Gość: Pytanie IP: 62.233.146.* 15.08.06, 21:03 Jaka jest sytuacja na rynku pracy w Bielsku-Białej? Można znaleźć coś konkretnego? Może polecacie jakieś firmy, przedsiębiorstwa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dd Re: Rynek pracy w BB IP: *.bielsko.dialog.net.pl 15.08.06, 21:10 jest ciezko - ogloszenia glownie dot. akwizycji i przedstawicielstwa handlowego, czasami zawody techniczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Rynek pracy w BB IP: *.c29.msk.pl 15.08.06, 22:09 Można skorzystać z agencji pośrednictwa: Manpower (Wyzwolenia 1, koło Szkolnej; tel. 810 08 27) - wiem, że poszukują studentów do pomocy przy linii produkcyjnej (praca w Galwano-Technice, pętla autobusu nr 19 przy Fiacie; 3 zmiany i 5,10 zł netto/h; pracowałem tam przez 2 tyg., do przestoju - jak ktoś nie ma innej opcji, może spróbować), Adecco (pl. Wolności)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Rynek pracy w BB IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.08.06, 09:41 polecam strone www.praca.bielsko.pl Odpowiedz Link Zgłoś
vobi Re: Rynek pracy w BB 16.08.06, 11:39 Gość portalu: dd napisał(a): > jest ciezko - ogloszenia glownie dot. akwizycji i przedstawicielstwa handlowego > , > czasami zawody techniczne Mam wrazenie, ze jesli chodzi o stanowiska techniczne to ofert jest sporo i nawet przybywa ich w ciagu ostatnich miesiecy. I to zarowno dla kadry zarzadzajacej, jak i dla pracownikow typu "operator" czegos tam. Inna sprawa czy sa to oferty ciekawe - tego nie wiem, bo to (niestety) zupelnie nie moja branza. Cholera, trzeba bylo sie matmy i fizyki uczyc w szkole zamiast nabijac sobie glowe jakimis humanistycznymi bzdetami ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Rynek pracy w BB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 14:39 wiem ze w jednostce wojskowej w bielsku sa przyjecia to moze tam sproboj bo troche ludzi sie zwalnia na bierzaco bo sa traktowani jak sluzba zasadnicza a nie jak zawodowi wiec tam sprobuj!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś