Dodaj do ulubionych

ODDAM łóżeczko

27.10.06, 11:19
drewniane w kolorze bialym. Za darmo. Jego stan jest dobry, wymaga
odmalowania, brakuje jednego szczebelka.
Obserwuj wątek
    • piekielkoe Re: ODDAM łóżeczko 27.10.06, 19:19
      a skąd jesteś?W Lipowej koło Żywca jest bardzo potzrebująca rodzina
      wielodzietna, szukają właśnie łóżeczka oraz wózka głębokiego.
      • uma.pax Re: ODDAM łóżeczko 27.10.06, 20:31
        z bielska. a moze ktos z tej rodziny przyjechac po nie? ono jest rozmontowane
        wiec latwiej bedzie przewiezc.
    • ewa1w Re: ODDAM łóżeczko 29.10.06, 22:31
      Jeżeli ta potrzebująca rodzina nie zechce przyjechac po łóżeczko, to jestem
      drugą chętną. Ja mam łóżeczko i dotychczas moja córeczka nie cierpiała go, z
      trudem pozwalała się tam włożyc uśpiona gdzie indziej. Ponieważ w styczniu
      kończy 2 lata, a w grudniu urodzi nam się drugie dziecko kupiliśmy jej inne,
      większe łóżko. Bardzo jej się podoba, ale właśnie teraz postanowiła spac tylko
      w małym łóżeczku i nie pozwala go nawet dotknąc. Pewnie jej przejdzie, ale na
      razie nie ma mowy, żeby pozwoliła tam położyc braciszka. Nie chcę kupawac
      drugiego łóżeczka prawdopodobnie na pare miesięcy, to Twoje łóżeczko chętnie
      bym "pożyczyła", a potem oddała dalej komuś potrzebującemu.Nie ma problemu z
      przyjazdem, my do Bielska mamy blisko.
      • uma.pax Re: ODDAM łóżeczko 31.10.06, 08:07
        ok. moj nr gg to 3772022. odezwij sie w przyszlym tyg. jesli ta rodzina sie
        nieodezwie, to niebede czekac dluzej, bo lozeczko zajmuje mi miejsce ;)
        • piekielkoe Re: ODDAM łóżeczko 31.10.06, 08:22
          witaj,

napisalam na priva.
    • uma.pax nadal aktualne ogloszenie 12.11.06, 19:49
      podnosze, bo mimo zainteresowania 2 osob nadal nikt po lozeczko sie niepojawil.
      • ewa1w ja chcę, myślałam, ze ta rodzina biedna potrzebuje 12.11.06, 23:41
        go bardziej i siedzę cicho! Napiszę do Ciecie maila, albo Ty mi napisz na priv,
        jak skontaktowac się z Tobą, bardzo proszę.Przyjedziemy po nie z mężem szybko.
        • piekielkoe Re: ja chcę, myślałam, ze ta rodzina biedna potrz 13.11.06, 18:50
          Gosiu przekazałam nr telefonu do Ciebie tej rodzinie i pani która zajmuje się
          pomocą tej rodzinie w ubiegłym tygodniu- jestem zdziwiona że się nikt z Tobą
          nie skontaktował- no coż widocznie im aż tak bardzo nie zależy.Pozdrawiam-Ewa
    • ewa1w Gosia, odbierz pocztę, 15.11.06, 22:38
      nie mogłam dodzwonić się do Ciebie!
      Ewa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka