Gość: MiG IP: *.pp.htv.fi 14.03.04, 01:26 wszedzie chamstwo,nawet na na forum dotyczacym tak elitarnej dziedziny jaka jest lotnictwo..bez wyzwisk,drwin i epitetow naprawde sie nie da? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mareka1 Re: wszedzie chamstwo 14.03.04, 01:36 Ja bym powiedział,że w każdej rodzinie jest tzw."czarna owca" i ta owca często powoduje takie ,a nie inne zachowania ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gosca Re: wszedzie chamstwo 14.03.04, 01:45 Mnie jest bardzo przykro jak na moje posty niektórzy, powtarzam - niektórzy reagują zarozumialstwem , chamstwem i złośliwością. jednak mam zasadę, by nie reagować na to. Tę zasadę polecam kazdemu, by nie dać się sprowokować. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
cavy Re: wszedzie chamstwo 14.03.04, 09:45 Możemy wszyscy normalni przenieść się na forum "Lotnictwo", gdzie na chamstwo nie będzie miejsca bo to forum jest moderowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_pilot Re: wszedzie chamstwo IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 15.03.04, 07:43 najwieksze chamstwo to ludzie ukrywajacy sie pod wieloma pseudonimami i prowadzacy sztuczne dyskusje "miedzy soba" przciwko "innym". Odpowiedz Link Zgłoś