karolina_pp 13.11.07, 00:27 No który - powiedzcie, polećcie jakiś, bo się jutro (heh, w sumie dziś) wybieram, a jeszcze nie miałam okazji skorzystać z żadnego w BB. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdulichaa Re: Basen w Bielsku 13.11.07, 09:42 Polecam basen na os "Langiewicza", chodzimy tam z dziećmi w miare regularnie, jest bardzo fajny Nazwa: Pływalnia AQUA S.A. w Bielsku-Białej (AQUA) Adres: Bielsko-Biała, ul. Langiewicza 26 Telefon: 033 829 00 20, fax 033 829 00 22 www: www.plywalniaaqua.pl e-mail: info@plywalniaaqua.pl Obiekt posiada: basen sportowy (25 x 12,5 m; głębokość 1,2 - 1,8 m) z masażem sciennym, brodzik dla dzieci (5 x 5 m; głębokość 0,25 - 0,3 m), basen rekreacyjny z biczami wodnymi (3 x 5 m; głębokość 1,0 - 1,1 m), 6-osobową saunę suchą, kawiarenkę i sklepik ze sprzętem pływackim; nowoczesną siłownię i salę fitness (czynne w tygodniu od 6.00 - 22.00, soboty od 8.00 - 20.00, niedziele od 9.00 - 17.00; wstęp: na 2 godziny 9 zł, karnet 10-wejściowy 60 zł, karnet miesięczny 90 zł) Godziny otwarcia i ceny: czynny cały rok, ogólnodostępny, czynny w godzinach od 6.00 do 24.00 (ostatnie wejścia o godz. 23.00) ceny biletów wstępu: poniedziałek - piątek: 7 zł (ulgowy 5 zł) za 1 godz., za każde następne 6 min. +0,70 zł (ulgowy 0,50 zł) soboty, niedziele i święta: 9 zł (ulgowy 6,5 zł) za 1 godz., za każde następne 6 min. +0,90 zł (ulgowy 0,65 zł) sauna 6-osobowa czynna codziennie od godz. 16.00 - 23.00 (korzystanie z sauny wkalkulowane w cenę biletu) dzieci do 3 lat wchodzą za darmo (wiek dziecka należy udokumentować) Inne: basen mieści się na terenach administracyjnych Straconki - za osiedlem Langiewicza (dojazd samochodem: ulicą Łagodną - przechodzącą w Langiewicza - cały czas prosto; autobusem MZK: linia nr 4 ostatni przystanek w kierunku os. Langiewicza); basen został otwarty w dn. 1.06.2006; bezpłatny parking na 50 samochodów, stojaki dla rowerów; podnośnik dla osób niepełnosprawnych; zobacz kilka zdjęć czepki nie obowiązkowe temperatury: basen duży ok. 28oC, brodzik i rekreacyjny ok. 31,5oC, powietrze ok. 30o Odpowiedz Link Zgłoś
mysty magdilucha, 13.11.07, 09:48 Twój opis wygląda jak reklama, buehehehe. My też tam chodzimy, ostatnio rzadzej, ale trza się poprawic ! Fajnie tam jest, ale nam nikt nie proponował osobnej szatni :/. Jeśli zobaczysz super laskę z figurą a'la Cindy Crawford i twarzą Marylin Monroe to będę ja a ten mały chłopczyk w stroju płetwonurka to Tymuś (kupiłam go , bo Tymek zwaryiował na punkcie wielkiej wody, ale małżonek niechętnie wdziewa mu ten strój). No i raczej jedźcie tam w godzinach pracy ludziów bo w wieczorne weekendy jest full i ludzie się potykają o własne płetwy Odpowiedz Link Zgłoś
magdulichaa Re: magdilucha, 13.11.07, 10:46 to faktycznie z reklamy przekopiowałam! kurde zapomniałam tylko dać ""! taka spryciula ze mnie, ale szatnię osobną mieliśmy, zawsze o nią proszę bo z dwójką malców samej trudno sobie poradzić, a tak to i małżonek pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
czechowiczanka Re: Basen w Bielsku 08.04.08, 14:56 W Bielsku jest nowy na złotych łanach.Ale w Czechowicach wybudowali świetny basen,jest zjeżdżalnia,dżakuzzi,masaże różne i osobny mały basenik dla maluchów Odpowiedz Link Zgłoś
dotinka77 Re: Basen w Bielsku 08.04.08, 20:37 Pływalnia "TROCLIK" na osiedlu Karpackim - polecam Odpowiedz Link Zgłoś