nuova 07.09.07, 21:10 www.tv.bielsko.biala.pl/powodz_-_godzinny_poranne_520.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grzegorz Re: P O W ó D ź IP: *.bielsko.dialog.net.pl 07.09.07, 22:59 "BŁĄD!Nie znaleziono takiego filmu!" :( Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_bielsko Re: P O W ó D ź 08.09.07, 11:13 Mnie znaleziono;)) Ale to jest koszmar.Zapiera dech w piersiach. TO zamkneli Sfere, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: P O W ó D ź 08.09.07, 13:00 Dziwne, u mnie "chodzi" ten filmik ;)) PS: nie zauważyłam przyszpilonego wątku Pawła o powodzi, sorencja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz filmik IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.09.07, 14:34 pl.youtube.com:80/watch?v=knfJLeDHHqU . nawiasem mówiąc, ludzie, czy was nie w kury i wiają te wyskakujące reklamy? szału zaraz dostane #$%^&&^%$#@ Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: filmik 08.09.07, 15:31 Grzegorzu, pocieszę Cię - film, który umieściłes to na 90% ten sam, który Wam nie chciał sie otworzyć z mojego linka. A co do reklam, to mam Adblocka :)) i żadnych reklam nie widzę hihihi ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: P O W ó D ź 08.09.07, 15:43 pawel_bielsko napisał: > Mnie znaleziono;)) Ale to jest koszmar.Zapiera dech w piersiach. TO zamkneli Sf > ere, tak? Znajomi, którym posłałam na GG ten link mówili, że im nie chciał sie otworzyć, no to nie wiem? Co do Sfery, to też mnie ciekawi - zamknięta? Nie wybieram sie tam na razie, ale wolałabym wiedzieć co i jak :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: P O W ó D ź IP: *.bielsko.dialog.net.pl 09.09.07, 17:10 ja tam żem był w piątek koło 11:30 i żem widział jak ludzie wchodzili do sfery-czyli była już otwarta. A rano, jak to było krecone to była zalewana, tak słyszałem. Była zamknieta, worki z piaskiem przed wejsciem a w srodku, ponoc, przez cala sfera miotlami na parking wymiatali wode. ale czy to prawda to nie wiem. tyle mogie ino powiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś