Dodaj do ulubionych

Stacja benzynowa Tesco

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 13:32
Nie wiem, czy zauwazyliście, że się buduje? Może w końcu jakaś rywalizacja
cenowa będzie ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: zuza Re: Stacja benzynowa Tesco IP: *.mofnet.gov.pl 03.11.06, 11:08
      Miejmy nadzieję, w mikołowie na shellu pb95 kosztowało wczoraj 3,62 zł (a ta
      sieć do tanich nie należy), w bielsku to chyba 20-30 gr drożej
      • Gość: PP Re: Stacja benzynowa Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 13:40
        Akurat w tamta strone zawsze paliwo jest tansze niz u nas, mamy niskie
        bezrobocie to mozemy wiecej placic, jeszcze 10 stacji postawia, to zeby sie
        utrzymac beda musieli trzymac dosc wysoko ceny
      • Gość: dfexter Re: Stacja benzynowa Tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 02:49
        YES, YES, YES
    • Gość: sylwo2 Re: Stacja benzynowa Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 23:49
      mamy niskie bezrobocie? w katowicach jest nizsze a paliwo kosztuje o wiele
      mniej niz w bb
      • Gość: Kierowca Re: Stacja benzynowa Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 08:24
        ale w tym przypadku, to juz jest skala rynku. Weź sobie załatw kartę Lotosu i
        tankuj po 4 gr mniej na litrze. Dostaniesz ją od ręki. Tankuję często na
        warszawskiej.
        Ale faktycznie, tam było kilka dni temu ON za 3.77 (od tego minus te 4gr), a w
        Tychach 3,65.
        Nie polecam Auchanu, jak ktoś ma nowego diesla. Cena co prawda bardzo dobra,
        ale paliwo z Trzebini z domieszką estrów rzepakowych. Jak miałem 10 letniego
        forda tankowałem, jak mam 3 letnią lagune omijam.
        Tanio bywa też w jasienicy na shellu.
        • mcmaxim Re: Stacja benzynowa Tesco 03.12.06, 00:51
          > Nie polecam Auchanu, jak ktoś ma nowego diesla. Cena co prawda bardzo dobra,
          > ale paliwo z Trzebini z domieszką estrów rzepakowych. Jak miałem 10 letniego
          > forda tankowałem, jak mam 3 letnią lagune omijam.

Przepraszam, ale co ma piernik do wiatraka?... Niby co, ekologiczne paliwo jest be?
          • Gość: Czytacz Re: Stacja benzynowa Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 08:57
            W nowych autach jest be. Zapytaj mechanikajak się ma takie paliwo z domieszką
            oleju roślinnego do najnowszych pompowtrysków w dieslach.
            • mcmaxim Re: Stacja benzynowa Tesco 03.12.06, 09:51
              Gość portalu: Czytacz napisał(a):

> W nowych autach jest be. Zapytaj mechanikajak się ma takie paliwo z domieszką
              > oleju roślinnego do najnowszych pompowtrysków w dieslach.

Mam prosbe: najpierw Ty sie dowiedz jak sie ma olej roslinny do _wyzszych estrow olei roslinnych_. To, ze niektorzy leja czysty olej do baku - ich prawo, po drobnych modyfikacjach ukladu paliwowego na tym pojedziesz, ale starym dieslem. Natomiast porownywanie tego i estrow, to tak jakbys porownal jezdzenie na nieprzerobionej ropie naftowej i na ON.
    • Gość: michall1111 Re: Stacja benzynowa Tesco IP: *.bsb.vectranet.pl 02.12.06, 15:14
      A ja jestem obuzony. Tam uczylem sie jedzic samochodem a ma dopiero 13 lat na
      karku
    • Gość: zibi Re: Stacja benzynowa Tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 10:44
      A ja tankowałem wczoraj na Orlenie w Kętach PB 95 za 3,53 :-), a ON mieli po 3,55
    • Gość: tp Re: Stacja benzynowa Tesco IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.12.06, 23:53
      No i w koncu ja otwarli. Zauwazyliscie jak pieknie spadly ceny np na Statoil
      czy Lotosie? Dzieki ci TESCO !
      • Gość: Michał Re: Stacja benzynowa Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 01:14
        No, ale klapa troche. Najtaniej jest na 123 na Wałowej. Potem Auchan, na końcu
        Tesco. Ale fakt, ceny gazu np na BP na rondzie na Cieszyńskiej spadły niemal do
        poziomu tych tanich stacji
        • mojave Re: Stacja benzynowa Tesco 11.12.06, 08:03
          w piatek na stacji tesco było drożej niz na Statoilu na Partyzantów:((
          • Gość: Michał Re: Stacja benzynowa Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 10:13
            > w piatek na stacji tesco było drożej niz na Statoilu na Partyzantów:((

No rewelacja. Przecież na otwarciu na ogół robi się promocję. Skoro tak wygląda
            promocja, to ciekawe, jak będą wyglądać regularne ceny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka