barbs 29.06.07, 16:19 Chodzi za mną ta usługa ;) Ale nie znam żadnego sprawdzonego salonu. Robiała któraś? A może robi regularnie? Jakie wrażenia? No i gdzie? Ewentualnie gdzie NIE? Pozdrówka Barbs Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_rubi Re: Pedicure - robiła któraś? 02.07.07, 20:12 ja robie regularnie u fantastycznej babki...ale w Zywcu, wiec namiarem Cie raczej nie poratuje. Generalnie polecam taka usluge - zwlaszcza jak masz jakies problemy ze stopami. Ja z moimi wiecznie poobcieranymi nogami (mam bardzo wrazliwa skore) co ok 6 tygodni oddaje sie w profesjonalne rece p. Bogusi. Sama juz nic kombinuje, bo wiecej sobie zaszkodzilam niz pomoglam. Odpowiedz Link Zgłoś
lechickachata Re: Pedicure - robiła któraś? 02.07.07, 20:27 Hej Barbs! Wiem, że fajna jest babeczka, której strona wygląda tak: www.alba.bielsko.pl/ Nie piszę z własnego, ale z moich bliskich doświadczenia. Terminy nie na jutro, ale powinna Cię gdzieś wcisnąć. Też bym chciała zrobić coś ze stopami. Cholernie mi wysycha skóra, nienawidzę tego, a sama nad tym nie umiem zapanować. Gosia ♥Michasia ♥ Odwiedź Kacperka! Odpowiedz Link Zgłoś
barbs Re: Pedicure - robiła któraś? 03.07.07, 08:08 Ewelina, Gosia, na Was zawsze mozna liczyć :) Dzięki! Ja może większych problemów nie mam, ale chcialabym zobaczyć jak tak naprawdę wygląda zadbana stopa :) No raz w życiu chociaż :) Odpowiedz Link Zgłoś
barbs Re: Pedicure - robiła któraś? 03.07.07, 08:11 Gosia, popatrzyłam an stronę, tam zero informacji a temat cen - możesz choć w przybliżeniu określić ile kosztuje np pedicure? Odpowiedz Link Zgłoś
weteranka13 Re: Pedicure - robiła któraś? 03.07.07, 10:16 Hej! W zeszłym roku przed porodem postanowiłam sobie poszaleć... Poszłam do Erisa na pedicure z zabiegiem "Cynamonowe stopy". Było super, potem przez jakiś czas nie mogłam się przyzwyczaić do własnych miękkich stóp. Za jakiś czas stopy wróciły niestety do swojego pierwotnego (w pełnym tego słowa znaczeniu!) stanu. Ale przyjemność niestety nie była tania, wręcz przeciwnie. Wydaje mi się, że 100, a może nawet 120 zł. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lechickachata Re: Pedicure - robiła któraś? 03.07.07, 10:38 Pytałam teraz mamę. W zeszłym roku pedicure kosztowało ok. 40-45 zł. Gosia ♥Michasia ♥ Odwiedź Kacperka! Odpowiedz Link Zgłoś
madida aleście mnie rozochociły 03.07.07, 13:23 też chce mięciutkie stópki!!Koniec z pumeksami!! chyba się skusze - a co tam! Odpowiedz Link Zgłoś
magdulichaa Re: aleście mnie rozochociły 03.07.07, 15:16 ja tez , ja tez, ja też,chę mieć mięciutkie stopy, coby je szanowny małżonek stale całował!!!!! zwłaszcza, że mam naprawdę problemy ze stopami! A jeśli to w okolicach 50 zł to na pewno się skusze!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
barbs Re: aleście mnie rozochociły 03.07.07, 15:59 O rajciu :) MOże jak zbierzemy jeszcze parę chętnych to upust specjalny dostaniemy za ilości hurtowe ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lechickachata Re: aleście mnie rozochociły 03.07.07, 18:42 Ja też dziś zdecydowałam, że IDĘ!!! Gosia ♥Michasia ♥ Odwiedź Kacperka! Odpowiedz Link Zgłoś
barbs Re: aleście mnie rozochociły 03.07.07, 19:29 Pięknie :) Jutro będę dzwonić z pytaniem o szczególy i termin :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwaliczek Re: aleście mnie rozochociły 03.07.07, 20:19 ok to daj znać na forum jaka cena dla grupy zorganizowanej powyż. 5 osob :D tyle to się nas spokojnie uzbiera Odpowiedz Link Zgłoś
madida a gdzie później te stópki wystawimy? 04.07.07, 12:31 bo z plażą u nas bieda...hihihihi, trza by sie nimi gdzieś pochwalić,nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kwaliczek Re: a gdzie później te stópki wystawimy? 04.07.07, 21:29 mężom do całowania, a co! Odpowiedz Link Zgłoś
lechickachata Re: a gdzie później te stópki wystawimy? 05.07.07, 14:24 Brawo, Kwaliczku! Właśnie tak zrobimy. Ja się dzisiaj zapisałam na jutro w Pszczynie. Nie znam pani, nie znam zakładu, zobaczymy co z tego wyjdzie. Pedicure kosztuje tu 50 zł, manicure 30. Chyba machnę jedno i drugie :o) Już mi się gęba haha! Gosia ♥Michasia ♥ Odwiedź Kacperka! Odpowiedz Link Zgłoś
barbs Re: a gdzie później te stópki wystawimy? 09.07.07, 08:44 Gosia, napisz jak wrażenia! Faaajnie było ? ;)) Ja idę dziś na 18.00. Już nie mogę się doczekać. lechickachata napisała: > Brawo, Kwaliczku! Właśnie tak zrobimy. > Ja się dzisiaj zapisałam na jutro w Pszczynie. Nie znam pani, nie znam zakładu, > zobaczymy co z tego wyjdzie. Pedicure kosztuje tu 50 zł, manicure 30. Chyba > machnę jedno i drugie :o) Już mi się gęba haha! > > Gosia > ♥Michasia ♥ > Odwiedź Kacperka! Odpowiedz Link Zgłoś
lechickachata Re: a gdzie później te stópki wystawimy? 09.07.07, 11:29 Ploteczki, relaks, masażyk, niesamowite kremy. Bardzo mi się podobało. Teraz będę pilnować, żeby za szybko efekty nie zniknęły. Ja mam problem z dłońmi, bo jako dziecko obgryzałam pazury, a jak pod koniec podstawówki się oduczyłam to w zamian zostało mi pastwienie się nad skórkami dookoła i nawet jak się zrobi ładny manicure to trochę widać, że bywam dość niespokojnym przypadkiem człowieka. Oczywiście taki zabieg jest mocno mobilizujący, żeby o rączki nieco zadbać ;o)) Gosia ♥Michasia ♥ Odwiedź Kacperka! Odpowiedz Link Zgłoś