pawel_bielsko 06.08.07, 17:42 Trudno nie zauwazyc, ze na forum gazety.pl zaszly zmiany. Nie jestem przekonany czy na dobre... No i zaginely gdzies bielskie podfora... Co Forumowicze myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Biala Re: Nowe forum IP: *.bielsko.dialog.net.pl 06.08.07, 20:21 Srednio mi sie podoba, mysle, ze ta "zakladka" z linkami po prawej jest za szeroka-denerwuje mnie ;) Pozostaje sie przyzwyczaic ;) Mysle, ze podfora wroca (?). Odpowiedz Link Zgłoś
nuova kaszana!!!! 06.08.07, 21:30 NIC tu nie widzę!!!! Masakra :(( Mnie się w ogóle nie podoba! n/t Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_bielsko Re: kaszana!!!! 06.08.07, 21:59 To cale po prawej forum slakie, regionalne...+gigantyczne okienko ponizej sa nam niepotrzebne no i po co mi informacja o ilosci zdjec? lepiej, gdyby byla informacja, czy jest jakas nowa poczta... Wolalem stare forum ,ale moze gdy sie przyzwyczaimy, to bedzie lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
rostbb Re: kaszana!!!! 06.08.07, 22:04 No ,ja też nie jestem zachwycony.A jak nie znajdę fotoforum to kompletna klapa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: kaszana!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.08.07, 23:42 To menu po prawej to totalna porażka. Za duże. Poza tym, czy ktoś w ogóle sprawdzał jak to wygląda w FF? Wątpie :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B-B Re: kaszana!!!! IP: *.c9.msk.pl 07.08.07, 07:27 wydaje mi się że jest to w fazie eksperymentu,menu po prawej mam obcięte na pół pionowo,i brakuje mi wejścia na inne fora na skróty, trzeba się naganiać ,żeby coś poczytać, o braku podforach już nie wspomnę po dopracowaniu można będzie się przyzwyczaić ,narazie beznadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mco Re: kaszana!!!! IP: 86.43.77.* 07.08.07, 10:25 znowu jak sie wchodzi w ''fora regionalne'' to nie ma Bielska-Bialej tylko trzeba klikac pare razy ... Odpowiedz Link Zgłoś
a_na Re: kaszana!!!! 07.08.07, 10:29 Heh...a ja myślałam,że tylko mnie się nie podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: Nowe forum 07.08.07, 10:28 Wasze głosy przesłałem do administracji portalu. Brak podforów został zgłoszony, musimy cierpliwie poczekać na >ekipę remontową< Osobiście wolałem stare forum, ale cóż nic nie trwa wiecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_bielsko Re: Nowe forum 07.08.07, 10:55 Dzieki za blyskawiczna reakcje ;)) Nowe nie zawsze oznacza lepsze... Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Nowe forum 07.08.07, 13:14 albrecht1 napisał: > Wasze głosy przesłałem do administracji portalu. > Brak podforów został zgłoszony, musimy cierpliwie poczekać na >ekipę remont > ową< > Osobiście wolałem stare forum, ale cóż nic nie trwa wiecznie... To nowe jest do @#%*$@ :( Ale mogli zrobić nowe, tylko bez takich udziwnień! Mnie tylko wkurza to, że zmienili mi stronę ulubionych >>> obecnie jest po prawej - cieżko będzie się przyzwyczaić i okienko ulubionych jest zwiniete. Poza tym regionalne mam pod ulubiontymi, więc nie widzę problemu. Wiem, nic nie trwa wiecznie, ale już ichne eksperymenty na 1-szej stronie budziły protesty, a co dopiero teraz :( Odpowiedz Link Zgłoś
mcmaxim Re: Nowe forum 07.08.07, 21:01 Hej Krzysiu :-) Przylacze sie do reszty glosow... beznadzieja... No, moze nie beznadzieja ;) Ale stanowczo za cukierkowato... i jednak menu wolalem po lewej stronie i mniejsze... Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: Nowe forum 07.08.07, 21:36 Max, przecież wiesz że, ja tu tylko sprzątam :) Sam nie wiem- IV RP na forum buduje administracja, a może kończy z układem czy co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . poki co z podforami.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 00:38 ..to jedyne co mozna zrobic, to odnalezc je w gaszczu forum, zalozyc watek z linkami i go podwiesic uklad forum sie nie zmieni, a centrala jest zbyt zajeta szukaniem bledow w tym co narobili i dyskutowaniem jak to uczynic strawniejszym dla ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: poki co z podforami.. 08.08.07, 08:01 Dziękuję za pomysł. Już zrobione :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B-B co się dzieje IP: *.c9.msk.pl 12.08.07, 09:16 znowu jakieś eksperymenty, nie czytelne i trzeba się naklikać żeby coś znaleść Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: poki co z podforami.. 14.08.07, 14:56 Wtgląda na to, że po nowemu podfora zostały podlinkowane w nastepujący sposób: po prawej stronie jest wyświetlane drzewko z układem i lokalizacją danego forum i tam widać : Forum- reginalne- śląskie- Bielsko-Biała i w tym katalogu są: Bielsko-Biała, Galeria Zdjęć, Bielski Hyde Park i Zaproszenia i ogłoszenia. To napewno eliminuje problem odnalezienia danego forum w gąszczu innych forów. Pozostaje nam przywyknąć do nowego układu, bo stary uz se nevrati... Odpowiedz Link Zgłoś