Dodaj do ulubionych

Alladyn Travel-opinie

IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 29.06.09, 16:05
Witam!Czy ktoś z Was był na wczasach z biurem Alladyn Travel??Proszę o opinie!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kas Re: Alladyn Travel-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 10:48
      Byłam i polecam. Wszystko zgodnie z opisem organizatora :)
    • Gość: jula Re: Alladyn Travel-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 13:45
      Cześć, w zeszłym roku byłam z nimi na wakacjach. Wszystko zgodne z opisem.
      Otrzymałam nawet fotki hotelu do, którego jechałam. Polecam.
      W tym roku też się wybieram do nich po ofertę last minute :)
      • Gość: wojtas Re: Alladyn Travel-opinie IP: *.c198.msk.pl 08.07.09, 19:38
        Ja też w zeszłyn roku kupilem wakacje w tym biurze, byłem z żoną i
        dziećmi w Turcji w hotelu Simena -bajka dla rodzin,polecamy to
        biuro! Pracownica bardzo kompetentna, obeznana, dobrze nam
        doradzila. Przy tym była miła i grzeczna, do samego wylotu był z nia
        kontakt. Tez nam wczesniej pokazała zdjecia tego hotelu,
        wiecie,takie od innych klientów,nie jakieś fotomontaże.
        Na ten rok znowu kupiliśmy tam wakacje, teraz lecimy do Grecji,
        Chripsy World hotel.Pełen profesjonalizm!! Polecam!!!
    • Gość: Stała klientka :) Re: Alladyn Travel-opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.09, 10:53
      Do Biura trafiłam przez przypadek w zeszłym roku w czerwcu. Od tamtej pory żadne
      inne dla mnie nie istnieje :). Pani Ania potrafi "wykopać" dla każdego ofertę na
      miarę jego oczekiwań oraz zasobności portfela. Wszystkie polecane przez nią
      hotele są sprawdzone. Dysponuje zdjęciami od swoich Klientów co sprawia, że
      ciekawość nawet najbardziej dociekliwego Klienta zostaje zaspokojona rzeczowymi
      informacjami. Ponadto: Pani Ania jest w stałym kontakcie z Klientem przed
      wyjazdem oraz w jego trakcie. Z Alladynem wyjeżdżałam 4 razy podczas ostatniego
      roku i już szykuję się do planowania kolejnego wyjazdu. Mam nadzieję, że i tym
      razem Pani Anna będzie miała do mnie tak wiele cierpliwości jak w przypadku
      poprzednich wyjazdów :).
    • Gość: Bas Re: Alladyn Travel-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 17:52
      Naprawdę troszczy się o klienta, nie wciska nic na siłę, ale dopasuje ofertę dla
      danej osoby. W przypadku jakichkolwiek problemów jest pod telefonem i zawsze
      pomoże. Polecam:))
    • Gość: Gaba Re: Alladyn Travel-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 19:36
      Moje 2-tygodniowe wczasy w Tunezji wykupione u Pani Ani z Alladyn Travel /B-B koło Sfery/ były dokładnie takie jakie miały być, a nawet lepsze !!! POLECAM to biuro jako solidnego i rzetelnego sprzedawcę, który zawsze znajdzie to czego szukamy. Na pewno jeszcze skorzystam nie raz z usług tego właśnie biura !!!
    • dddbb Czy to przypadek czy zamierzone działanie, że... 11.07.09, 20:13
      ... prawie każdy (łącznie z pytającym) ma IP:
      *.neoplus.adsl.tpnet.pl
      • dddbb Re: Czy to przypadek czy zamierzone działanie, że 11.07.09, 20:14
        Przepraszam, pytający jednak nie :)
        • Gość: Ania Re: Czy to przypadek czy zamierzone działanie, że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 22:30
          nie wiem czy to przypadek, czy zamierzone działanie ;) ale niestety tepsa w
          kraju rządzi, więc prawie każdy ma neostradę, stąd takie a nie inne IP

a swoją drogą nie dziwią mnie takie pozytywne komentarze, bo moje koleżanki też
          były w turcji i też wróciły zadowolone
          • Gość: Zibi Re: Czy to przypadek czy zamierzone działanie, że IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 28.07.09, 18:40
            No ba musiały być zadowolone bo napalone araby im poprawiły humorki. Zobaczymy
            za 9 miesięcy jak będzie :)
    • Gość: Zibi Tylko frajerzy jeżdzą z biur podróży IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 12.07.09, 00:06
      Tylko frajerzy jeżdzą z biur podróży. Jak wyjzad to tylko na własną rękę.
      • dddbb Re: Tylko frajerzy jeżdzą z biur podróży 12.07.09, 22:38
        > Tylko frajerzy jeżdzą z biur podróży. Jak wyjzad to tylko na
        własną rękę.

Zależy jaki - jak nie masz samochodu, to wczasy pociągiem czy
        liniowym autobusem są kłopotliwe. Chcesz objechać jakiś kraj, to też
        samodzielnie jest to skomplikowane. Ale rzeczywiście, są kierunki,
        przy których bez pomocy biur się obejdę
        • Gość: Kazek Re: Tylko frajerzy jeżdzą z biur podróży IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 12.07.09, 22:43
          Jak chcesz objechać jakiś kraj to nie jedziesz z biurem podrózy. Biuro jest
          dobre jak rajcuje Cię wypad hotel-plaża-hotel.
      • Gość: Paweł Re: Tylko frajerzy jeżdzą z biur podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.10, 13:29

zibi
        Tylko frajerzy jeżdzą z biur podróży. Jak wyjzad to tylko na własną rękę.

to powiedz Frajerze jak np. sobie zrobisz sam! wizę do Chin??? narysujesz kredkami???
        czytam czasem i niewierze, ze tylu debili? awanturników? jest na internecie?
        skąd się takie pajace pojawiają... z drzewa?

Tez polecam alladyna... mi to się nie chce nigdy wszystkich papierów wypełniać, a co dopiero ganiać za wizami...
    • Gość: Adam Re: Alladyn Travel-opinie IP: *.centertel.pl 12.07.09, 18:24
      Ja kupiłem wakacje w tym biurze! Nie da się złego słowa powiedzieć o
      nim. Kupiłem wczasy do Tropicana Azur na Sharmie, hotel doradziła mi
      Pani w Alladyn Travel... chociaz skłaniałem się do innego hotela. I
      wiecie co, nie żałowałem.Najlepsze wakacje, hotel bajka.
      Odnośnie obsługi w tym biurze...polecam.Nie podchodzi do ludzi z
      góry, wszystko od a do z tłumaczy.My akurat wtedy pierwszy raz na
      wakacje lecielismy,wczesniej tylko wiele razy autokarem
      podrózowalismy, nawet nigdy na lotnisku nie byliśmy, a co dopiero te
      odprawy, wizy, jak się gdzie zachowaĆ, wiecie, każdy to musi
      pierwszy raz przejśC. Ona nas przygotowała, nie czulismy sie tam jak
      leszcze! Na ten rok znowu mamy wykupione wczasy do Tunezji. Polecam
      wszystkim to biuro, juz nawet znajomych tam posłałem, tez byli
      zadowoleni z obsługi! Potrafi spod ziemi wykopaĆ super oferty!
      Lecimy w sierpniu do hotelu Vinci Nur Palace, czy ktoś też tam leci
      z okolic Bielska?
      aha i jeszcze jedno, mam na tyle kasy, żeby mieĆ wszystko wczesniej
      załatwione i opłacone , a nie z plecakiem martwić się gdzie będe
      spał! I nie czuje sie frajerem.
      • Gość: Kazek Re: Alladyn Travel-opinie IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 12.07.09, 22:42
        Tylko ty masz wakacje 1-12 dni a ja cały miesiąc i zobaczę więcej niż ty a
        dodatkowo nie bedę miał odcisków na tyłku od siedzenia w miejscu i podziwiania
        hotelowego ogrodzenia :)
        • Gość: ARTURO Re: Alladyn Travel-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 23:13
          Z ALLADYNEM współpracujemy, pełna kulturka...uczciwie i solidnie!
          Nie mamy żadnych "podjazdów" itd jak to robią niektóre biura miedzy sobą... nie,
          nic z takich rzeczy! p. Ania zawsze nam coś podpowie, my jej... mile, małe
          sympatyczne biuro! i KLASA! :-) ja POLECAM!
          Klient zawsze widzę, ze jest zadowolony, a p. Ania cierpliwa anielsko!
          jeżeli ktoś szuka fajnych wakacji? - spokojnie tam je znajdzie :-)
          jak w ALLEGRO: POLECAM :-)
    • Gość: angello Re: Alladyn Travel-opinie IP: 77.223.200.* 08.08.09, 22:59
      do Alladyna trafiłem przez przypadek, bo szukałem wakacji do Grecji
      na wyspy. Tradycyjnie przeszedłem kilka biur turystycznych w bielsku
      i wkońcu ktoś potraktował nas poważnie, fachowo i profesjonalnie.
      Pani z biura wykopała nam super oferte na wakacje za dobrą cenę,
      choć troche musielismy tam wysiedzieć... opłacało się.Wrócilismy w
      zeszłym tyg. wszystko sie zgadzało z tym, co nam mówiła Pani Cichy z
      detalami! polecam to biuro, będę tam wracał i wszystkim polecam to
      biuro! Potwierdzam opinie moich przedmówców, idzcie tam i sami sie
      przekonajcie. Wielki pozytyw!
      • Gość: Leszcz Tylko z biurem jest super IP: 77.223.200.* 13.08.09, 11:26
        Jadę z biurem mam wyzywienie pełne .Nie musze brac jak to robią inni , pasztety ,zupki w torebkach , mielonki , boczki stopione w słoju , bigos w słoju , tych słoi chyba z 10 , plecak wypchany żarciem aż cuchnie z niego . I na miejscu wkoło to samo jeśc az brzuch wydyma z tego żarcia i zamiast odpoczywac to siedzisz przy konserwach i liczysz czy ci nie braknie . A ktoś patrzy na ciebie jak na swołocz ze wsi.
        • Gość: ARTURO Re: Tylko z biurem jest super IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.10.09, 15:01
          A ja ich polecam ;-)
          www.alladyntravel.pl mają blisko od sfery jest GIT!
          a Dziewczyna tam pracująca zawsze podpowie co i jak.
          Polecam i tyle! ;-)
        • Gość: Zenek Re: Tylko z biurem jest super IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 14.10.09, 23:56
          A słyszałeś o restauracjach i lokalach w których serwują jedzenie? Widzę że
          zostałeś na etapie konserw i zupek w proszku :) Szkoda bo świat idzie naprzód :)
        • Gość: Radek Re: Tylko z biurem jest super IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 10.02.10, 19:46
          Ja się nie potrafisz zachować w restauracji to już Twój problem drogi polaku.
          Zostaje stołówka na ośrodku i getto w formie hotelu po za które boisz się
          wystawić nos :) A szkoda szkoda
    • Gość: tomasz bielsko Co to za pseudoreklama ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.09, 14:12
      IP pytającego oraz 85% odpowiedzi są z dwóch adresów internetowych, czy
      właścicielka robiąca tą pseudoreklamę Alladyn Travel nie wie o tym ? Przecież
      nawet laik to widzi !!! O jakie wspaniałe wczasy, och jakie cudowne, o jej jak
      blisko Sfery :-)))))))))))))) żenada !!! Ludzie nie dajcie się robić w balona,
      nie kupujcie u pośredników takich jak tam firemka, tylko przepłacacie i dajecie
      zarobić na prowizjach takim Aniom, Franiom, itp. Kupujcie tylko u
      organizatorów. Nie dajcie sie okradać. Cóż z tego, że blisko Sfery ? Porządna
      Firma jest "w Sferze", a "nie przy Sferze" :-)
      • Gość: lalek Re: Co to za pseudoreklama ? IP: 91.198.94.* 21.02.10, 18:00
        Oj Niewierny Tomaszku, bzdur takie gadasz, że aż nie omieszkam Ci
        odpisaĆ. Pseudoreklama powiadasz?
        "Porządna Firma jest "w Sferze", a "nie przy Sferze" :-)" - wydaje
        mi sie, że to nie jest psedoreklama tego Alladyna, tylko reklama
        jawna biura ze Sfery:) widzę, że to raczej konkurencja świnie komus
        podkłada! niezłe !!! he he

Nikt przy zdrowych zmysłach nie zdecydowałby sie na pseudoreklamę!!
        Mówisz, że u organizatorów kupowaĆ wczasy? smieszny jesteś,
        organizator wcisnie ci tylko swoje oferty nie do końca tanie i
        fajne, a w biurach innych masz sto różnych wyjazdów od stu różnych
        organizatorów. Ten sam hotel może mieĆ rózne ceny. Masz WYBÓR-
        Tomaszku!
        Ludzie! Nie kupujcie u Organizatorów ,tylko u pośredników!!
        Podróżuje od 2000 roku, 2 razy do roku! wiem co mówie.
        Tomaszku-jeszcze jedna uwaga! Dany Organizator np trida, exim czy
        inni reguluja ceny, wszystkie biura podrózy w całej polsce muszą
        sprzedawaĆ w tej samej cenie wakacje!!! Widzę Tomaszku, że nosa poza
        Bielsko nie wysunałeŚ. Wejdz sobie na strone jakiegokolwiek
        organizatora np. Exima i sprawdz cene danego hotelu, w danym
        terminie i idz z tym do jakiegokolwiek biura podrózy po drodze. cena
        będzie ta sama! NIe wiem co Ci ten Alladyn tak zaszkodził, ale
        strasznie bruździsz Tomaszku niewierny!
    • Gość: Fargo Łubu dubu Łubu dupu IP: 188.33.129.* 19.01.10, 21:27
      Mieszkam w Bielsku od urodzenia i pierwsze słyszę o takim biurze. Jak czytam te
      posty powyżej to coś jak szafa prezesa klubu z "Misia". Żenada. Aniu Franiu
      zainwestuj w parę dukatów w reklamę, to co robisz na tym forum jest żałosne.
      • Gość: lajstra Re: Łubu dubu Łubu dupu IP: 77.223.200.* 09.02.10, 18:27
        Strasznie tanie sa wczasy zagraniczne w tym biurze , obsługa profesjonalna , wczasy najtańsze to najlepiej idz na Klimczok , jedenie własne i nocleg u siebie w domu .TANIO i Zdrowo wypoczniesz.Zamiast patrzec jak inni zrą za granicą i bawią się , ty ściskasz EURO w garści ,bo szkoda wydać , to lepiej idz z plecakiem na Klimczok , radze ci dobrze.
    • Gość: grego Re: Alladyn Travel-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.10, 13:23
      Ja polecam, Blisko centrum, babeczka zaangażowana w swoją robotę.
      doradzi, poradzi... jest porządku .
      POZYTYW! :-)
      • Gość: pekalo Re: Alladyn Travel-opinie IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.10.10, 21:38
        Tez wystawiam dobra opinie!!!
        szybko i wygodnie, babka faktycznie się bardzooo stara!
        alladyntravel.pl/
        • Gość: werty Re: Alladyn Travel-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.10, 21:57
          Pani Aniu, to się chwali, że stara się Pani wszelkimi sposobami pozyskać klienta. Oznacza to, że jest Pani osobą rzutką, z inicjatywą i dba Pani o swoją pracę. Ale nawet kiedy zmienia Pani adres IP, z każdego postu wyziera terminologia rodem z Allegro i to Panią niestety zdradza... Życzę powodzenia w interesach i tego, żeby w przyszłości znalazło się wielu klientów, którzy zarekomendują Panią szczerze i bezinteresownie.
          • Gość: Asolo Re: Alladyn Travel-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.10, 21:52
            ja Alladynowi wystawiam pozytyw. Sprzedaje na allegro i tez tak powiem : POZYTYW!
            jak wiadomo każdy może sobie zainstalować program do zmian IP, KRYTYKANCI też!!! co zresztą tu widać. ;-)

Zastanawia mnie tylko SKĄD tyle CHAMOTY na forach?
            nie wiem jak ma właścicielka na imię Ala? Ania? może być i Brunchilda de X.
            Ważne ze babka prace wykonuje fajnie i rzetelnie.

Przypuszczam ze Ci co tak krytykują, nawet nie znają słowa: PRACA :DDDD

była I, II, III, IV nawet! a tera będzie 5-Rzeczpospolita BURACZANA!?
            do tych co tu cwaniakują!!!! :
            Ludzie, czy wy czytacie co napisaliście w ogóle?

• Gość: monroe Panitur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.10, 23:50
              A ja za to polecam PANITUR z Bielska :) Może strona internetowa nie jest profesjonalna ale za to np. Pani Ewa Nikiel, jedna z właścicielek bardzo :)

Pozdrawiam :)
              • Gość: zdziwiony? Re: Alladyn na + IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.10.10, 20:42
                Sorry ale nie kupujesz sexu z babka tylko jej wiedzę na temat swoich wakacji ;-)
                Ja to tam wole wiedzę niż zgrabna dupcie która nic nie wie :-))))

):1 dla Alladyna ;-)
                Nie uroda - a Wiedz!! ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka