jorg_z_bielitz 07.06.06, 19:33 Wojewódzki dzisiaj zaczął: www.bielskobiala.naszemiasto.pl/wydarzenia/610470.html W poniedziałek zaczyna Ogólny na Wyspiańskiego Robi się "lekko" nieciekawie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
albrecht1 Re: Strajki szpitali w Bielsku 07.06.06, 19:59 Bądźmy zdrowi. Tyle nam zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Pieniądze muszą sobie sami wydrukować 08.06.06, 10:04 Bo więcej od obiecanych przez Religę żaden rząd im nie da, żaden Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: Strajki szpitali w Bielsku 09.06.06, 12:13 Wczoraj mój znajomy jeździł po szpitalach przez 7 godzin. W końcu przyjęto ich w szpitalu na Emilii Platter, jako jedym w całym mieście. Dziś ten szpital też już strajkuje. I tak się zastanawiam. Lekarz i pielęgniarki strajkują, bo pensje za małe. Racja, powinny być wyższe. Ja jako podatki co roku płacę składki na ubezpieczenie zdrowotne coraz wyższe. Statysyki mówią o wzroście pieniędzy systemie. Więc pytam gdzie są te pieniądze? Może trzeba by odmówic pomocy nie zwykłym ludziom. Lecz decydentom odpowiedzialnym za ten bałagan? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jest praca [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 22:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jorg_z_bielitz Przeczucie :):):):) 11.06.06, 23:09 Coś mam przeczucie, że ten wpis z ofertami pracy, wkrótce zniknie. Odpowiedz Link Zgłoś