Dodaj do ulubionych

pistolet wiatrówka dla kobiety

08.11.11, 17:49
cześć, potrzebuję pomocy w wyborze pistoletu wiatrówki. może to dziwnie zabrzmi, ale chciałabym żeby zmieścił się w kobiecej torebce, więc wolałabym jak najmniejszy, oczywiście nie muszę dodawać, że to do obrony własnej. niedługo porozmawiam ze "specjalistą", a na razie jeśli to możliwe chętnie poczytam Wasze wypowiedzi. myślałam też nad takim pistoletem hukowym, ale obawiam się, że może się nie sprawdzić...
Obserwuj wątek
    • brigada_di_bandito Re: pistolet wiatrówka dla kobiety 08.11.11, 18:50
      Kup sobie paralizator kobieto,ale bez przeszkolenia w użyciu broni to biedy większej sobie tylko napytasz.
    • wielki_czarownik Żadna 08.11.11, 19:07
      Wiatrówka do obrony własnej się nie nadaje. Kup paralizator albo gaz pieprzowy. Kolejną sprawą jest to, że noszenie broni w torebce to zwykła głupota - jak przyjdzie co do czego, to nie zdążysz jej wyciągnąć. Ponadto nawet jak zdążysz wyjąć to po pierwsze wiatrówka ma za małą moc, żeby skutecznie Cię obronić a po drugie bandyta na widok spluwy może zdurnieć (nie pozna, że wiatrówka) i Ci sprzeda kosę między żebra.
      Albo prawdziwy pistolet (stosunkowo łatwo teraz o pozwolenie) albo gaz/żel/paralizator. No i nie do torebki, a do kieszeni, żeby można było to w sekundę wyjąć.
      • m98 Re: Żadna 08.11.11, 20:42
        Wodzu, Twoja porada jest bez sensu. Jakakolwiek to będzie broń, to MUSI być w torebce.
        Czy Ty widziałeś kiedyś elegancką damską kreacje z kieszeniami zdolnymi pomieścić mały chociaż pistolecik lub choćby gaz pieprzowy?
        W sumie najlepszą bronią byłaby sama torebka. Njlepiej z cegłą w środku.
        • wielki_czarownik Re: Żadna 08.11.11, 21:36
          OK w spódnicach chyba kieszeni nie ma, ale płaszcze, kurtki itp. mają na tyle pojemne kieszonki, że niewielki miotacz gazu łatwo zmieścić.
      • browiec1 Re: Żadna 08.11.11, 22:07
        Ja wiem,to wyglada calkiem calkiem,moze tez walic gumowymi i srutem o dosc sporych rozmiarach
        http://www.bron.pl/shopbron/product/ARTYKULY-OBRONNE/Bron-alarmowa-6-mm/Rewolwer-alarmowy-ZORAKI-R1-mod.-K-10-2-5-kal.-6mm-10mm-guma-czarny-okladzina-czarna-ABS/35404?utm_source=SARE&utm_medium=mailing&utm_campaign=zoraki_styczen2011
        Do tego kabura,zapasowy magazynek,mala czarna i na impreze:P
        A ich filmiki mnie rozbrajaja;)Coc powinno byc odwrotnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka