jack_ryan 04.12.03, 19:56 info.onet.pl/837905,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
untochables Re: Awaryjne lądowanie premiera (link) 05.12.03, 09:43 a naród skomentował to tak Wasze komentarze do informacji Premier w dobrym stanie Wszystkie komentarze [73] dodaj komentarz Pokaż: chronologicznie według tematów KASA CHORYCH I SKIEROWANIE Jurek Killer /dzisiaj 08:52/ Ciekawe czy pytano Millera do jakiej Kasy Chorych należy i czy kazano mu przynieść skierowanie od lekarza na wszystkie badanie np. rezonans magnetyczny u Nas w Przedewsiu czeka się 6 miesięcy na takie badanie skandal ?? Moim zdaniem powinni trafić do zwykłego szpitala przekonali by się ja to jest, a śniadanko dzisiaj pewnie będzie przywiezione z Sheratona. Suche bułki powinni wpierdzielać i kawałek serka tak jak w innych szpitalach . Skandal kto za to zapłaci ?? Szkoda ... Ron /dzisiaj 08:47/ ... gadać, czerwoni to się portafią trzymać nawet z gnidami ... ECH Nie ustąpili pierwszeństwa przejazdu Mikołajowi. rudolf /dzisiaj 08:46/ Bum. Znam trochę tę maszynę.... Misio /dzisiaj 08:45/ w latach 1987 - 89 odbywałem służbę wojskową w jednostce 2139(obecny 36 specjalny pułk)jako mechanik osprzętu.Ten śmigłowiec to naprawdę niezawodna maszyna, ale jak wszystko zużywa się i żadne remonty nie przywrócą mu młodzieńczej sprawności.Panie Miler - głosowałem na pana partię, ale wolałbym rękę złamać niż jeszcze raz postawić krzyżyk obok nazwisk z listy SLD.Gdybyście choć część pieniędzy z afer z waszym udziałem przeznaczyli na służbę zdrowia i oświatę, mielibyśmy najnowocześniejsze w/w w europie.To naprawdę ostatnie ostrzeżenie z Nieba dla Ciebie i Twoich kolesiów.Żal mi tylko tych pilotów i obsługi, bo teraz będą ciągani po komisjach od ŻW do CBŚ.Niech Miler dziękuje, że Ci piloci to fachowcy, inaczej dzisiaj wąchałby kwiatki od spodu.Pozdrowienia dla kolegów z wojska(Zenka, Janusza, Sławka, Andrzeja). Premier w dobrym stanie Kici Kici /dzisiaj 08:44/ Hm, a czy przypadkiem to nie była delikatna sugestia od Bozi, że to już czas...wymienić koryto? ; - ) Przypomina mi się piosenka Kasi Klich: "Znów się zespułeś i wiem co zrobię - zamienię Ciebie na lepszy model..." Pozdroofki Leszku niebiosa dały Ci znak -odejdź Guciu /dzisiaj 08:44/ Leszku niebiosa dały Ci znak - odejdź UPADEK telewidz /dzisiaj 08:43/ dlaczego oni ciągle kłamią, świadkowie twierdzą że helikopter spadł a oni że awaryjnie lądował? Chciałbym ich widzieć ... lcd /dzisiaj 08:42/ w tym helikopterze jak spadali. Co mieli do powiedzenia, jakie były ich zachowania itd. premier - Terminator piprztycki /dzisiaj 08:41/ na Milera nie ma mocnych. Kiedys taki był Cyrankiewicz, ten to dopiero był żelazny. Jako jj /dzisiaj 08:41/ ludzi ich szkoda, jako polityków wali mi co się z nimi dzieje! Hm! Kilo /dzisiaj 08:40/ Czyżby Omen? Miller odedź! Już nie zatańczy Królowa Balu ,,,,no no primabalerina /dzisiaj 08:40/ Rok niepełnosprawnych, , , będzie huczny bal , , , na wózku też może zatańczyć , , może to nauczy ją pokory. oszczędności optymistka /dzisiaj 08:38/ ciekawe czy w szpitalu MSWIA obiad składa sie z zupy, i czy nie brakło pieniedzy na leki, jak w innych, może trzeba zrobić zrzutkę Towarzysze i Towarzyszki!! eurofederasta /dzisiaj 08:37/ Obywatele i Obywatelki!! Zaniechajcie sarkazmu i kpin!! Czyż nie winniśmy zasmucić się nad losem naszego Wodza (niewtajemniczonych uświadamiam, że rewolucja ciągle trwa a UE to nowy Kraj Rad). Któż jak nie Towarzysz Miller wprowadza nas do naszej nowej ojczyzny!! Należy mu się cześć i chwała. Mógł przecież zginąć służac sprawie, a "zaplute karły reakcyjne" tylko czekają na potknięcie proletariatu!! dobry pomysł! pollack /dzisiaj 08:36/ miller powinien zabrać polla jako kopilota, a że mają braki w edukacji lotniczej powinni skorzystać z katapulty Panie MILLERZE KONSTANCIN CZEKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ORTOPEDA!!!!!!!!!!! /dzisiaj 08:36/ tylko kto nam zapłaci, , , nieciekawie to wygląda, , , w tym wieku , , , Będzie lało - bo helikoptery coś nisko latają Jerzy the First /dzisiaj 08:36/ Panie Miller, masz pan okazję niebywałą! Okazję do "honorowego" ustąpienia. To oczywiście nikomu w niczym nie pomoże - burdel dalej będzie budowany. Kroczem do Japonii! No to się okaże, że rząd potrzebuje nowych śmigłowców. :( MarBel /dzisiaj 08:35/ A tak swoją drogą, ciekawym czy Miller przejął się tym ostrzeżeniem od Boga. :D Czyżby... karin /dzisiaj 08:35/ To było biopaliwo...? katastrofa śmigłowca Ciupaska /dzisiaj 08:33/ awarię śmigłowca jak nam wiadomo zrobili górnicy i to jest prezent od Nich na BARBÓRKI.Byli już nie trzeżwi ale myślący. Sabotaz Houston /dzisiaj 08:33/ A ja sadze, ze to sabotaz francuskiego wywiadu, ktory chcial sie pozbyc Millera przed szczytem w Brukseli w sprawie konstytucji UE. Dwa siliniki na raz.... Panowie... do Zakopanego!!!!!!! polski poacjent /dzisiaj 08:28/ przeciez limit miejsc jest wyczerpany na ten rok, a co bedzie w nowym nie wiadomo.. a moze tak do szpitala w Zakopanem, ktory jest zamkniety? Oj nie, sorry, tam przeciez nie ma helikoptera ... z braku pieniedzy... rekonstrukcja wydarzeń hanke /dzisiaj 08:26/ prawda o wypadku jest taka, że śmigłowiec rządowy leciał na testowanym BIOPALIWIE, które MY mamy lać do baków dlatego spadł :) w miedzy czasie pilot miał zajętą jedną rekę ponieważ grał na JEDNORĘKIM BANDYCIE, teraz okaże się, że Premier i Pani Jakubowska mają AMNEZJĘ i nie będą nic pamiętać w RYWINGATE a Pan Premier powinien poczekać na przyjęcie w SZPITALU ze dwa miesiące bo wyczerpały się LIMITY w NFZ :) - niestety tylko biednym wieje wiatr w oczy (opis satyryczny) BRawo!!! ojciec-polak /dzisiaj 08:24/ Tak jest, swietny pomysl.. i poczekal by ze 2 godz az sie pies z kulawa noga nim zajmie.. no chyba ze rodzinka z koperta uderzy wczesniej... coz binladen /dzisiaj 08:24/ jaki kraj tacy terrorysci a nie awaria silnika I PO CO IM BYŁO TO BIOPALIWO? hgfdh /dzisiaj 08:21/ Nawet w szpitalu nie chce Miller niechce oddac wladzy i teraz podatnicy beda musieli sie [...] krakus /dzisiaj 08:19/ i teraz podatnicy beda musieli sie zlozyc na nowy, oczywiscie lepszy i drozszy smiglowiec równi i równiejsi derr /dzisiaj 08:18/ ciekawe czy szpital MSWiA też wyczerpał limity na ten rok?... Może Miller też usłyszał, że przyjmą go w marcu i dlatego tak szybko wyjdzie... Takich ludzi nie ma co żałować. [...] wolf /dzisiaj 08:17/ Takich ludzi nie ma co żałować. Problemem jest to że teraz szybko kupią sobie nowe helikoptery a takie Pogotowie Górskie będzie musiało poczekać jeszcze z 10 lat... na odnowienie rozbitego Sokoła. Polski pie% ^$# absurd! nie przezylby rafau /dzisiaj 08:17/ po takiej dawce rzeczywistosci to chyba zapadlby w spiaczke. A moze potraktowalby to jako ciekawostke, cos co pokazuja na National Geographic. Przeciez on uwaza, ze wszystkie sondarze to manipulacja. Mi-8 Zuza /dzisiaj 08:16/ BRAWO NASI WSPANIALI PILOCI!!! Brawo świetne sowieckie śmigłowce. Wszyscy pasażerowie powinni ich po d... całować z wdzięczności. Polscy i rosyjscy piloci są najlepsi na świecie. Pan premier z ekipą miał szczęście i zaszczyt, że to ONI go wieźli. Za to przez cały wczorajszy "wieczór telewizyjny" żaden z dziennikarzy nie zająknął się nawet nawet o stanie zdrowia pilotów i stewardessy, żadna stacja TV nie miała tylu pracowników żeby podjechać do szpitala wojskowego i spytać o stan ich zdrowia lub... chociaż tylko zadzwonić. No cóż... to sie u nas nazywa RZETELNOŚĆ DZIENNIKARSKA!!! hi hi hi - dobre... pablo /dzisiaj 08:15/ ...rozbawiłeś mnie z samego rana. dzi Odpowiedz Link Zgłoś