a-nulla 21.11.07, 09:38 To co, kto będzie dzisiaj? O 17. Ja już Mikołajkowi obiecałam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolina_pp my też :D pierwsze co usłyszałam (nawet oczu nie 21.11.07, 11:28 otworzyłam) "Maaamoooo! Idziemy dzisiaj do figlo, prawdaaaa?" Odpowiedz Link Zgłoś
mpd3 wszystko wskazuje na to 21.11.07, 13:49 że i nam sie uda dotrzeć chociaż na godzinkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalokabb Re: Popołudnie w Figloparku 21.11.07, 14:40 A co to jest ten figlopark i gdzie to w ogóle jest? Odpowiedz Link Zgłoś
kalokabb Re: to to jest: 21.11.07, 15:25 Bardzo fajne miejsce, moze jak Kuba podrosnie to wpadniemy... Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_pi Fajnie było co ???.......... 21.11.07, 20:15 Ha ha !!!! Napisałam pierwsza , czyli wniosek cudny - moja Zuza padła! Wymordowana bo harcach, wykąpana jest już w krainie snów a mamcia mogła w spokoju zasiąść przed kompem , żeby napisać wam - dzięki za towarzystwo !!Było bardzo fajnie ,my następnym razem jak najbardziej na tak - jeśli czas pozwoli,. Generalnie 17 nam raczej zawsze pasuje. Anulla jeszcze raz dzięki za pomoc przy wychodzeniu z Figloparku. Miłej nocy :) Odpowiedz Link Zgłoś
mpd3 Re: Fajnie było co ???.......... 21.11.07, 20:44 Fajnie, fajnie :) Ja również dziękuję za miłe towarzystwo i również chętnie się stawię przy kolejnej okazji. Nat śpi już od 20:10, więc chyba prześcignął Zuzię :) Odpowiedz Link Zgłoś
madida Re: Fajnie było co ???.......... 22.11.07, 10:18 bardzo fajnie:0 jak się jeszcze tak troche moja Zu napatrzy na Wasze dzieci to moze w końcu ruszy na dobre:). a 17ta jest git tyle że czemu o tej porze tak duuuuuuuuuużo dzieci tam jest:(. no ale nie można mieć wszystkiego..... chce jeszcze. Zuzia tez chce. p.s. padła o 20ej :0))))))))))) ale ja sił na kopma wczoraj nie miałam. Odpowiedz Link Zgłoś