uma.pax 27.10.06, 11:19 drewniane w kolorze bialym. Za darmo. Jego stan jest dobry, wymaga odmalowania, brakuje jednego szczebelka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piekielkoe Re: ODDAM łóżeczko 27.10.06, 19:19 a skąd jesteś?W Lipowej koło Żywca jest bardzo potzrebująca rodzina wielodzietna, szukają właśnie łóżeczka oraz wózka głębokiego. Odpowiedz Link Zgłoś
uma.pax Re: ODDAM łóżeczko 27.10.06, 20:31 z bielska. a moze ktos z tej rodziny przyjechac po nie? ono jest rozmontowane wiec latwiej bedzie przewiezc. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa1w Re: ODDAM łóżeczko 29.10.06, 22:31 Jeżeli ta potrzebująca rodzina nie zechce przyjechac po łóżeczko, to jestem drugą chętną. Ja mam łóżeczko i dotychczas moja córeczka nie cierpiała go, z trudem pozwalała się tam włożyc uśpiona gdzie indziej. Ponieważ w styczniu kończy 2 lata, a w grudniu urodzi nam się drugie dziecko kupiliśmy jej inne, większe łóżko. Bardzo jej się podoba, ale właśnie teraz postanowiła spac tylko w małym łóżeczku i nie pozwala go nawet dotknąc. Pewnie jej przejdzie, ale na razie nie ma mowy, żeby pozwoliła tam położyc braciszka. Nie chcę kupawac drugiego łóżeczka prawdopodobnie na pare miesięcy, to Twoje łóżeczko chętnie bym "pożyczyła", a potem oddała dalej komuś potrzebującemu.Nie ma problemu z przyjazdem, my do Bielska mamy blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
uma.pax Re: ODDAM łóżeczko 31.10.06, 08:07 ok. moj nr gg to 3772022. odezwij sie w przyszlym tyg. jesli ta rodzina sie nieodezwie, to niebede czekac dluzej, bo lozeczko zajmuje mi miejsce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
uma.pax nadal aktualne ogloszenie 12.11.06, 19:49 podnosze, bo mimo zainteresowania 2 osob nadal nikt po lozeczko sie niepojawil. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa1w ja chcę, myślałam, ze ta rodzina biedna potrzebuje 12.11.06, 23:41 go bardziej i siedzę cicho! Napiszę do Ciecie maila, albo Ty mi napisz na priv, jak skontaktowac się z Tobą, bardzo proszę.Przyjedziemy po nie z mężem szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
piekielkoe Re: ja chcę, myślałam, ze ta rodzina biedna potrz 13.11.06, 18:50 Gosiu przekazałam nr telefonu do Ciebie tej rodzinie i pani która zajmuje się pomocą tej rodzinie w ubiegłym tygodniu- jestem zdziwiona że się nikt z Tobą nie skontaktował- no coż widocznie im aż tak bardzo nie zależy.Pozdrawiam-Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
ewa1w Gosia, odbierz pocztę, 15.11.06, 22:38 nie mogłam dodzwonić się do Ciebie! Ewa Odpowiedz Link Zgłoś