Gość: pawcio IP: *.centertel.pl 02.08.07, 19:24 Witam Czy mial ktos moze kontakt z developerem Budmax, prosze o opinie. Jak rowniez interesuja mnie informacje nt. inwestycji przy al. krakowskiej prowadzonej przez w/w developera. Dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: power Re: developer Budmax IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 18:19 Mogę polecić. Kupiłam od Niego mieszkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawcio Re: developer Budmax IP: *.centertel.pl 07.08.07, 19:47 dzieki za odpowiedz my tez tam kupilismy:) czy moglbym prosic o email....wymienilibysmy swojej opinie... moj to speccad@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: power Re: developer Budmax IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.07, 14:48 napisałam na maila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: developer Budmax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 16:45 Mielismy kontakt z denveloperem budmax development,kupilismy mieszkanie jestesmy bardzo zadowoleni, mozemy polecic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawcio Re: developer Budmax IP: *.centertel.pl 11.09.07, 20:12 Witam Panie Krzysztofie dziekuje za info...jezeli nie sprawiloby klopotu to prosze o kontakt speccad@wp.pl pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooral69 Re: developer Budmax IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 10:23 Uwaga na inwestycję w Cygańskim Lesie. Dojazd do posesji jest możliwy od strony ulicy Pocztowej przez ulicę Suchą, obecny dojazd od ulicy Startowej jest tylko czasowy na okres budowy. Zatwierdzony w 2005 roku plan zagospodarowania przestrzennego zabrania obsługi komunikacyjnej tego terenu od ulicy Startowej www.biurorozwojumiasta.b-biala.pl/images/stories/pdf/089.pdf niezależnie od tego co przedstawia Budmax (jeżeli twierdzi inaczej) Pozatym świetna inwestycja w atrakcyjnym terenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek R. Re: developer Budmax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 22:07 Stanowczo odradzam.Budują hurtowo-czyli na tzw.ODWAL SIE. Polecalbym raczej firmy ktore buduja inwestycje mniejszego formatu,gdzie wsyztko ma ręce i nogi. Co do budmax to osoby chwalace tego dewelopera zapytam o to samo za kilka lat-zobaczymy jakie wtedy będą miec miny. Wystarczy prejechac sie po budowach tego dewelopera,ktore juz dluzej stoja.Wtedy zobaczymy wszystkie mankamenty wykonawstwa ktore wychodza z czasem na jaw, Rupikowski Marek Odpowiedz Link Zgłoś
pucekpl Re: developer Budmax 02.01.08, 19:56 Ja kupilem mieszkanie od developera dwa lata temu i jakos sie nie rozpada(?). polecila mi go moja znajoma, ktora rowniez jest zadowolona. wiec nie wiem skad ta opinia. Gorąco polecam za fachowość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: developer Budmax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.07, 15:37 nie polecam ! Kupilam w zeszlym roku mieszkanie i nie jestem zadowolona .wychodza liczne mankamenty ktos tu chyba nie bardzo ma pojecie o budowaniu! Jestem wsciekla! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: developer Budmax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.07, 19:42 mieszkam w bloku na krakowskiej sasiaduje z budowa nowego osiedla i jestem przerazona, wspolczuje ludzia ktorzy kupili te miszkania mam zdjecia jako dowod jak te fundamenty byly zalane i straz wypompowywala z nich wode robia wszystko na szybko tylko patrzec jak za pare lat sie beda te bloki sypac Odpowiedz Link Zgłoś