u_brzoska 21.05.07, 12:44 Dziewczyny, pilnie potrzebuje namiar na madrego dermatologa dzieciecego w Bielsku lub bliskiej okolicy. Nie musi znac sie na alergiach. Pomozecie mi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaporowska Re: dermatolog dzieciecy 21.05.07, 14:21 Witaj, ja z moją 4 letnią coreczka chodze do Przychodni dermatologicznej przy ul. Partyznatów, naprzeciw Apeny, przyjmuje tam bardzo miła pani dr Diana Fronczak (Frączek). Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_pi Re: dermatolog dzieciecy 22.05.07, 08:08 Ja z kolei chodzę z moją małą do dr Janickiej (pediatra i dermatolog) przyjmuje na NFZ + 10 zł opłata przyjmuje koło dworca autobusowego w B-B Odpowiedz Link Zgłoś
sakala5 Re: dermatolog dzieciecy 27.05.07, 18:11 Witam! Mój Pediatra polecił mi Panią Dermatolog - Pani Lesińska, która przyjmuje w Przychodni Dermatologicznej przy ul. Legionów. Bardzo sympatyczna, odpowiada na wszystkie zadane pytania i jest do tego bardzo konkretna. Odpowiedz Link Zgłoś
u_brzoska Re: dermatolog dzieciecy 27.05.07, 22:17 Dziekuje wszstkim. A o Pani Lesinskiej tez wlasnie dobrze mi mowiono. Odpowiedz Link Zgłoś