a-nulla 11.10.07, 16:24 Dziewczyny! Przesylam Wam duzo wakacyjnych pozdrowien z innej strony swiata. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a-nulla Bangkok 11.10.07, 16:25 Gdy po wyjsciu z lotniska zobaczylam, ze krawezniki sa pomalowane w bialo-czerwone pasy, pomyslalam "wszystko ok, znowu jestem w Azji!". A potem.. mnostwo ludzi proponujacych nocleg/taksowke/busik/sklep kuzyna/itp, zatloczone ulice, radosne tuk-tuki, pyszne pyszki gotowane na ulicy, szalony wodny tramwaj, dostojne swiatynie. Taki to jest pierwszy dzien w Bangkoku. Spacerujemy bez mapy, przeciskajac sie miedzy ludzmi, ktorzy caly dzien spedzaja na ulicy, jemy sajgonki u Pani, ktora stoi ze swoim malenkim stoliczkiem dokladnie w tym samym miejscu, co ostatnio i pijemy na schodku przed hotelem miejscowe piwo. Jest bosko, naprawde :):) Odpowiedz Link Zgłoś
baska121 Re: Bangkok 11.10.07, 16:56 Jestes niesamowita ,dopięlaś swego .wierzyc się nie chce że jestes tak daleko a jednocześnie tak blisko z nami .Zwiedzajcie ,odpoczywajcie i szcześliwego powrotu życzę . Odpowiedz Link Zgłoś
a-nulla :) 16.10.07, 13:55 Musze Wam powiedziec, drogie kolezanki, ze niezle mnie od siebie uzaleznilyscie, skoro nawet tu, w srodku Kambodzy, przy okazji wysylania maili do domu zagladam na nasze forum:) Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
mpd3 Re: :) 17.10.07, 14:10 Ale egzotyka! Wspaniale! Mam nadzieję, że opowiesz nam wszystko po powrocie i foty jakieś pokażesz :) Bawcie się dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś