Gość: PB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.08, 14:52 Czy możecie polecić mi jakiś hotel w B-B lub okolicach? Jak znacie te hotele opiszcie za i przeciw każdego z nich. PB Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adek Re: hotele w B-B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 16:34 mam Ci opisywać każdy hotel? podaj ceny/warunki jakie chcesz zastać , to Ci coś podpowiem a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PB Re: hotele w B-B IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.08, 16:37 Biorę pod uwagę takie hotele jak Vienna, Magura, Papuga, President, Jawor. Papuga i Jawor to raczej trochę daleko od centrum. President podobno remontuje się ale generalnie stary hotel. A co z resztą? Korzystaliście z nich kiedys? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: hotele w B-B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 09:51 samochodem będziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bielszczanin Re: hotele w B-B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 20:25 Ekskluzywne: czterogwiazdkowa Vienna, trzygwiazdkowy President w zabytkowym gmachu w centrum, trzygwiazdkowa Magura; Średnie: Papuga Park w Wapienicy, BŁonie, ZIAD pod Szyndzielnią, Victoria, Folwark, Beskid koło Cygańskiego Lasu, Widok, Elektron i inne. Poza tym: schronisko "Bolek i Lolek", Dom Wycieczkowy PTTK, parę pensjonatów itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: hotele w B-B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 21:35 Papuga bije na łeb Presidenta! Magura....-( Jeżeli powyzej 200 pln to Papuga,Jawor pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m44 Re: hotele w B-B IP: *.netserv.cz 10.07.08, 19:25 Możecie polecić coś na 1 noc - w centrum, ale może nie tak drogo jak w President? Wracamy z rodziną tranzytem i chcielibyśmy wieczór poświęcić na spacer po Waszym mieście. ukłony Odpowiedz Link Zgłoś
adek28 Re: hotele w B-B 10.07.08, 23:05 w samym centrum nie ma nic godnego uwagi za niewielkie pieniadze moze Bułgar na obrzeżach - nie byłem ja swoim znajomym wolę znajdować coś w szczyrku czy np Bystrej - kwadrans i jesteś sprawdź Magnus Bystra Odpowiedz Link Zgłoś