Dodaj do ulubionych

Pytanie do "pawel bielsko" i nnych

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 02:02
Czy mógłbyś/moglibyście zaprzestać dyskusji z "autentym"? To jedyny sposób
na "uśmiercenie" rozpoczętych przez niego wątków; niestety przez was
kontynuowanych. Uwielbiam mieszkać w "zaściankowym" Bielsku - Bialej.
Proponuję przenieść te dyskusje na najwyższym poziomie intelektualnym na
bardziej światowe forum np. warszawki, pardon Warszawy, a może nawet Berlina
lub Paryża. Nie oczekuję odpowiedzi,nie będę podejmował dyskusji z nikim,
bowiem mój wątek to a p e l !!!
Obserwuj wątek
    • pawel_bielsko Re: Pytanie do "pawel bielsko" i nnych 02.07.06, 11:40
      ja probowalem przestac, ale tepota umyslowa wymaga leczenia. jednak nie bede polemizowal z tym autentym.
      • kasiamilan Re: Pytanie do "pawel bielsko" i nnych 02.07.06, 14:22
        a mnie zastanawia jedna rzecz:
        skoro jesteśmy tacy zaściankowi, tępi, to na jaką CHOLERĘ (pzepraszam) wciąż
        on - autenty tu zagląda?????????

skoro odczuwa potrzebę "wątpliwych" intelektualnie dyskusji niech ich szuka na
        właściwych forach

Pozdr dla NAS wszystkich :)
      • wikin Re: Pytanie do "pawel bielsko" i nnych 03.07.06, 09:26
        pawel_bielsko napisał:

> ja probowalem przestac, ale tepota umyslowa wymaga leczenia. jednak nie bede
        po
        > lemizowal z tym autentym.

no to przestań
        w myśl zasady mądrzejszy ustępuje, daj mu się wygadać i pozostaw innym ocenę
        stanu jego umysłu
        • autenty Re: Pytanie do "pawel bielsko" i nnych 08.07.06, 00:39
          wikin napisał:
          > no to przestań
          > w myśl zasady mądrzejszy ustępuje, daj mu się wygadać i pozostaw innym ocenę
          > stanu jego umysłu

Fajne usprawiedliwienie wlasnego braku argumentow. Nie ma to jak poprawiac sobie
          humor za pomoca falszywych przeslanek.
    • jorg_z_bielitz Rada dla zalogowanych 02.07.06, 16:49
      Wpiszcie sobie w zakładce "moje forum" takiego klienta na listę nieprzyjaciół.
      Zaznaczcie okienko "nie wyświetlaj wątkow nieprzyjaciół" i od razu lista wątków
      robi się ładniejsza a ignorowanie klienta pełne

A moderatorów prosiłby o konsekwentne przeniesienie takich watków nie
      zwiazanych z Bielskiem i regionem bezposrednio na podforum "oHyde Park".
      • autenty Ja tam wole wiedziec, co sie o mnie pisze. 02.07.06, 17:16
        jorg_z_bielitz napisał:
        > Wpiszcie sobie w zakładce "moje forum" takiego klienta na listę nieprzyjaciół.
        > Zaznaczcie okienko "nie wyświetlaj wątkow nieprzyjaciół" i od razu lista wątków
        > robi się ładniejsza a ignorowanie klienta pełne
        > A moderatorów prosiłby o konsekwentne przeniesienie takich watków nie
        > zwiazanych z Bielskiem i regionem bezposrednio na podforum "oHyde Park".

Dlatego nigdy nie zastosowalbym tej metody.
        • Gość: zgyźlak z zaściank [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 22:07
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • autenty Jestescie niezwykli Bielszczanie! 02.07.06, 17:05
      Gość portalu: Nowszy napisał(a):
      > Czy mógłbyś/moglibyście zaprzestać dyskusji z "autentym"? To jedyny sposób
      > na "uśmiercenie" rozpoczętych przez niego wątków; niestety przez was
      > kontynuowanych. Uwielbiam mieszkać w "zaściankowym" Bielsku - Bialej.
      > Proponuję przenieść te dyskusje na najwyższym poziomie intelektualnym na
      > bardziej światowe forum np. warszawki, pardon Warszawy, a może nawet Berlina
      > lub Paryża. Nie oczekuję odpowiedzi,nie będę podejmował dyskusji z nikim,
      > bowiem mój wątek to a p e l !!!

Najciekawsze, ze caly czas nowe watki na moj temat zakladaja inni. Naprawde nie
      spodziewalem sie takiego zainteresowania ani moim watkiem, ani moja osoba.
      Jestescie niezwykli, Bielszczanie! A najbardziej niezwykla ze wszystkiego byla
      ta wasza akcja z Bolkiem i Lolkiem, z ktorej ciagle jeszcze sie posmiewaja tu i
      owdzie.
      • Gość: podpalacz stodół Re: Jestescie niezwykli Bielszczanie! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.07.06, 23:27
        czyli dokładnie gdzie się podśmiewują, jeśli kolega szanowny może sprecyzować?

BTW - nikt się Twoją marną osobą nie interesuje, osobiście - sikam na Ciebie i
        Twoje zdanie; nie jesteś na tym forum nikomu potrzebny, a Twoja krucjata
        krzyżowa (nazwij to oświecaniem ciemnogrodu jeżeli Ci to bardziej pasuje) budzi
        co najwyżej uśmieszki politowania...

Jednym zdaniem - odpowiedz na moje powyższe pytanie i... bujaj się kolego! ;-)

BTW no.2 - absolutnie nie przenoście tego wątku na forum warszafskie ;-)
        • pawel_bielsko Re: Jestescie niezwykli Bielszczanie! 03.07.06, 08:39
          kolejny watek pt nie plemizujcie z autentym stal sie miejscem dyskusji z nim. niech mysli ze jestesmy ciemnogrodem. nie sikam na niego i nie mowie ze ma ciasnote umyslowa bo sie do jego poziomu nie znizam. tylko czekac az za 10lat nas bedzie do pedofili przekonywal.
          • autenty Przekonuja do niej tacy jak ty. 03.07.06, 19:06
            pawel_bielsko napisał:
            > kolejny watek pt nie plemizujcie z autentym stal sie miejscem dyskusji z nim. n
            > iech mysli ze jestesmy ciemnogrodem. nie sikam na niego i nie mowie ze ma ciasn
            > ote umyslowa bo sie do jego poziomu nie znizam. tylko czekac az za 10lat nas be
            > dzie do pedofili przekonywal.

A dlaczego mam cie niby przekonywac do pedofilii? Pedofilami prawie zawsze sa
            heteroseksualisci, przekonuja wiec do niej tacy jak ty.
        • autenty Re: Jestescie niezwykli Bielszczanie! 03.07.06, 19:05
          Gość portalu: podpalacz stodół napisał(a):
          ...
          > Jednym zdaniem - odpowiedz na moje powyższe pytanie i... bujaj się kolego! ;-)

Oto wasza kultura - 'zaspokoj moja ciekawosc i - bujaj sie!' Jesli ma sie bujac,
          to nie zaspokoje twojej ciekawosci. Ale moge dac ci pewna rade...
        • autenty Np. tu sie smieja sie z Bielska Bialej 03.07.06, 19:15
          Gość portalu: podpalacz stodół napisał(a):
          > Jednym zdaniem - odpowiedz na moje powyższe pytanie i... bujaj się kolego! ;-)

No dobrze powiem ci, gdzie sie smieja z Bielska Bialej. Smieja sie w
          Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Ministerstwie Sprawiedliwości (to wiem na
          pewno). Podsmiechuja sie tez w Min. Edukacji, ale w ukryciu przed Giertychem.
          • kasiamilan Re: Np. tu sie smieja sie z Bielska Bialej 03.07.06, 23:06
            ojej, to straszne, że wtylu miejscach się z nas śmieją,
            nie wiem jak to przeżyją mieszkańcy B-B i zaprzyjaźnieni z tym miastem...
            toż to tragedia jest, zwłaszcza, że p.Giertych jest , podejrzewam, naszym
            idolem i wzorem niedoścignionym,

słuchaj gościu (autenty) nie chcę cię obrażać, ale jak widzisz nawet
            wyraz "cię" z braku szacunku piszę z małej litery, zatem...
            jeśli nie podoba ci się na tym forum, czy też nie podobają ci się mieszkańcy B-
            B to WY.....DZ....J stąd,
            chyba nikt nie będzie płakał.
            Nie apeluję do moderatora, aby zabronił ci pisać tu czegokolwiek, bo takie
            zarazy jak ty lubią się klonować , i zapewne wkrótce odrodziłbyś się pod równie
            oryginalnym nick`iem
            • autenty Re: Np. tu sie smieja sie z Bielska Bialej 04.07.06, 19:00
              kasiamilan napisała:
              > ojej, to straszne, że wtylu miejscach się z nas śmieją,

Pradwa?

> słuchaj gościu (autenty) nie chcę cię obrażać, ale jak widzisz nawet
              > wyraz "cię" z braku szacunku piszę z małej litery,

Taka jest konwencja w internecie - nikt normalny nie pisze 'cie' duza litera w
              internecie.

> zatem...
              > jeśli nie podoba ci się na tym forum, czy też nie podobają ci się mieszkańcy B-
              > B to WY.....DZ....J stąd,

Ales ty glupiutki. Oczywiscie, ze mi sie nie podobaja niektore dzialania
              bielszczan, no i dlatego tu jestem - zeby was krytykowac zebyscie sie poprawili
              i nie narazali wiecej na posmiewisko.

• nugrud Re: Np. tu sie smieja sie z Bielska Bialej 04.07.06, 20:00
                autenty napisał:
                > Taka jest konwencja w internecie - nikt normalny nie pisze 'cie' duza litera w
                > internecie.

Konwencja? Kto ją ustanowił, może dzieci neostrady? Ja często piszę z dużej litery i co, cóż za ironia, jestem nie normalny, za to geje są normalni...

A miałem się już zastosować do rady autora tego wątku, zatem to mój ostatni post.

Zapraszam na: www.te.cme.org.pl .
                • autenty Re: Np. tu sie smieja sie z Bielska Bialej 05.07.06, 18:12
                  nugrud napisał:
                  > Konwencja? Kto ją ustanowił, może dzieci neostrady? Ja często piszę z dużej lit
                  > ery i co, cóż za ironia, jestem nie normalny, za to geje są normalni...

Tak, dobrze to okresliles: geje sa normalni, ty jestes nienormalny. Brawo!
              • kasiamilan Re: Np. tu sie smieja sie z Bielska Bialej 04.07.06, 22:19
                Konwencja??
                taaaaaa, interesujące, ja ZAWSZE piszę "Cię" "Ty" itp z dużej literki, bez
                względu czy to jest internet, list, czy sms

głupiotki?? taaaaaa , zawsze wydawało mi się, że jestem kobietą, no ale....
                no chyba , że ty w każdym chcesz widzieć faceta, zatem rozczaruję cię!!!!!!!
                • autenty Jestes niechlubnym wyjatkiem 05.07.06, 18:17
                  kasiamilan napisała:
                  > Konwencja??
                  > taaaaaa, interesujące, ja ZAWSZE piszę "Cię" "Ty" itp z dużej literki, bez
                  > względu czy to jest internet, list, czy sms

Jestes widocznie sztampowa. Poza tym mowi sie 'duza litera', a nie 'z duzej
                  litery'. 'Z duzej litery' to rusycyzm.

> głupiotki?? taaaaaa , zawsze wydawało mi się, że jestem kobietą, no ale....
                  > no chyba , że ty w każdym chcesz widzieć faceta, zatem rozczaruję cię!!!!!!!

Pomylilem sie. Zazwyczaj tacy glupiutcy i agresywni wobec Bogu ducha winnych
                  homoseksualistow sa mezczyzni. U kobiet jest to wyjatkowo rzadkie. Jestes
                  niechlubnym wyjatkiem.
                  • kasiamilan Re: Jestes niechlubnym wyjatkiem 05.07.06, 19:12
                    słuchaj gościu wkurzasz mnie coraz bardziej... Nie przypominach sobie , żebym w
                    którymkolwiek poście cie obraziła, podobnie jak nie wypowiadałam się nt
                    homoseksualistów, i znów cię rozczaruję bo akurat do nich nic nie mam, i nie
                    życzę sobie, żebyś mnie obrażał a pisać będę jak będzie mi się podobało, i nie
                    jest to dla mnie istotne czy to rusycyzm, francuszczyzna i inne językowe
                    przypadłości,
                    nie tobie mnie oceniać, więc spadaj
                    • autenty Po co zgrywasz glupa? 06.07.06, 19:26
                      Sa dwie mozliwosci - albo jestes bazczelna, albo masz krotka pamiec. Pare postow
                      wyzej napisalas:

> jak widzisz nawet
                      wyraz "cię" z braku szacunku piszę z małej litery, zatem...
                      jeśli nie podoba ci się na tym forum, czy też nie podobają ci się mieszkańcy B-
                      B to WY.....DZ....J stąd,

A co to jest jak nie obrazanie? Po co zgrywasz glupa?

kasiamilan napisała:

> słuchaj gościu wkurzasz mnie coraz bardziej... Nie przypominach sobie , żebym w
                      > którymkolwiek poście cie obraziła, podobnie jak nie wypowiadałam się nt
                      > homoseksualistów, i znów cię rozczaruję bo akurat do nich nic nie mam, i nie
                      > życzę sobie, żebyś mnie obrażał a pisać będę jak będzie mi się podobało, i nie
                      > jest to dla mnie istotne czy to rusycyzm, francuszczyzna i inne językowe
                      > przypadłości,
                      > nie tobie mnie oceniać, więc spadaj
                      • kasiamilan Re: Po co zgrywasz glupa? 06.07.06, 19:50
                        brak szacunku, a obrażanie kogoś to jednak różnica, ale nie każdy może te
                        subtelności pojąć,
                        wiesz, napiszę tylko tyle

ŻAL MI cię
                        • autenty Re: Po co zgrywasz glupa? 07.07.06, 17:24
                          kasiamilan napisała:
                          > brak szacunku, a obrażanie kogoś to jednak różnica, ale nie każdy może te
                          > subtelności pojąć,
                          > wiesz, napiszę tylko tyle
                          > ŻAL MI cię

Oczywiscie, ze to nie to samo, nigdzie nie napisalem, ze to to samo. Ale
                          obrazanie moze polegac m.in. na okazywaniu braku szacunku. I tak bylo w tym
                          przypadku. Dalej zgrywasz glupa.
    • autenty Nie moge zrozumiec tego ograniczenia umyslowego. 03.07.06, 19:20
      www.wszechpolacy.pl/t.php?id=2268 - tu jest informacja, ze Bolek i Lolek
      nie byli homo. A skad wiecie, jacy na prawde byli Bolek i Lolek? Czy w Bielsku
      Bialej ludzie naprawde sa tak ograniczeni umyslowo, ze uwazaja, ze kreskowki
      maja poped seksualny?????????????????????????????????? Staram sie zrozumiec, ale
      nie potrafie zrozumiec tego ograniczenia umyslowego. To jakas kompletna
      groteska. Wytlumaczcie mi, skad Bielszczanom przyszlo do glowy, ze kreskowki
      maja poped seksualny?
      • Gość: zgyźlak z zaściank Re: Nie moge zrozumiec tego ograniczenia umyslowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 22:18
        Bo jesteś tępy, jak każdy autenty, cioto pedalaska
        • autenty Re: Nie moge zrozumiec tego ograniczenia umyslowe 04.07.06, 19:01
          Gość portalu: zgyźlak z zaściank napisał(a):

> Bo jesteś tępy, jak każdy autenty, cioto pedalaska

Wysoki poziom wypowiedzi, nie ma co.
          • pawel_bielsko Re: Nie moge zrozumiec tego ograniczenia umyslowe 05.07.06, 12:25
            nie wiem co sie w tej wypowiedzi nie podoba. tepy jestes, a gej=homoseksualista=ciota=pedał=...
            • autenty Re: Nie moge zrozumiec tego ograniczenia umyslowe 05.07.06, 18:18
              pawel_bielsko napisał:

> nie wiem co sie w tej wypowiedzi nie podoba. tepy jestes, a gej=homoseksualista
              > =ciota=pedał=...

O, nastepna wypowiedz na poziomie - dna...
    • pawel_bielsko czy jest taka opcja, aby autentego nie wpuszczac 03.07.06, 20:11
      ... na to forum? proponuje jeszcze raz "referendum" pt. czy jestes za odsunieciem od autentego klawiatury bielskiego forum?
      1szy glos TAK
      • autenty Stosujesz komunistyczne metody 03.07.06, 20:47
        pawel_bielsko napisał:
        > ... na to forum? proponuje jeszcze raz "referendum" pt. czy jestes za odsunieci
        > em od autentego klawiatury bielskiego forum?
        > 1szy glos TAK

Nie ma takiej opcji. Widze, ze lubisz komunistyczne metody - jak sie nie podoba
        krytyka (w przypadku BB jest ona jak najbardziej uzasadniona) to sie proponuje
        cenzure. Jeszcze jeden dowod zasciankowosci...
        • pawel_bielsko Re: Stosujesz komunistyczne metody 03.07.06, 21:32
          pisze tylko wylacznie dlatego ze teraz nie polemizuje o gejach. jest cos takiego jak referendum i gwarantuje, zapytaj jakiegokolwiek historyka czy to to samo co cenzura. referendum jest domena demokracji, cenzura komunizmu lub czemus co jest wbrew np. netykiecie. my ciebie autenty nie cenzurujemy, tylko nie chcemy zebys pisal na naszym forum wedle zasady nie pchaj sie miedzy drzwi, czy tez nie pchaj palca miedzy dzrzwi, to ci go nie przytna. nie rozumiesz tego, ze jezeli ktos ciebie tutaj nie chce, to z twarza wyszedlbys stad, jezeli zaprzestalbys swojego trollowania-gejowania. jezeli masz troszeczke rozumku, to sie tu nie pchaj, a to jest moj ostatni post do ciebie. badz na forum spoleczenstwo i protestuj przeciwko czemu tylko sobie chcesz.
          • iwona2727 Re: Stosujesz komunistyczne metody 03.07.06, 23:00
            powoli zaczynam żałować, że to foru nie jest ZAMKNIĘTE!!!!!!
            • autenty Zal 04.07.06, 18:55
              iwona2727 napisała:

> powoli zaczynam żałować, że to foru nie jest ZAMKNIĘTE!!!!!!

A nie zalujesz glupich akcji z Bolkiem i Lolkiem podejmowanych przez twoich
              krajan? Tego wlasnie powinnas zalowac.
              • iwona2727 Re: Zal 05.07.06, 20:22
                a wyobraź sobie, że nie żałuję!!!
                może jakoś inaczej skonstruowana jestem;
                • autenty Re: Zal 06.07.06, 19:28
                  iwona2727 napisała:

> a wyobraź sobie, że nie żałuję!!!
                  > może jakoś inaczej skonstruowana jestem;

Tak, jestes skonstruowana inaczej, tzn. masz inteligencje funkcjonujaca inaczej.
                  Homoseksualizm przy tym to niewinna odmiana.
                  • iwona2727 Re: Zal 06.07.06, 19:53
                    autenty napisał:
                    > Tak, jestes skonstruowana inaczej, tzn. masz inteligencje funkcjonujaca
                    inaczej
                    > .
                    > Homoseksualizm przy tym to niewinna odmiana.

No w porównaniu z tobą, moja inteligencja funkcjonuje niewątpliwie inaczej!!
                    Ja jestem z takowego funkcjonowania zadowolona, i mnóstwo osób na których
                    opinii mi zależy również, a to co ty uważasz, to nie rusza mnie.
                    Ciao
                    • autenty Re: Zal 07.07.06, 17:26
                      iwona2727 napisała:
                      > No w porównaniu z tobą, moja inteligencja funkcjonuje niewątpliwie inaczej!!

Oczywiscie, przede wszystkim funkcjonuje wadliwie!

> Ja jestem z takowego funkcjonowania zadowolona, i mnóstwo osób na których
                      > opinii mi zależy również, a to co ty uważasz, to nie rusza mnie.

A co masz napisac?

> Jestem aniolem?

Chyba upadlym...
          • autenty Re: Stosujesz komunistyczne metody 04.07.06, 18:54
            pawel_bielsko napisał:
            > pisze tylko wylacznie dlatego ze teraz nie polemizuje o gejach. jest cos takieg
            > o jak referendum i gwarantuje, zapytaj jakiegokolwiek historyka czy to to samo
            > co cenzura. referendum jest domena demokracji, cenzura komunizmu lub czemus co
            > jest wbrew np. netykiecie. my ciebie autenty nie cenzurujemy, tylko nie chcemy
            > zebys pisal na naszym forum wedle zasady nie pchaj sie miedzy drzwi, czy tez ni
            > e pchaj palca miedzy dzrzwi, to ci go nie przytna. nie rozumiesz tego, ze jezel
            > i ktos ciebie tutaj nie chce, to z twarza wyszedlbys stad, jezeli zaprzestalbys
            > swojego trollowania-gejowania.

Referendum wolno organizowac nie w kazdej sprawie. Nie wolno organizowac
            referendum w sprawie ograniczania podstawowych praw i wolnosci (a takim jest
            prawo do wypowiedzi). Nawet jesliby wiekszosc byla za to jest to niewazne (no i
            sprzeczne z konstytucja).

> jezeli masz troszeczke rozumku, to sie tu nie p
            > chaj, a to jest moj ostatni post do ciebie. badz na forum spoleczenstwo i prote
            > stuj przeciwko czemu tylko sobie chcesz.

To nie forum Spoleczenstwo wyglupialo sie z orientacja seksualna Bolka i Lolka
            tylko robili to mieszkancy Bielska Bialej. Dlatego protestowac nalezy tu - na
            forum Bielsko Biala, a nie na forum Spoleczenstwo.
            • pawel_bielsko wywalic ten watek bo on nie ma sensu 05.07.06, 12:27
              -
              • autenty Re: wywalic ten watek bo on nie ma sensu 05.07.06, 18:19
                Komunista
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka