Dodaj do ulubionych

są tu absolwenci LO im M Kopernika w BB??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 19:36
Obserwuj wątek
    • Gość: dd Re: są tu absolwenci LO im M Kopernika w BB?? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.03.07, 19:37
      tak sa :)
      • Gość: myszka Re: są tu absolwenci LO im M Kopernika w BB?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 19:39
        wczoraj zamarła Pani Renata Okolus [']
        • Gość: dd Re: są tu absolwenci LO im M Kopernika w BB?? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.03.07, 19:50
          osobiscie mnie nie uczyla, ale znalem te nauczycielke...
          • Gość: myszka Re: są tu absolwenci LO im M Kopernika w BB?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 19:54
            mnie uczyła..
        • nuova powaga?????????? 21.03.07, 21:33
          wiesz moze coś wiecej????
    • Gość: dd Re: są tu absolwenci LO im M Kopernika w BB?? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.03.07, 20:26
      nie chce byc niedyskretny, ale slyszalem pewne info. nt. Pani Kufel
      czy to jest prawda?
      • Gość: myszka Re: są tu absolwenci LO im M Kopernika w BB?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 20:38
        tzn??
        • Gość: dd Re: są tu absolwenci LO im M Kopernika w BB?? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.03.07, 22:46
          nie chce na ten temat pisac
          podejrzewam ze gdyby byla to prawda, to bys o tym wiedziala (po prostu te
          informacje mam z bardzo niepewnego zrodla i nie chce jej rozpowszechniac)
          • Gość: forest Re: są tu absolwenci LO im M Kopernika w BB?? IP: 62.233.230.* 21.03.07, 23:02
            Pogrzeb odbędzie się w sobotę w Lipniku o godz 14
            • mcmaxim Re: są tu absolwenci LO im M Kopernika w BB?? 22.03.07, 14:08
              No ale w koncu czyj, Okoluski czy Kuflowej?...

ps. jasne, ze absolwenci sa, nawet sporo ;-)
              • Gość: forest Re: są tu absolwenci LO im M Kopernika w BB?? IP: 62.233.230.* 22.03.07, 17:50
                Okolus z tego co słyszałem umarła na raka
              • Gość: mimi Re: są tu absolwenci LO im M Kopernika w BB?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 23:14
                o ile mi wiadomo to pani kufel jeszcze zyje:/ i zatruwa zycie spokojnym licalistom.
                • Gość: sun_flowers ;) Re: są tu absolwenci LO im M Kopernika w BB?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 12:25
                  absolwenci Kopernika-obecni ;)

A co do p. Okolus, mnie też nie uczyła, miałam tę przyjemność być uczona przez
                  Płatka ;)
                  • nuova Re: są tu absolwenci LO im M Kopernika w BB?? 23.03.07, 16:54
                    Gość portalu: sun_flowers ;) napisał(a):

> absolwenci Kopernika-obecni ;)
                    >
                    > A co do p. Okolus, mnie też nie uczyła, miałam tę przyjemność być uczona przez
                    > Płatka ;)

mgr Płatek wymiata :))))

p.Okolus tez mnie nie uczyła, ale szkoda kobiety.
                  • nuova a czy p.Płatek uczy jeszcze w Koperniku ?? 23.03.07, 16:55
                    :)
                    • Gość: qbic Re: a czy p.Płatek uczy jeszcze w Koperniku ?? IP: *.c31.msk.pl 23.03.07, 23:07
                      No właśnie nie uczy, historia prof. Płatka skończyła się w Koperniku z końcem 1 semestru 2006/2007 :) Mniej lub bardziej chlubnie, o tym lepiej mówić prywatnie :)
                      • nuova Re: a czy p.Płatek uczy jeszcze w Koperniku ?? 23.03.07, 23:25
                        Gość portalu: qbic napisał(a):

> No właśnie nie uczy, historia prof. Płatka skończyła się w Koperniku z końcem 1
                        > semestru 2006/2007 :) Mniej lub bardziej chlubnie, o tym lepiej mówić prywatni
                        > e :)
                        Rozumiem, ze raczyl zabic kogos kreda? ;)

A tak na powaznie, to byl to 1 z 2 nauczycieli, do krotych mam szacunek, ale to
                        tylko imho :))
                        • Gość: monroe Re: a czy p.Płatek uczy jeszcze w Koperniku ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 20:40
                          Szacunek dla Płatka? No bez jaj.

To co zrobił wraz z byłą dyrektorką Jaroszową w 2001 r. z humanistyczną 4c,
                          uczoną zresztą przez najlepszego polonistę tego liceum czyli Chrobaka, nadawało
                          się do prokuratury albo przynajmniej do kuratorium. Przesłuchania w zamkniętej
                          części pokoju nauczycielskiego na zasadzie: "ja wiem, że to Ty, przyznaj się",
                          grożenie prokuraturą a paru z nas wylądowało na komisariacie. Kto zna tę
                          historię, to wie.

Po latach spotkałem Płatka i nie omieszkałem przypomnieć mu o tej historii. Po
                          czym szanowny Płatek powiedział: ja wiem, że to nie Wy pisaliście "NieKopa".
                          Zero słowa przepraszam (również za spieprzoną maturę. cała klasa humanistyczna
                          miała sprawdzane prace - O DZIWO! - przez tandem Okolus-Kufel-Płatek i
                          oczywiście oceny były 2-3; a prace były przecież kodowane!!), oczywiście nt
                          Chrobaka wypowiadał się bardzo nieprzyjemnie. Do dzisiaj czka mi się po tej
                          rozmowie i całej sprawie.

Facet jest dwulicowy o czym 99% absolwentów Kopernika niestety nie wie...

Poza tym byłem na paru "wykładach" Płatka na kółku polonistycznym i śmiechu to
                          było warte...

Ach, dziś widziałem go w sklepie nie dla Idiotów. Nie powinni go tam wpuścić... ;D

BTW: Za to że w historii mojej edukacji jedyna mierna na jakimkolwiek
                          świadectwie to 2 z pisemnego polskiego od Okolus (przeglądałem pracę i wiem, kto
                          ją oceniał), żal mi tej kobiety nie jest. Niech spoczywa w spokoju.
                          • Gość: monroe Re: a czy p.Płatek uczy jeszcze w Koperniku ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 20:45
                            oczywiście Okolus-Kufel-Płatek to nie tandem a triada :D

I fakt, jest mi przykro z powodu Okolus, dziś rano o tym usłyszałem.

A co do Kufel - słyszałem pewne plotki, nie potrafię sobie jednak przypomnieć jakie.

A moja ulubiona historyczka Pani Gardaś nadal uczy i sieje postrach? To jest
                            genialna kobieta! ;)
                            • Gość: dd Re: a czy p.Płatek uczy jeszcze w Koperniku ?? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 24.03.07, 21:50
                              > A moja ulubiona historyczka Pani Gardaś nadal uczy i sieje postrach? To jest
                              > genialna kobieta! ;)

To tylko mit, że Pani Gardaś siała postrach. Skończyłem już Kopernika i
                              wspominam tę Panią bardzo miło. Oby więcej tak sympatycznych nauczycieli.
                              • Gość: monroe Re: a czy p.Płatek uczy jeszcze w Koperniku ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 22:36
                                oj siała, siała ;)

Ja również wspominam ją bardzo miło, świetna kobieta :)
                            • nuova Re: a czy p.Płatek uczy jeszcze w Koperniku ?? 25.03.07, 14:20
                              Gość portalu: monroe napisał(a):

> oczywiście Okolus-Kufel-Płatek to nie tandem a triada :D
                              >
                              > I fakt, jest mi przykro z powodu Okolus, dziś rano o tym usłyszałem.
                              >
                              > A co do Kufel - słyszałem pewne plotki, nie potrafię sobie jednak przypomnieć j
                              > akie.
                              >
                              > A moja ulubiona historyczka Pani Gardaś nadal uczy i sieje postrach? To jest
                              > genialna kobieta! ;)

no widzisz, ty masz "ale" do platka, ja mam "ale" do gardasiowej

nobody's pefrect :)

any way: mnie platek nie raz "gnoil", ze cos mam nie tak (chodzi mi wylacznie o
                              j.pol.), ale jakos to przezylam ;) i dalej uwazam go za dobrego nauczyciela -
                              jak pisama wczesniej to jest imho :)

z mojej wypowiedzi nie plyna zadne slowa pochwaly dla tego, co zrobil z
                              podejrzanymi o "niekopa" - osobiscie irytowaly mnie wizyty smerfow w koperze.
                              wiesz, co nie bronie ani tych, ktorzy pisali niekopa ani nikogo! jak dobrze
                              wiesz nie ma sprawiadliwosci :/

pozdrawiam
                              • Gość: monroe Re: a czy p.Płatek uczy jeszcze w Koperniku ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 17:38
                                Zgadzam się, Gardasiowa potrafiła być złośliwa, czasami nie fair etc. jednakże
                                wszystko w ramach kodeksu belfra. Prywatnie jest niezwykle ciepłą i miłą kobietą
                                o czym nie wszyscy wiedzą.

Widzisz, Płatek - bawiąc się w prokuratora, w dodatku w masce Lorda Vadera - po
                                prostu przegiął i nie mam dla niego żadnego szacunku. Może i jest dobrym
                                polonistą, ale generalnie irytowały nie te zachwyty nad jego wiedzą w porównaniu
                                do tego jak uczył Chrobak.

Pozdrawiam ;)
                                • nuova do monroe 25.03.07, 18:28
                                  złośliwa? dobre sobie - ona była przyczyną wiadomego tragicznego zdarzenia w
                                  klasie maturalnej :/

wiesz, ciężko mi porównywać innych polonistów, bo miałam tylko z płatkiem.

pozdrawiam wiosennie :)
                                  • Gość: monroe Re: do monroe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 21:00
                                    a to jakiego tragicznego wydarzenia była przyczyną?

Samobójstwa o którym myślimy?
                                    Jeśli tak, to mam pytanie - kto Ci takie rzeczy (bzdury) naopowiadał??
                                    • nuova Re: do monroe 25.03.07, 21:16
                                      Monroe, od czego mam priva?
                                      Pisz do mnie na priva. To nie są juz pogaduszki takie tam.

Pozdraiwam
                                      • Gość: dd Re: do monroe IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.03.07, 21:18
                                        to sa plotki i mity ktore kraza po szkole i nie sa prawdziwe
                                        • Gość: monroe Re: do monroe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 01:21
                                          Dokładnie.

Skoro wysuwasz takie oskarżenia pod adresem kogoś, to - gdyby były one
                                          sprawdzone - nie bałabyś się o nich tutaj pisać.

Wybacz, że to powiem, ale to bzdury co słyszałaś (że niby ON się powiesił przez
                                          niedopuszczenie do matury przez historię). To był mój rocznik, a nie Twój jak
                                          się okazuje, bo jesteś '83, i chyba nie masz pojęcia o JEGO ówczesnej sytuacji
                                          rodzinnej (tacie, matce...). Znałem go osobiście, jego kumpli z klasy również
                                          (do dzisiaj z niektórymi utrzymuję kontakty, choćby z R.R.), więc proszę - nie
                                          rozpowiadaj głupich plotek.

Dlatego, jeśli mówisz o tym przypadku, to proszę - NIE PISZ BZDUR. Nikt nie
                                          odważył się oskarżyć o to Gardasiową (poza niektórymi niedoinformowanymi i to
                                          "na gorąco" nie znając szczegółów; owszem, parę osób miało jakieś pretensje, ale
                                          to nie było powodem!!) która sama niesamowicie tragedię przeżyła.

Pozdrawiam,
                                          MB
                                          • nuova Re: do monroe 26.03.07, 08:52
                                            po 1-sze nie boje sie pisac na forum, tylko czasem nie ma to sensu, wiec dlatego
                                            dalam propozycje na priva.

po 2-gie masz racje: to jest rocznik 82 i jakies info doszly do mnie
                                            znieksztalcone, ALE NIKOGO NIE ZAMIERZALAM BEZPODSTAWNIE OSKARZAC. Nie lubie
                                            p.Gardaś nie za to, ze nie ma go z nami juz. Akurat wiem conieco o nim, w koncu
                                            mieszkalismy w jednej okolicy, ta sama S.P., itd.

Jeszcze raz powtarzam, nie chce siac plotek, po prostu mialam takie info, a nie inne

pozdrawiam
                                            • Gość: monroe Re: do monroe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 17:21
                                              Heh,

to dziwne. Niby wiesz co nieco o p. Gardaś, ale 2 razy wypowiadasz się o NIEJ
                                              jak o mężczyźnie (czyli to wcale nie przypadek). Widziałaś w ogóle kiedykolwiek
                                              w życiu Lilianę? A może mylisz ją z mężem, który jest - bodajże - matematykiem
                                              (jeśli dobrze pamiętam). Jeżeli chodzi o bliższe info dotyczące Pani Liliany
                                              Gardaś, to również mam dobre źródło informacji, bowiem dla mojej przyjaciółki z
                                              mojej klasy z Liceum jest ona... ciotką! Heh ;)

Wiesz, do p. Gardaś można mieć wiele zastrzeżeń - choćby to, że gdy ktoś jej
                                              podpadł to bywała bezlitosna i złośliwa. Gdy miała zły humor to leciały pały. Ja
                                              sam, mimo że miałem z Nią parę przejść, to jednak byłem przez nią bardzo lubiany
                                              (ze wzajemnością). I co ciekawe - nie za "lizusostwo", ale wręcz przeciwnie = w
                                              liceum do lekcji/odpowiedzi/sprawdzianów przygotowywałem się nie z notatek z
                                              lekcji ale z książek akademickich. Czasami ją to denerwowało jak się z nią
                                              kłóciłem o jakieś wydarzenie czy datę, ale - generalnie - doceniała to.

Pozdrawiam ;)
                                              • Gość: monroe Re: do monroe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 20:08
                                                ech, przepraszam, źle przeczytałem Twój wpis odnosiłaś się do niego a nie do p.
                                                Gardaś ;)

Pozdrawiam :)
                                                • nuova do monroe 27.03.07, 16:17
                                                  jakos to przeżyję
                                          • Gość: dd Re: do monroe IP: *.bielsko.dialog.net.pl 26.03.07, 08:53
                                            > Dlatego, jeśli mówisz o tym przypadku, to proszę - NIE PISZ BZDUR. Nikt nie
                                            > odważył się oskarżyć o to Gardasiową (poza niektórymi niedoinformowanymi i to
                                            > "na gorąco" nie znając szczegółów; owszem, parę osób miało jakieś pretensje, al
                                            > e
                                            > to nie było powodem!!) która sama niesamowicie tragedię przeżyła.

Wlasnie stad sie wziely glupie plotki. Poniewaz p. Gardas mocno przezyla te
                                            sytuacje zaczelo sie opowiadac, ze to bylo przez nia. Kompletne BZDURY!!!!
                                    • Gość: gość Re: do monroe IP: 195.248.226.* 05.10.18, 14:11
                                      Ta Pani ( L. G.) była kiedyś moją wychowawczynią i bez powodu się na mnie uwzięła i niszczyla psychicznie ....bardzo źle wspominam tamten okres i ciężko to przeżyłam...przede wszystkim nie rozumiałam dlaczego mnie tak znienawidziła bez powodu...
                          • Gość: forest Re: a czy p.Płatek uczy jeszcze w Koperniku ?? IP: 62.233.230.* 25.03.07, 13:11
                            NIEKOP dawał radę:D współczuję że was tak potraktowali! Ot cały urok Kopernika...
                      • mcmaxim Re: a czy p.Płatek uczy jeszcze w Koperniku ?? 24.03.07, 12:58
                        dawaj na maila cala historie ze szczegolami ;-P
                        • nuova Mcmaximie 24.03.07, 13:52
                          poświeciłbyś trochę czsau i zrobiłbyś sobie wizytówkę - co by o Tobie wiedzieć
                          wiecej ;))

Pozdrawiam
                          • mcmaxim Nuova... 24.03.07, 14:58
                            Hyhyhy... chyba w tym samym czasie chodzilismy do Kopera ;-P
                            Tyle ze ja jestem rocznik '81 ;-)
                            Moze tyle info na razie wystarczy? ;-)
                            • nuova Re: Nuova... 24.03.07, 16:07
                              mcmaxim napisał:

> Hyhyhy... chyba w tym samym czasie chodzilismy do Kopera ;-P
                              > Tyle ze ja jestem rocznik '81 ;-)
                              > Moze tyle info na razie wystarczy? ;-)
                              >

hyhyhy.... zmartwie Cię, bo do Kopera chodzilam 2 lata wczesniej niz ty :))

Lubie tylko wiedziec z kim rozmawiam :)

Pozdrawiam
                            • nuova Re: Nuova... 24.03.07, 16:08
                              mcmaxim napisał:

> Hyhyhy... chyba w tym samym czasie chodzilismy do Kopera ;-P
                              > Tyle ze ja jestem rocznik '81 ;-)
                              > Moze tyle info na razie wystarczy? ;-)
                              >

co ja za bzdury wypisuje: 2 lata pozniej niz Ty ;P sorki ;) ahahaha
                              • mcmaxim Re: Nuova... 26.03.07, 14:34
                                nuova napisała:

> mcmaxim napisał:
                                >
                                > > Hyhyhy... chyba w tym samym czasie chodzilismy do Kopera ;-P
                                > > Tyle ze ja jestem rocznik '81 ;-)
                                > > Moze tyle info na razie wystarczy? ;-)
                                > >
                                >
                                > co ja za bzdury wypisuje: 2 lata pozniej niz Ty ;P sorki ;) ahahaha

Wiec mialem racje piszac, co napisalem: chodzilismy w tym samym czasie (2
                                lata), tyle ze ja jestem rocznik '81. Z Twoich wczesniejszych postow
                                wywnioskowalem juz, ze jestes nieco mlodsza :-)
                                • nuova do Mcmaxim 26.03.07, 16:19
                                  Wiec mialem racje piszac, co napisalem: chodzilismy w tym samym czasie (2
                                  > lata), tyle ze ja jestem rocznik '81. Z Twoich wczesniejszych postow
                                  > wywnioskowalem juz, ze jestes nieco mlodsza :-)

Tak, bo ja sie zagalopowałm, a mialama na mysli, ze nie jesteśmy z jednego
                                  rocznika :))

Co do Twojego wnioskowania nt mojego wieku, to ja mam wizytówkę :))
                                  nice...-zalwedwie o 2 lata :D

pozdrowki

PS: mieszkasz jeszcze w BB?
                                  • mcmaxim Re: do Mcmaxim 26.03.07, 16:46
                                    nuova napisała:

> Tak, bo ja sie zagalopowałm, a mialama na mysli, ze nie jesteśmy z jednego
                                    > rocznika :))

spox ;]

> PS: mieszkasz jeszcze w BB?

hyh... formalnie niby tak, ale sie ostatnio wynioslem dosyc daleko :-)
                                    I mozliwe, ze na dluzej :-)
                                    PS. moze dyskusje prywatna przeniesiemy na @ ? ;-)
                                    Przy okazji moglabys podeslac fotke - jestem ciekaw, czy Cie znam ;-P
                                    • nuova Re: do Mcmaxim 26.03.07, 16:53
                                      mcmaxim napisał:

> nuova napisała:
                                      >
                                      > > Tak, bo ja sie zagalopowałm, a mialama na mysli, ze nie jesteśmy z jedneg
                                      > o
                                      > > rocznika :))
                                      >
                                      > spox ;]
                                      >
                                      > > PS: mieszkasz jeszcze w BB?
                                      >
                                      > hyh... formalnie niby tak, ale sie ostatnio wynioslem dosyc daleko :-)
                                      > I mozliwe, ze na dluzej :-)
                                      > PS. moze dyskusje prywatna przeniesiemy na @ ? ;-)
                                      > Przy okazji moglabys podeslac fotke - jestem ciekaw, czy Cie znam ;-P
                                      >

Spoko, mozemy sie przeniesc na @

zaintrygowales mnie tym "dosyc daleko" ;P

pozdrawiam
                      • nuova Re: a czy p.Płatek uczy jeszcze w Koperniku ?? 24.03.07, 13:50
                        To i ja proszę całą historię na mail'a gazetowego! ze szczegłóami of kors :))
                        • monika_pl Re: a czy p.Płatek uczy jeszcze w Koperniku ?? 24.03.07, 18:05
                          podaj dalej! plizzz ;)
                          • nuova Re: a czy p.Płatek uczy jeszcze w Koperniku ?? 24.03.07, 18:24
                            widze, ze krąg zaineresowanych się poszerza :)))

a ja na razie nic nie dostałam :///

CZEKAM
                            • Gość: dd Re: a czy p.Płatek uczy jeszcze w Koperniku ?? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 24.03.07, 21:49
                              ja rowniez bym poprosil dominobbWYRZUC.TE.CZESC.Z.ADRESU@wp.pl
                  • Gość: Lilu Re: są tu absolwenci LO im M Kopernika w BB?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 17:44
                    Ja też:) Byle więcej takich nauczycieli
    • ewikma Re: zapraszam:) 26.03.07, 10:02
      nasza-klasa.pl/school/19402
      • nuova Re: zapraszam:) 26.03.07, 16:21
        Ooo widzę, ze dzieci kopera nie śpią :P

Fajnie, tylko, z ew "mojej" klasie jest az jedna osoba :/ ...to ja bede drugą
        osóbką - trza powiekszyć grono :))

pozdrowienia dla wszystkich "dzieci kopera" ;))
    • Gość: majka Re: są tu absolwenci LO im M Kopernika w BB?? IP: 212.203.141.* 26.03.07, 11:58
      A czy Pani "siurt bryza" Kołata jeszce uczy? Poprostu zakochałam się w tej
      kobiecie ale w przeciwnym słowa tego znaczeniu. Za to Pan Głąbek super gość :)
    • Gość: madzia Re: są tu absolwenci LO im M Kopernika w BB?? IP: 212.203.141.* 26.03.07, 12:01
      Co do Pana Płatka to spox nawet byl jak ja chodzialam ale nie zapomne tego
      gościa co przyszedl na jego zastepstwo tez Krzys, gosciu jak sie ekscytowal to
      sie az pienil. No i nie zapomne tej wycieczki do Krakowa z nim jak nas wyrzucili
      ze schroniska. Czy ktos to pamieta???
      • Gość: monika_pl Re: są tu absolwenci LO im M Kopernika w BB?? IP: *.ath.bielsko.pl 26.03.07, 14:23
        hmmm... ten gosc co sie pienil, to byl chyba jednak Mariusz Ż... wycieczki "do
        teatru" bywaly odjazdowe ;))
        Pozdro!
    • mcmaxim Re: są tu absolwenci LO im M Kopernika w BB?? 26.03.07, 14:40
      Skoro wszyscy sie uzewnetrzniaja, to i ja to zrobie ;-)
      Za moja mature nr 1 - niech Okolusowej, a w przyszlosci Jaroszowej i Chrobakowi
      ziemia ciezka bedzie.
      Za moja mature nr 2 - niech w przyszlosci do tego Jaroszowej jeszcze 5t glaz na
      grob przywala, a Gardasiowej i kilku anglistkom ziemia niech ciezka bedzie.
      Wnioskujac wasze roczniki, domyslicie sie pewnie - przynajmniej w czesci - kim
      jestem :-)
      Wot, wsio...
      • Gość: ' 81 Re: są tu absolwenci LO im M Kopernika w BB?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 22:23
        domyślamy się...
        • Gość: sun_flowers Re: są tu absolwenci LO im M Kopernika w BB?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 10:45
          Co do mgr. Płatka...bywał niesprawiedliwy, trzeba przyznać. Jeśli kogoś
          szczególnie lubił, nigdy nie wpisał złej oceny np. za brak zadania. Strasznie
          nas to wpieniało, bo były 2 takie osoby w naszej klasie, które mogły sobie nic
          nie robić....wrrrr
      • Gość: śliczności Re: są tu absolwenci LO im M Kopernika w BB?? IP: *.autocom.pl 29.03.07, 15:24
        hmm maturę z polskiego zdawałam przed tym samym składem-było dosyć ciekawie.
        Nie sądziłam,ze "Niekop" i inne wydarzenia,które miały miejsce w tym okresie,
        urosły do rangi legendy-a ostatnio takie mnie słuchy dochodzą.
        Pozdrawiam mój rocznik i inne "dzieci kopera"
        • Gość: nazar Re: są tu absolwenci LO im M Kopernika w BB?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 20:08
          Witam serdecznie wszystkich absolwentów i obecnych uczniów "Kopera".
          Miałem przyjemnosc uczyc się w tej szkole kilka lat temu. To były wspaniałe czasy które ze znajomymi wspominamy do dziaiaj. rocznik 80 . pozdrawiam!!
          • Gość: Martin Re: są tu absolwenci LO im M Kopernika w BB?? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.10.07, 02:28
            miejmy nadzieję że coraz wiecej ludzi z Bielska będzie odnawiało swoje stare znajomości przyjaźni a może i nawet miłości poprzez tą stronę
            • Gość: Martin Re: są tu absolwenci LO im M Kopernika w BB?? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.10.07, 02:30
              pomyliłem wątek
              • nuova Re: są tu absolwenci LO im M Kopernika w BB?? 25.10.07, 16:19
                Gość portalu: Martin napisał(a):

> pomyliłem wątek

a ja juz myślałam, ze znowu pogrzeb ;/
                • mcmaxim Re: są tu absolwenci LO im M Kopernika w BB?? 26.10.07, 16:59
                  hehehe, lepiej szukajcie serwisu Nasza Klasa w internecie, i tam sie sklikujmy ;-)
                  • Gość: ddd Re: są tu absolwenci LO im M Kopernika w BB?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.07, 20:56
                    Witam :)
                    Nie jestem absolwentem Kopernika ale bardzo chciałbym tam iść po gimnazjum. Czy
                    może mi ktoś powiedziec ile w różnych latach trzeba było mieć punktów żeby sie
                    tam dostać ? Ja osobiscie chcę iść na profil mat-fiz-gegr lub mat-inf ale progi
                    punktowe do innych klas też mnie interesują. Z góry dzięki za każdą pomoc. Mam
                    nadzieje dzięki Waszej pomocy też stane się kiedyś absolwentem Kopernika :) Pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka