Dodaj do ulubionych

Pamientacie kto lata?

06.02.05, 09:28
pamiecacie kto lata Malmo - Szczecin lub Gdansk, nie pamietam dokladnie. Ale
jakies 2miesiace temu lub wiecej jakas mala firma sie oglosila ze latac
bedzie jakim kilkunasto osobowym samolotem na tej trasie jak ona sie nazywa?
Obserwuj wątek
    • Gość: Yogibaboo Re: Pamientacie kto lata? IP: *.nowiny.net / *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 10:35
      Direktflyg na Jetstreamach 32, na trasie Szczecin-Malmo, ale juz nie lata. W
      październiku na Goleniowie widziałem jak pewnego dnia wylądowali nikt nie
      wysiadł, nikt nie wsiadł i odlecieli po pół godzinie. Ale nie widziałem też
      centymetra kwadratowego reklamy w prasie czy sekundy reklamy w telewizji czy
      radio. A i bilety można było kupić tylko przez szwedzkie call-center. Nawet
      strona internetowa jest tylko po szwedzku. Tak sie w tych czasach nie da robic
      interesow, niestety. Nie kazdy pasazer jest fanem lotnictwa i sledzi najnowsze
      informacje.
      • 2paco Re: Pamientacie kto lata? 06.02.05, 12:03
        ja o AirBerlin i Niki dowiedziałem się od kumpla, którego dziweczyny znajomy leciała na trasie Wiedeń-Warszawa. Raz widziałem reklamę w Newsweeku i to wszystko, więc nie dziwne, że ludzie nimi nie latali.
        Stwózmy jakieś lobby, które będzie za friko zasypywać linie lotnicze mejlami, w których będziemy nawoływać do reklamowania się na autobusach, w prasie i telewizji, jak Sky albo Wizz ;)
      • polar_khan Dzieki za info 07.02.05, 04:28
        dzienki za informacje co otrzymalem. kolezanka pytala czy ktos lata na tej
        trasie. I wtedy mi sie przypomnialo Szczecin-Malmo (Direktflyg) ale jak jusz
        polaczenie nie istnieje bedzie chyba musiala promem.
    • Gość: matt Re: Pamientacie kto lata? IP: 81.219.224.* 06.02.05, 16:49
      "Pamientacie kto lata?", czy w naszym kraju szerzy sie wtorny analfabetyzm??
      • blowjob4pilot Re: Pamientacie kto lata? 06.02.05, 17:03
        A co to? Kolko ortografow? Z reszta, spojrz na to, co sam napisales...
        • Gość: gosc Re: Pamientacie kto lata? IP: 195.117.240.* 06.02.05, 23:55
          Do Malmo lata WIZZair ale z wawy
      • 2paco Re: Pamientacie kto lata? 07.02.05, 00:38
        przestań się czepiać.
        • polar_khan Przepraszam za moja Polszczyzne ale.... 07.02.05, 04:24
          Ale wyjechalem z Polski w wieku 6lat i NIGDY do zadnej polonijnej szkolki nie
          chodzilem. Ale za do biegle mowie, czytam i pisze po francusku i angielsku. Z
          pisaniem polskiego se radze. Mimo ze ostatnie 18lat mojego zycia spedzilem poza
          granica mojej ojczyzny. Siedz madralu w Kanadzie przez 18lat i wtedy pogadamy.
          • 2paco Re: Przepraszam za moja Polszczyzne ale.... 07.02.05, 11:38
            mam nadzieję, że to nie do mnie było z tym mądralą ;)
            pzdr! :)
            • polar_khan Re: Przepraszam za moja Polszczyzne ale.... 08.02.05, 09:03
              Nie sorry to bylo do goscia Matt czy jak mu tam
              • Gość: maciej goleniow - malme IP: *.telia.com 09.02.05, 14:32
                swoja droga, ciekawe czy z chwila wprowadzenia letniego rozkladu szwedzi
                powroca na ta trase. osobiscie bylbym zainteresowany, choc bilet w jedna strone
                kosztowal podobno pln 500,-. najgorzej , ze tam nie ma sie jak ich zapytac ,bo
                strona tylko po szwedzku:(
                poz,maciej
                • Gość: maciej niestety... IP: *.telia.com 09.02.05, 15:28
                  Hello

The route is cancelled and no flights will be actual in the summer or in near
                  future.

Best regards
                  Carina Gradin
                  Svenska DirektFlyg AB
                  Callcenter & Revenue Accounting
                  021-80 06 45
                  • Gość: maciej Re: niestety... IP: *.telia.com 09.02.05, 15:31
                    a ja dalej mam problem i marze jakby tu najszybciej sie dostac z malmo do
                    szczecina. moznaby sasem z kopenhagi ale ci to kasuja straszne pieniadze:(
                    poz,mac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka