechowej? Link Zgłoś
Gość: ... Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: 213.172.178.* 09.06.12, 08:25 ja byłam i niestety nie byłam zadowolona , ale polecam P. Wojtka Loranca Link Zgłoś
Gość: Lissa Fryzjer - 2012 r. - dobry fryzjer w BB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.12, 19:15 Czy ktoś wie gdzie pracuje teraz Pani Anastazja, która pracowała w salonie Pani Magdaleny Malarz? Lub gdzie się udać do dobrego fryzjera w 2012 r. Link Zgłoś
Gość: MMM Re: Fryzjer - 2012 r. - dobry fryzjer w BB IP: 94.42.133.* 25.06.12, 11:45 PANI ANASTAZJA PRACUJE NA SZAROTKI:) Link Zgłoś
Gość: paolaa Re: Fryzjer - 2012 r. - dobry fryzjer w BB IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.07.12, 20:48 Nie polecam P. Anastazji. Zniszczyła mi totalnie włosy. Chciałam mieć naturalny ciemny blond był taki może do 3 myć, potem jakis swinski rudy blond sie pojawil ale najgorsze to jest to ze 3/4 dlugosci wlosow mialam spalone na wior. Nie pomogly najdrozsze odzywki, musialam po trochu ponad pol roku podcinac, po roku od wizyty mam tej samej dlugosci wkoncu zdrowe wlosy. Cena tez mnie powalila. Nawet nie mialam tyle przy sobie a biore zawsze duzo wiecej. Po tym dalam sobie spokoj z fryzjerami, koloryzacja itd. Do dzis mnie szlag trafia ze dalam kupe kasy za spalenie mi wlosow ktore tak dlugo zapuszczalam Link Zgłoś
Gość: Lissa Re: Fryzjer - 2012 r. - dobry fryzjer w BB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.12, 14:19 Hmmmm... no to trochę się wystraszyłam... Właśnie chciałam zmienić kolor... Może masz jakiegoś fryzjera w takim razie do polecenia jeśli chodzi o koloryzację? Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.12, 13:14 Polecam Salon Fryzjersko-Kosmetyczny "Magdalena" . www.salonmagdalena.pl/ Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.12, 14:26 Kolejna reklama... Może tak skończyłybyście z reklamą własnego salonu - to jest F O R U M dla szukających pomocy w doborze fryzjera, a nie darmowy portal do zamieszczania reklam własnych firm... Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxxxxx Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.12, 19:01 Gdzie tu widzisz reklame ... ja nie widzę !!!!! Link Zgłoś
Gość: -aza- Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.12, 17:57 Ja szczerze polecam pana Wojtka z Trendów na boh.Warszawy, właśnie wróciłam od fryzjera i nie moge sie napatrzeć na moje włosy!musze podkreślic fakt że miałam je dość mocno wysuszone i spalone przez wcześniejsze zabiegi u innej fryzjerki,pan Wojtek doprowadził je do ładu i nałożył bardzo subtelny kolor,nie wiem jak inne salony sie cenią tu zapłaciłam niecałe 200zł,ale za usługę ze spalonymi włosami zapłaciłam 150zł. Link Zgłoś
Gość: klientka [...] IP: *.204.54.129.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.08.12, 14:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
Gość: Atelier Wizerunku Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.147.132.113.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.08.12, 19:44 DO WSZYSTKICH SALONÓW FRYZJERSKICH!!! Osoba, która dodała ostatni wpis (dot. Atelier Wizerunku) jest prawdopodobnie ma ze sobą problemy , chodzi po salonach i wymusza odszkodowania po 2-ch dniach od wizyty, nie racząc zgodnie z literą prawa złożyć reklamacji ani oddać rzeczy "niby" zniszczonej w salonie do ekspertyzy! Po czym dzwoni i grozi linczem w internece...to akurat odnotowaliśmy, dlatego redakcje pozostałych portali usunęły jej negatywne wpisy na mój wniosek! Jestem w tej sprawie umówiona z prawnikiem, ponieważ znieważanie jest karalne w środkach masowego przekazu!! Jeśli ktoś miał podobną sytuację...śmiało może kontaktować się ze mną! Pozdrawiam Bożena Kowalska ATELIER WIZERUNKU PS. Sprawę przekazuję natychmiast do Redakcji tego portalu! Link Zgłoś
Gość: ŻyczliweNożyczki Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.12, 03:07 Wspolczuje wlascicielce tego salonu, Atelier Wizerunku. Uważam, ze jesli klientka bylaby, aż tak zrozpaczona efektami wizyty u fryzjera, szukalaby ratunku dla swoich wlosow w innym salonie natychmiast a nie przesiadywala w internecie i z literacka fantazja opisywalaby akty tragedii jakie mialy miejsce na jej głowie oraz, bluzce. Niektórzy ludzie, doprawdy reprezentują... Poziomik. Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: 213.172.178.* 28.08.12, 13:38 Nie zgadzam się ponieważ to jest forum o opiniach i każdy ma prawo wyrażać własną opinie czy jest ona dobra czy też zła nikt tu nikogo nie oczernia tylko wyraża swoje zdanie skoro był nie zadowolony to to napisał i ma do tego prawo ,mamy wolność słowa karalne jest wtedy gdy podajemy imię i nazwisko którą oczerniamy i to też zależy , jeżeli ktoś zachwala i pisze dobrze o danym salonie bądź usłudze to wszystko jest w porządku ale w momencie gdy wyrażamy negatywną opinie to już jesteśmy be .Każdy ma prawo do wyrażenia własnej opini dobrej czy też złej od tego jest to forum , gdyby tak nie było to nie było by setek innych podobnych forum Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.telexispl.com 07.11.12, 13:37 chodzę do Trendy na ul.Barlickiego, pracuje tam fajna fryzjerka ANETA ma zwykle ciemne włosy, bardzo dokładna, starannie strzyże, widać u niej pasję czego u wielu fryzjerek brak, więc polecam tą fryzjerkę :) Link Zgłoś
nina_verte Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź 09.11.12, 00:13 Różnie to z tymi naszymi fryzjerami było, troszkę salonów w bb pozwiedzałam i mogę polecić kilka. Wszystkie w porównywalnej grupie cenowej. Na pierwszym miejscu polecam pana Marcina P. z ul. PCK, słucha, ma czas dla klientki nie robi kilku osób w jednym czasie i ładnie obcina. Włosy fajnie się układają po umyciu, koloryzacja na dobrym poziomie. Ścina dobrze według sugestii nigdy nie prosiłam go o inwencję twórczą więc nie wiem czy potrafi :) sam od siebie dobrać kształt fryzury. Jeśli szukacie porady i sugestii fryzjera to napewno warto iść do Sławka na Wyzwolenia salon sieciowy T. Maestro :) zna się na technice fryzjerskiej i zwykle bardzo ładnie doprowadza włosy do ładu. W przeciwieństwie do Głębokiej i salonu tej samej sieci jest szansa że wyjdziecie po 3 godzinach jeśli macie w planie cięcie, koloryzację i modelowanie a nie jak ja ostatnio od Mateusza a wcześniej od Mariusza i Adama po ponad 5 godzinach bo panowie na dole mieli w międzyczasie kilka cięć a obok mnie siedziały panie na kolor lub już z kolorem a ja z mokrą głową w myjce albo z bezsensowną darmową kurację parową bo nie wiedzieli już co ze mną zrobić w tym czasie. Z fryzur byłam w miarę zadowolona choć nie zachwycona. Obecnie zmienili farby na Welle i nie są w stanie zrobić mi takiego koloru jak na poprzednich farbach chyba z Loreala. Za czas spędzony u nich w salonie naprawdę oni powinni mi dopłacić bo czas to pieniądz nie tyklo ich ale też mój :) dodam jeszcze że próbowałam umawiać się i popołudniami i w godzinach porannych gdzie łudziłam się że będzie mniejsze obłożenie. Niestety, zawsze czeka mnie tam kompoletna strata czasu zawsze o dwie godziny bezproduktywnego siedzenia za dużo. Bo zwykle około 3 to norma ale 5 to przesada za bagatella ok. 230 zł (włosy za liną brody) chyba sporo. Ale jaki poszłam taniej to była masakra i nie chce mi się o tym pisać bo po co. Mogę jeszcze polecić Anie P. z salonu na Orzeszkowej za myjnią samochodową całkiem OK, chodziłam tam wiele lat tylko Pani Ania niestety nie umie szanować stałych klientek po dłużsym czasie miałam wrażenie że już jest tak pewna moich wizyt co 6 tygodni i nie warto się starać, stąd czasami nie było do końca tak jak powinno po wielu latach współpracy. Jednak mimo to polecam bo Ania fajnie ścina i nieźle koloryzuje. Ufff to tyle o nieudanych próbach nie będę pisać bo nie warto robić im jakiejkolwiek raklamy nawet w formie czarnego PR. Link Zgłoś
salamandra71 Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź 09.11.12, 19:00 UP :) SZUKAM DOBREGO FRYZJERA.MAM JAKIEŚ ZEZOWATE SZCZĘŚCIE OSTATNIO TAK MNIE PIĘKNIE OBCIĘŁA FRYZJERKA ŻE RÓŻNICA MIĘDZY PRAWĄ STRONĄ A LEWĄ BYŁA 3 CM.MASAKRA.farbuje NIEŹLE ALE OBCINAĆ TO NIE POTRAFI:(WIDAĆ NIE MOŻNA MIEĆ WSZYSTKIEGO. Link Zgłoś
Gość: Koliskalitka Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.11.247.77.virtela.net 14.12.12, 19:57 Polecam Studio Fryzur APLAUZ. Sympatyczna obsługa, profesjonalne podejście za niewielkie pieniądze. Pani Paulinka jest mistrzynią w tym fachu. Pozdrawiam aplauz.bielsko.pl Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.ajc.com.pl 20.01.13, 20:47 Dziewczyny polem "centrum urody" na Batorego 8 super atmosfera w salonie ,świetna fryzjerka (kolor i strzyżenie -Super!!) Link Zgłoś
Gość: dorota studio urody paradise kto był pisac:) IP: 178.212.169.* 25.01.13, 19:11 A ja polecam Studio Urody Paradise ul browarna dziewczyny mówiły że są od niedawna.Czy ktoś korzystał juz z usług tego salonu? Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: studio urody paradise kto był pisac:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.13, 12:42 a ja nie rozumiem tych wszystkich salonów ktore kasują jak za zboże.apropo STUDIO URODY PARADISE o którym pisano wczesniej byłam tam z polecenia i byłam w szoku(pozytywnym) zapłaciłam 160zł za balejaż+strzyzenie+modelowanie i kuracje keratynowa.poziom bardzo wysoki.fryzjerka pracuje na firmir goldwell wszystko widac jak na dłoni bo pani mieszała farbe na moich oczach nie ma zadnego zakłamania kosmetyków bo wszystko widac jak na dłoni.WIEC pytam sie jeszce raz o polityke salonów...JAK TO JEST??? ze w poprzednich salonach gdzie pracowali na kosmetykach z niższej półki płaciłam 250-270 zł!!!!! Link Zgłoś
Gość: Maria Re: studio urody paradise kto był pisac:) IP: *.182.247.90.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.02.13, 21:14 Ja nie polecam szalonych nozyczek na rynku w Bielsku totalna porażka. Pan Mateusz zmienia pracownice jak rękawiczki. Totalna porażka. Link Zgłoś
Gość: alka Re: studio urody paradise kto był pisac:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.13, 08:14 goldwell to nie jest jakaś rewelacyjna firma .... wręcz ze średniej półki .... Link Zgłoś
Gość: HairyHair Re: studio urody paradise kto był pisac:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.13, 17:32 Ceny powyżej 200 pln to normalne ceny za tego typu usługi (kolor i dobre strzyzenie nie wspominam juz o skutecznej pielęgnacji). Jesli ktoś schodzi poniżej tych poziomów to generalnie nie ceni swoich umiejętności lub ich nie posiadl-dobre strzyzenie musi trwać minimum godzine i kosztować OD 80 pln wzwyż... Polska jesli chodzi o fryzjerstwo jest jeszcze sto lat za murzynami, fryzjerzy mało sie szkola to mogą ciąć i robić balejaze za grosze.... Do tego jeszcze mentalność klienteli bywa różna. Z fryzjerami jak z samochodami, kazdy jedzie ale jak to juz inna bajka... :) Ale jesli ktoś jest zadowolony z usługi pod każdym względem, rownież cenowym to dobrze. Każda usługa ma swojego odbiorcę. Link Zgłoś
Gość: zuza Re: studio urody paradise kto był pisac:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.13, 21:23 Ale bzdury piszesz to że niby co za 100 zł to już kiepsko kolor zrobiony heheh ... bzdury większej nie słyszałam ... , wszystko zależy od miejsca min.jakie są ceny wiadomo że w centrum zawsze jest drożej co za tym idzie czynsz,okolica itp. a farby wcale nie są takie drogie ... i to różnego rodzaju(taka jest prawda) tylko niestety nie które salony naciągają klienów ,podam przykład 4 salony które pracują na tych samych produktach i 4 różne ceny jedni tańsi drudzy średni cenowo a następni bardzo drodzy (niestety Ci bardzo drodzy naciągają klienów na cenę)(co do szkoleń bzdura totalna że w polsce fryzjer się nie szkoli,a szkolenia wcale nie są nie wiadomo jak drogie) a to że zapłacisz taniej to nie znaczy że gorzej niestety bardzo często okazuje się że w tych drogich salonach wcale niema jakieś rewelacji ,przykre lecz prawdziwe,często natomiast spotkamy się tam z gwiazdorstwem i wylansowanymi fryzjerami że niby co oni to nie są .... Link Zgłoś
Gość: janeczka Re: studio urody paradise kto był pisac:) IP: *.bielsat.com.pl 18.02.13, 07:49 Chciałabym zobaczyć jak wygladają włosy posiadaczki takich poglądów... W tym kraju nigdy nie bedzie dobrze, bo Polacy patrzą tylko na to, żeby na wszystkim zaoszczędzić, nawet na własnym wizerunku. Link Zgłoś
Gość: ccc Re: studio urody paradise kto był pisac:) IP: *.c35.178.msk.pl 20.02.13, 12:55 Zdziwiła byś się ponieważ mam bardzo zadbane włosy i wcale nie muszę za usługi fryzjerskie płacić ponad 200 zł jak Twoim zdaniem tak powinno być,szkoda że masz takie kiepskie zdanie,albo sama jesteś niedowartościowana ... albo po prostu sama jesteś fryzjerem który robi anty reklamę tańszym salonem A SWOJEGO ZDANIA NIE ZMIENIĘ TO ŻE TANIEJ A NIE "ZA PONAD 200 ZŁ NIE ZNACZY ŻE GORZEJ" !!! a tak jak pisałam wcześniej kosmetyki nie są takie drogie a salony które mają bardzo wysokie ceny niestety bardzo często typowo naciągają klientów to się tyczy nie tylko salonów fryzjerskich i kosmetycznych .... Link Zgłoś
Gość: janeczka Re: studio urody paradise kto był pisac:) IP: *.bielsat.com.pl 20.02.13, 21:08 Każdy ma prawo do własnego zdania. Jak Tobie to wystarcza to ok. Ja przywiązuję uwagę do wysokiej jakości usług i wiem za co płacę. I bardzo Cię proszę nie wmawiaj mi, że jestem nieodwartościowana tylko dlatego, że mam odmnienne zdanie niż Ty. Mówienie, że salony w których koloryzacja kosztuje ponad 200zł naciągają klientów nie jest fajne, bo nie każdy jest oszustem. Poza tym na cenę usługi nie składa się tylko farba, ale i również inne czynniki. A może to właśnie Ty jesteś fryzjerką, pracującą w "tanim" salonie fryzjerskim, skoro jesteś tak zorientowana ;-) I przestań ubliżać osobom, które wydają na fryzjera więcej pieniędzy niż Ty bo to jest ich wybór, widocznie to im odpowiada i stać je na to. W Bielsku jest tyle salonów, ze każdy znajdzie swoje miejsce ;-) Link Zgłoś
Gość: ccc Re: studio urody paradise kto był pisac:) IP: *.c35.178.msk.pl 21.02.13, 08:21 Może źle mnie zrozumiałaś ,ale to Ty jako pierwsza napadłaś :) Nie nie jestem,akurat tak się składa że mam bardzo dużo znajomych fryzjerów nie tylko z bielska i wiem od kuchni po prostu jak to działa :) i niestety nie jest to fajny system :) widzisz nikogo tu nie oczerniam ponieważ nie wymieniłam salonów po nazwach właśnie dlatego żeby nie robić tu nikomu anty reklamy :) Zgadzam się że można mieć własne zdanie, ale nie możesz mówić że jeżeli dany salon kasuje mniej to jest dużo gorszy :) może Ty masz złe doświadczenie,ale uwierz mi na słowo to że taniej nie znaczy że gorzej :) Link Zgłoś
Gość: janeczka Re: studio urody paradise kto był pisac:) IP: *.centertel.pl 21.02.13, 15:30 Oczywiście, ale jest różnica między lorealem, a artego albo joaanną. Pozdrawiam. Link Zgłoś
Gość: ccc Re: studio urody paradise kto był pisac:) IP: *.c35.178.msk.pl 23.02.13, 15:59 heheh :) :P tu się z Tobą zgadzam :) ja na szczęście nie trafiłam ani na artego ani joanne :) wiec aż tak kiepskiego doświadczenia nie mama :) :P ja place ponad 100 i mam wella albo lecherem farbowane włosy :) Link Zgłoś
Gość: HairyHair Re: studio urody paradise kto był pisac:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.13, 01:20 Zuza. Szkolenia nie sa nie wiadomo jak drogie... Weź poszukaj info nt szkolen fryzjerskich za granicą a potem stwierdzaj ze kilka tysiecy funtów lub euro za szkolenie to `nie wiadomo jak drogie`... Ale sie osmieszylas :))))))))))))))))))))))))))) Link Zgłoś
Gość: ... Re: studio urody paradise kto był pisac:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.13, 10:29 Nie jestem fryzjerem wiec po co mam szukać i marnować na to czas żeby zobaczyć czy są drogie czy tez nie Link Zgłoś
Gość: LL Re: studio urody paradise kto był pisac:) IP: *.135.161.164.static.kolnet.eu 16.10.14, 08:16 Nie polecam salonu Jean Louis David w Sferze. Pani Marcela definitywnie nie wie co to znaczy podcinanie końcówek i lekkie cieniowanie. Przez cały czas mówiła jak mi włosy wypadają- byłam mocno zdziwiona, do czasu jak postawiła przede mną kosmetyki o łącznej wartości ok. 700zł, żeby mi z tym wypadaniem "pomóc". Do złej fryzury zrobionej na szybko i próby naciągania klienta dochodzą jeszcze detale- jak salon, który chce uchodzić za prestiżowy może podać klientowi picie w plastikowym kubku ? No i puenta: trzeba było poczekać i iść też do Marceli,ale z Hair Park na Batorego- tam jest klasa i w sumie wszyscy, u których byłam znają się na rzeczy. Link Zgłoś
Gość: gunia Re: studio urody paradise kto był pisac:) IP: 78.9.154.* 20.10.14, 09:59 Czy ja wiem dla mnie hsir park jest troche przereklamowany na mnie i mojej przyjaciolce szalu nie robi co do jld w sferze faktycznie ceny maja jak z kosmosu Link Zgłoś
Gość: Jula Re: studio urody paradise kto był pisac:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.14, 21:30 W RedHead byłam, sprawdziłam, po prostu super! Świetna usługa w dobrej cenie a do tego atmosfera jak w domu. Naprawdę polecam Link Zgłoś
Gość: ads Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: 78.129.196.* 19.02.13, 18:45 jakiego polecacie? Link Zgłoś
Gość: pp Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.13, 19:27 Witam. Dzisiaj byłam na próbnej fryzurze ślubnej u pani Asi w salonie Perfect ul.Cieszynska. jestem MEGA zadowolona:) Link Zgłoś
Gość: fifa Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.13, 09:21 Byłam wczoraj u Pani Kasi w TRENDY na ul .Głębokiej,bo czytałam o niej na forum,że jest godna polecenia i potwierdzam.Świetna fryzjerka wie co robi i czego chce a jednocześnie słucha czego chce klient.POLECAM!!!Jestem bardzo zadowolona z fryzury jak i z koloru. Link Zgłoś
Gość: kamila Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.07.13, 08:40 Gdzie pracuje p. Anastazja, która pracowała z p. Magdą Malarz w Atelier ul. Listopadowa? Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.13, 13:59 Anastazja pracuje w salonie fryzjerskim w Karpackim Centrum Handlowym ul. Filomatów 6 Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: 194.33.77.* 09.09.13, 11:41 Hej czy ktoś wie co stało się z salonem fryzjerskim Dawida Żurowskiego w Bielsku-Białej od kilku miesięcy telefony milczą ;(???? Link Zgłoś
Gość: BASIA Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 02.10.13, 22:39 Witam ja również szukam Dawida.Byłam w jego salonie ale jest tam inna osoba -jakaś fryzjerka fajna.Zrobiła mi piękne blondy i obcieła też fajnie.W sumie jestem zadowolona ale prosze o info jezeli znajdzie sie Dawid .pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: eena Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.14, 23:37 Dawid jest na ul.Cieszyńskiej niedaleko rynku,pracuje razem z p.Edytą Link Zgłoś
Gość: Marika Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.13, 09:11 Ostatnio trafiłam przypadkiem do salonu fryzjerskiego perlette obcinała mnie jakaś dziewczyna i naprawde jestem bardzo zadowolona Link Zgłoś
1ania24 Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź 23.02.14, 15:31 Byłam ostatnio u takiej dziewczyny, która od niedawna ma salon w Solarze na beskidzkim. Zrobiła mi super kolor i przede wszystkim chciałam obciąc 1 cm i tyle obcieła. Mam długie włosy i zapłaciłam 120 zł za 2 kolory polecam Link Zgłoś
Gość: magda Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.14, 12:13 Witam :) ! Polecam salon fryzjerski w czechowicach dziedzicach na ulicy stawowej 78 :) pracuja tam mlode i zdolne dziewczyny zawsze wychodze zadowolna a co do cen za uslugi sa niskie .. Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.14, 16:23 Dziewczyny ja trafiłam chyba do najgorszego fryzjera pan Kuba na Rrubinowej 10 co zrobił mi z włosami ,powycinał ,wygolił trwało to wieczność a włosy spadały z głowy miała być metamorfoza a jest masakra ,dziewczyny wystrzegajcie się tego psełdo fryzjera. Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.14, 14:55 Och dziewczyny widze że nie tylko ja jestem nie zadowolona z hairmany niestety traktuja z gory klijentow i nielicza sie ze zdaniem na dodatek strasznie drogo i nie wiem z co .. Link Zgłoś
maladetta Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź 03.06.14, 12:07 Witam, w zeszłym roku byłam w Fanaberii, wyszłam niezadowolona. Ani ciecie, ani kolor mi nie odpowiadały, zwłaszcza, że cena okazała się kosmiczna 190 zł. Fryzjera poleciła mi koleżanka, gorąco zachęcała, jednakże osobiste doświadczenie zweryfikowało moje nastawienie. Obecnie ponownie mam dylemat, gdzie iść do fryzjera na pasemka... Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.dynamic.mm.pl 09.08.14, 16:53 witam a jakiego fryzjera w Bielsku polecicie dla mężczyzn w rozsądnej cenie? Płaciłem jak dotąd około 50 zł i dla mnie szczerze ta cena jest nieco za wysoka. Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.182.153.209.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.08.14, 17:06 Trebdy Link Zgłoś
Gość: frania Re: Dobry fryzjer w bielsku???- dziewczyny doradź IP: *.centertel.pl 09.08.14, 21:33 Ja polecam Panią Monikę z REDHEAD jest super fryzjerem męskim i damskim. Miła atmosfera w przystępnej cenie. Pracownice też są super. Chodzimy tam całą rodziną Link Zgłoś
Gość: monia p.Ada z maagmy IP: *.play-internet.pl 01.10.14, 09:44 Jestem pod ogromnym wrażeniem młodziutka dziewczyna wulkan energii i pozytywnego nastawienia . Pani Ada pomogła mi dobrać kolor fryzurę, czułam ze poświęca Mi uwagę. Moje znajome również są bardzo zadowolone. POLECAM Link Zgłoś
bielszczanin80 Re: p.Ada z maagmy 01.10.14, 15:32 Byłem w REDHEAD, dzięki za polecenie salonu, Pani fryzjerka, przemiła Pani, profesjonalistka w każdym calu. Jeszcze nigdy nikt mnie tak dobrze nie obciął a cena bardzo dobra. Link Zgłoś
Gość: Lilka Re: p.Ada z maagmy IP: *.centertel.pl 10.10.14, 07:39 A gdzie jest Redhead. Ma ktoś adres? Kobiety też przyjmują? Link Zgłoś
bielszczanin80 Re: p.Ada z maagmy 10.10.14, 16:49 tak, Lipnicka 62, jadąc od miasta po prawej stronie Link Zgłoś
Gość: Kwaśna Re: p.Ada z maagmy IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.10.14, 12:52 Chyba Ci chodziło o pania Asie,bo Ada zadna tam nie pracuje :) sama chodze do niej od jakiegos czsu :) Link Zgłoś
Gość: izabb Etheria IP: *.play-internet.pl 13.10.14, 19:56 Dziś byłam w studio Etheria na Rynku ZWM. Zdecydowanie polecam! Pani Renata wyczarowała mi super fryzurę. W końcu po wielu wizytach u fryzjerów jestem w 100% zadowolona z koloru i obcięcia. Mąż był się obciąć u Pani Kariny - rewelacja! (i cena i usługa) W sobotę idę do niej na upięcie na wesele - widziałam zdjęcia jej fryzur i jestem pod wrażeniem. Jeśli chodzi o ceny to są w porządku, a przede wszystkim klient wie ile płaci się za każdą usługę (ja sprawdziłam w internecie i zgodziło się wszytsko co do złotówki). Polecam! Link Zgłoś
Gość: katarzyna Re: Etheria IP: *.centertel.pl 04.11.14, 13:40 polecam salon na cieszyńskiej 70 Josei czy jakoś tak :) dziwną mają nazwę :( ale ważne że fryzjer OK. Pani pracuje na Matrixie czyli pełna profeska, ceny też przystępne. Polecam Link Zgłoś
Gość: Magasia U Pawia IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.11.14, 16:27 Nie polecam pani Oli w salonie u M. Pawia. Skuszona dobrymi opiniami wybrałam się do owego salonu i byłam bardzo zadowolona z koloryzacji jak i strzyżenia wykonanego przez pana Michała. Potrzebowałam ostatnio fryzurę na wesele - kokami, upięciami zajmuje się tam pani Ola. Wyszłam bardzo niezadowolona. Dobrze, że wizyta była wcześnie rano i udało mi się znaleść inną fryzjerkę, która profesjonalnie zrobiła mi kok. Link Zgłoś
Gość: ewe Re: U Pawia IP: *.dynamic.mm.pl 26.11.14, 10:22 Ja mogę powiedzieć to samo. Nie polecam. Do tej pory zapuszczam włosy, chciałam podciąć nie schodząc za bardzo z długości, a wyciachała mi połowę włosów..kolor to samo - tragedia, zapłaciłam 160zł, a po 2 tygodniach poszłam się ratować do innego fryzjera,bo nie mogłam na siebie patrzeć...jeszcze nigdy nikt tak mnie nie oszpecił...Pan Marcin jest super, ale długo się czeka na wizytę.. Link Zgłoś