karolina_pp 20.08.07, 23:22 Bardzo słoneczne i cieplutkie pozdrowienia. Posiedzimy tu do niedzieli. Pradziadkowie zachwyceni prawnusiami ;) Jutro na działkę na grilla :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lotos.flower Re: Pozdrowienia z Przemyśla 21.08.07, 06:54 Udanego wypoczynku życzę :) buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
baska121 Re: Pozdrowienia z Przemyśla 21.08.07, 07:11 Nie zwiedzałam Przemysla to pozwiedzaj za mnie i rób zdjecia .Wypoczywajcie ,udanej pogody i towarzystwa . Odpowiedz Link Zgłoś
mpd3 Re: Pozdrowienia z Przemyśla 21.08.07, 07:34 Bawcie się dobrze. Za pozdrowienia dzięki wielkie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
guciobelin Re: Pozdrowienia z Przemyśla 21.08.07, 16:56 A ja właśnie stamtąd wróciłam:-))) Odwiedzałyśmy dziadków i wszystkie dawno nie widziane ciocie. Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
karolina_pp Basiu, guciobelin 21.08.07, 19:40 Basiu - zwiedzać nie będziemy, bo miasto znam na pamięć - mieszkałam tu 20 lat :D "zwiedzamy" z mamą lekarzy (mieszka teraz w UK i jak przyjeżdża do Polski to robi zaległe badania ;)), chodzimy do moich dziadków, jutro idziemy do dziadzia na działkę na grilla Guciobelin - Ty też stąd?? Lotosku, mpd3 - dzięki :o) Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
guciobelin Re: Basiu, guciobelin 21.08.07, 19:57 Mieszkałam w Przemyślu od urodzenia do matury, a później wyemigrowałam na studia i koniec końców osiedliłam się w Kozach. I chociaż, jak piszesz, miasto znam na pamięć to ciągle coś nowego tu odkrywam. Może trudno pewne rzeczy zauważyć i docenić jeśli ma się je na co dzień? A możesz napisać jakieś bliższe szczegóły, gdzie mieszkałaś, do jakiej szkoły chodziłaś itd? Może się znamy? A znając "życie" na pewno mamy wspólnych znajomych;-) Odpowiedz Link Zgłoś