Dodaj do ulubionych

KLM - TANIO I PO KRÓLEWSKU - Z KLASĄ

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 06:42
www.klm.com/pl_pl/index.jsp
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr żałosna reklama... IP: *.uvt.nl 29.01.04, 11:37
      KLM
      - tanio? za powrotny Amsterdam - Warszawa 300 euro.
      - po królewsku? gumowa kanapka + kubeczek wody mineralnej a do tego zupełnie
      przeciętna obsługa. Jeśli Beatrix podróżuje takim standardem to mi jej naprawdę
      szkoda.
      • Gość: rob Sprawdz, wiele taniej niz LOTem!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 13:03
        a zwlaszcza atlantyki i wiele innych wielkich destynacji
        • Gość: Piotr sprawdziłem - figa z makiem IP: *.uvt.nl 29.01.04, 14:27
          Sprawdziłem. Za powrotny AMS - WAW KLM zyczy sobie 318 (trzysta osiemnascie)
          euro a LOT 234 (dwiescie trzydziesci cztery) euro.

Tym razem jednak pozwalam sobie chrzanić Schiphol i lecę z Brukseli za 210. Też
          niezbyt tanio, ale taniej niż z Holandii (no i obędzie się bez 'gumiastych',
          holenderskich kanapek).

Czekam niecierpliwie na Air Polonia na lini WAW - BRU. Może wtedy coś się ruszy
          z cenami...
          • Gość: rob Re: sprawdziłem - figa z makiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 14:51
            nie wiem jak ty to sprawdziles ale przez lot.com wychodzi inaczej-Za powrotny
            AMS - WAW 415 dol
            • Gość: Piotr sprwadziłem znowu - ciągle KLM jest najdroższy IP: *.uvt.nl 29.01.04, 15:35
              Sprawdzilem znowu przez lot.com
              AMS - WAW 20.03 (10.35 - 12.30)
              WAW - AMS 30.03 (07.40 - 09.35)
              cena cos kolo EUR 234 z oplatami, ale i tak z Brukseli (SN / LOT) jest taniej.

Może po pierwszym maja BasiqAir albo EasyJet zaczną latać do Polski z
              Amsterdamu. Albo Virgin Express z Brukseli... Wtedy monopoliści w stylu klm
              (albo lot) przetsną tarabanić, że ponad trzysta euro za porwortny WAW - AMS to
              tanio, super okazja, ble ble ble

Dla porównania za bilet powrotny Rotterdam - Kopenhaga BasiqAir chce 90 euro z
              oplłatami! Dorzućmy 2 euro za kawę (gumiastej buły za darmo bym nie chciał) i
              ciągle mamy przyzwoitą cenę.
              • Gość: rob sprawdz atlantyki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 15:43
                • Gość: Piotr ale ja chcę do Warszawy! IP: *.uvt.nl 29.01.04, 15:51
                  Ale ja nie chcę lecieć do Nowego Jorku (z resztą wtedy ze Schiphol i tak Budget
                  Air jest tańszy od KLM - podaję za vliegwinkel.nl AMS - EWR) tylko do Warszawy!
    • Gość: zagrabek Re: KLM - TANIO I PO KRÓLEWSKU - Z KLASĄ IP: *.hipernet.ras.pl 11.02.04, 12:35
      Wczoraj wieczorem leciałem z Amsterdamu (KL1369). KLM pobił kilka rekordów:
      1) Na najbardziej brudny samolot, nie był posprzątany po poprzednim rejsie, a
      może nawet po kilku ostatnich, pod fotelami były śmieci jak np puste kubeczki
      czy opakowania po kanapkach
      2) Na najstarzą stewę (wg mnie mocno po 50) do tego ze sporą nadwagą
      3) Za nabardziej opieszałego stewarda, gościu wdzięczył się (udawał że
      rozmawia) z pasażerem przez ponad 5 minut podczas rozdawania buł i kawy. Był z
      wózkiem przy 8-9 rzędzie podczas gdy jego koleżanka biegała z kolacją do 20-22
      rzędu

Jedyne co mi się podoba w KLMie to to że mają mało Embraerów, nawet na
      krótkich trasach latają Fokery które są dużo wygodniejsze
      • Gość: JJ Re: KLM - TANIO I PO KRÓLEWSKU - Z KLASĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.04, 02:00
        No żądaj jeszcze odszkodowania, bo stewa była z nadwagą.
        Szajbus.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka