heretik 24.03.05, 23:21 Nikt tutaj nie zauważył, że od dziś operują i w PL ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: q Re: Ryanair! IP: *.media4.pl 25.03.05, 11:45 zauważył, zauważył, wczoraj prezydent wrocławia witał przylatujących z UK [żenada - tak jak z witaniem gwiazd rocka we wrocku przez miejscowe władze] a ja lece jutro :-))) w końcu nie z berlina!!!! serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,2620519.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris.M Re: Ryanair! IP: *.server.ntli.net 25.03.05, 11:54 Specjalny raport "Ryanair w Polsce": www.tanielatanie.net/news.php?id=310 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Ryanair! IP: *.freedom2surf.net 28.03.05, 13:36 fajny nowy samolot [czysty], tylko FA nie mogly zapanowac nad tlumem ludzi ktorzy nie znali angielskiego.. no i ta slodka awantura miedzy pasazerami o blokowanie przejscia podczas boardingu.... zawstydzilem sie o dziwo lot trwal 1,5 godziny, czy to jakis rekord??? :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szyszek do q IP: *.server.ntli.net 28.03.05, 18:44 Leciałeś pierwszym lotem? Czy na pokładzie nie było polskich FA? Co do pilotów, to mają chłopaki "cięzką" nogę. Mój rekord na trasie Londyn-Berlin to 1 godzina i 10 minut, przy rozkładowych 1 i 50 minut ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: do q IP: *.freedom2surf.net 29.03.05, 13:53 nie, lecialem w sobote, chyba trzeci lot, FA mowily po angielsku z irlandzkim akcentem, wiec trudosci ze zrozumieniem sie nawzajem byly nawet wieksze :-) z tego lotu zostanie mi w pamieci zenujace zjawisko w ktorym bralem czynny udzial wraz z innym pasazerami, mianowicie rozpakowanie jednej torby na 4 mniejsze, bo takie sa przepisy Ryana [15 kg glownego bagazu]. ciezar taki sam i tak polecial w samolocie, ale pasazerowie jak rumuni na bazarze dzwigali tobolki. Na stansted sie wszyscy z powrotem pakowali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sumire Re: Ryanair! IP: 213.17.128.* 30.03.05, 10:51 A wieść gminna i medialna (miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,2626280.html) niesie, że do Krakowa przymierzają się coraz poważniej. Po wakacjach chcą już latać z Balic. Dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś