pi_lotnik 19.07.03, 17:50 Czy wie ktoś co to za tureckie linie latają na Balice, samoloty Airbusa, rejestracje TC-SWC a drugi TC-SUH. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gdabski Re: turcy na balicach 19.07.03, 21:46 TC-SUH to samolot Sun Express, tyle że to B737-800 z wingletami: www.airliners.net/open.file/362388/M/ . Linia ta nie przyznaje się zresztą do żadnych Airbusów na stronie: www.sunexpress.com.tr/ . TC-SWC nie mogę znaleźć, może TC-SUC, kolejny B738 tej linii? Gdabski Odpowiedz Link Zgłoś
pi_lotnik Re: turcy na balicach 20.07.03, 18:53 No właśnie zmyliły mnie te podwinięte końcówki skrzydeł, myślałem że to A 320, a to benek. Dziękuję za pomoc i wyprowadzenie mnie z błędu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirko Re: turcy na balicach IP: *.union01.nj.comcast.net 21.07.03, 03:06 Z błęda jest faktycznie dobrze być wyprowadzonym zanim się nie przy..i w grunt lub górę. Balice to taka nazwa geograficzna. Pani w szkole zaliczyłaby jako błąd i byłby minus. Za Turków też byłby kolejny i ośla ławka pewna. Mógłbyś sobie wtedy wyobrażać że to turecki cockpit A320. Też bez wolantów. Odpowiedz Link Zgłoś
pi_lotnik Re: turcy na balicach 23.07.03, 19:24 Z zawodnym dzojstikiem, hłe hłę, ajak by sie ktoś pytal to jestem w profilu geograficznym w liceum... Odpowiedz Link Zgłoś